Arkturierna via Natalie Glasson 3 juli 2020

Arkturierna via Natalie Glasson 3 juli 2020

 

The Most Recent Channeling from The Sacred School of OmNa by Natalie Glasson

 

Arkturierna

Lev fullt ut av Arkturierna

Kanaliserad genom Natalie Glasson – Originalkälla: Sacred School of OmNa 

Hälsningar till alla, vi är Arkturierna, vi bringar vår kärlek, glädje och sanning. Vi är kända som stjärnvarelser, beryktade för vår höga vibrationsteknologi som stöder och uttrycker Skaparens sanning. Ni kan säga att vi skapar ren teknik som stöder och skapar ljus. Allt vi gör är att främja Skaparens vibrationer och sanningen. Vi filtrerar för närvarande våra idéer och insikter ner till Jorden för att hjälpa tekniken att röra sig i en riktning som förstärker Skaparens närvaro i alla varelser. När tekniken är anpassad till Skaparen, stöder och stärker den bara Skaparens närvaro i din varelse. Den förstärker alla dina förmågor, alla dina heliga anslutningar och din inre sanning.

Enkelhet

Vi är inte här för att tala om teknik, vi är här för att tala om upplysning, själva upplysningens höjder, vilket betyder den högsta upplevelsevibrationen som man kan uppnå på jorden. En av nycklarna till att uppnå upplysning är enkelhet. Du kan skapa enkelhet i din varelse och därför integrera den i din verklighet. Det är viktigt att förstå den verkliga betydelsen av enkelhet. Det betyder inte till exempel att du bara åstadkommer en åtgärd på en dag för att hålla allt enkelt. Du kan åstadkomma många saker. Du kan vara ganska upptagen, du kan skapa mycket och ha kontakt med många och uttrycka kreativiteten fullt ut. När du använder enkelhetens energi är det nästan som om du löser distraktioner. Du är centrerad i din varelse, helt närvarande och helt engagerad i vad som händer i din värld i varje givet ögonblick. När du väljer att skapa skapar du från ett utrymme av enkelhet som gör att allt kan utvecklas med lätthet och perfektion. Med enkelhet litar du på dig själv, du litar på dina förmågor, därför löses dömande och tvivel upp. Detta gör det mycket lättare att skapa det som styrs genom dig. Enkelhet är konsten av Skaparens flöde. Ofta när vi säger till människor att det är viktigt att vara i Skaparens flöde och gå med flödet i din verklighet, känner många att de kan luta sig tillbaka och se vad som kommer in i deras verklighet, och godkänna om de vill engagera sig med det eller inte. Att vara i Skaparens flöde och gå med flödet kräver emellertid handling. Det finns ett behov av att stödja och låta dig själv följa din intuition, engagera dig i livet, fatta beslut, veta att du får stöd, älskas och uppmuntras av Skaparen, det Gudomliga flödet. När du engagerar dig med enkelhet i din verklighet rensar du bort vad som inte längre behövs och fokuserar på vad som stöder din Uppstigning, vilket låter sanningen om din varelse komma fram, och ger utrymme för Skaparens sanning att utvecklas och uttryckas genom din varelse. För oss, Arkturierna, är detta upplysning, och det är upplysningens höjder, som ingår i att förkroppsliga och uttrycka Skaparens enkelhet. Det är hur vi utvecklar vår teknik och anpassar oss till Skaparen; dessa regler av enkelhet tjänar oss väl.

Andas din Andliga Resa

På upplysningens höjder andas du dig igenom din andliga resa och till och med din fysiska resa på Jorden, din andning blir så magnifik, så närande, engagerande och upplysande. När du fokuserar på din andning och tillåter dig själv att andas fullt ut som din kropp och varelse är kapabel till så andas du faktiskt bort det som inte längre tjänar dig, och andas in eller accepterar och tar emot allt som tjänar dig. Du får Skaparens sanning, visdom, kunskap, inspiration, skapande av transformation och handling i din verklighet. Ditt andetag är ett av de kraftfullaste verktygen och det har getts till dig. Det är till för att stödja din fysiska kropps överlevnad, och ändå kan det göra så mycket mer. Med din andning och din avsikt kan du resa runt hela Skaparens Universum, låta dig själv återansluta, kommunicera igen och förkroppsliga allt som är ditt upplysta jag. Vi Arkturier uppmuntrar dig att anta denna enkla praxis när du har några ögonblick, andas bort allt som distraherar dig, allt som skapar komplikationer och allt som skapar en lägre vibration av energi. Vi använder orden allt som skapar eftersom allt redan finns i dig. Även om det finns situationer som är väldigt komplexa, förvirrande och skapar en låg vibration i din verklighet, kom ihåg att du inte andas bort den situationen, du andas bort det som i dig skapade den situationen som kan vara något helt annat. Du andas bort de energier du skapat från din varelse. Detta är en oerhört kraftfull teknik eftersom den ger dig tillbaka till din sanning. Med varje andetag du andas in tillåter det dig att ta emot allt som tjänar dig, som redan finns inom din varelse. När du andas in aktiverar du din varelse. Föreställ dig nu att du övar detta under lång tid, månader eller till och med år, då skulle du förstå din andnings kraft. Du skulle naturligt ta emot och aktivera energier, få tillgång till upplysning och existera på en plats av upplysning.

Förälska dig i Din Intuition

På höjden av Upplysning på Jorden omfamnar du också din intuition. Detta är besläktat med att bli förälskad i din intuition. Vi vet att många själar på Jorden och många människor anknyter till och följer sin intuition, men det kan vara en kärlek-hat-relation, ibland följer du din intuition, andra gånger du tvivlar på den. Det är viktigt att omfamna din intuition fullständigt och absolut, när du gör så litar du på dig själv. Det kan finnas tillfällen då du känner att du inte tillåter dig att omfamna och älska din intuition villkorslöst. Detta är de tider då du verkligen behöver lita på din intuition, att lita på dig själv och din inre vägledning.

Din inre sanning uppstår alltid ur din varelse, det är dags att bli förälskad i din intuition. Föreställ dig att ditt hjärta fylls med kärlek på samma sätt som du kanske älskar en familjemedlem, partner, barn eller djur, låt ditt hjärta fyllas med kärlek. När ditt hjärta expanderar och fylls med kärlek, tillägna denna kärlek till din intuition, ge den till din intuition, din förmåga att förstå, ansluta till och ta emot din intuition. Detta är en enkel praxis som när den en gång uppnåtts några gånger kommer att möjliggöra en enorm förändring inom din varelse vilket uppmuntrar dig att gå in i upplysningens höjder.

Dina Föreställningar Är Inte Alltid Sanna

Det är också viktigt att inse att era övertygelser inte alltid är sanna, och det kan vara oerhört utmanande. Din tro är kraftfull eftersom du har stärkt och fyllt på din tro hela ditt liv. Vissa övertygelser har du skapat, medan andra har givits dig genom familjemedlemmar, vänner, tidigare erfarenheter och till och med tidigare livserfarenheter. Det är viktigt att inse att inte alla dina övertygelser härrör från Skaparens sanning och inte alla dina övertygelser härrör från din varelse. När en tro kommer till ytan har du den gudomliga rätten att ifrågasätta dessa övertygelser. Det kan vara något du starkt och passionerat tror på eller har uppnått under många år. Tänk på var denna tro kom ifrån, hur tron kom till uttryck och fråga dig själv. Stämmer denna tro med sanningen om din varelse? Då kan du välja att överge tron, kanske till och med andas bort den eller föreställa dig den omgiven av ljus för att upplösas. Du kan fortsätta interagera och ha en relation med den tron, vadhelst som känns lämpligt för dig.

Att Stå i Din Kraft

När du är på upplysningens höjder befinner du dig på en plats av kärlek, och är fördomsfri, löser kritik, tvivel och misstro. Det är att öppet uttrycka din sanning för andra, acceptera andra och dig själv såsom du är, så att du står i din kraft. För närvarande är det särskilt viktigt i uppstigningsprocessen som äger rum på Jorden att stå i din kraft. Det är nästan nyckeln till upplysning. När du står i din kraft står du i och som ditt ljus, du står i och som din visdom, kunskap, kärlek, fred, sanning, tillfredsställelse och dina kreativa uttryck. Du står också från en plats där transformation, förändring och förändringar äger rum i din varelse och omkring dig. När du är på upplysningens höjd och står i din kraft känns det fantastiskt. Du står som Skaparen. Allt vi Arkturier har delat med dig till denna punkt leder dig till punkten att stå i din kraft och som kraften av din upplysning.

‘Jag står i kraften av min upplysning.
Jag står i kraften av min upplysning.
Jag står i kraften av min upplysning. ’

Vi Arkturier inbjuder dig att anta denna affirmation och besinna våra ord. Låt dig själv göra denna resa för att stå i din kraft, den behövs mycket på Jorden. Mänskligheten behöver själar som dig själv för att stå i sin kraft, vilket betyder att stå i sitt ljus, kärlek, sanning och sina kreativa uttryck. Detta kommer att generera många förändringar och förskjutningar på Jorden som gör det möjligt för Skaparen att vara närvarande och manifestera sig fullständigt.

Vi Arkturier önskar att du ska veta att vi är närvarande för att stödja och älska dig varje steg på vägen. Tack.

 

Arkturierna

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

 

 

Du gillar kanske också...