Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 april 2019

FOKUSERA PÅ HJÄLPARNA ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har letat efter det rätta tillfället att uttrycka för er alla hur mycket det händer som ni inte vet om och vi har bestämt oss för att det nu är den perfekta tiden. Nu förstår vi att ni har många visselblåsare och insiders på er planet just nu som har berättat om många av de krafter som jobbar i och på er värld och även på andra planeter. Och det här är krafterna, individerna, grupperna och utomjordiska varelser som har arbetat mot er.

Ni får mycket mer information om dem än vad ni får om varelser som oss och de andra varelserna i hela universum som stöder er och som hjälper er. Och den positiva energi som vi alla lägger på er och er utveckling och skiftning i medvetandet, överväger väldigt mycket vad de andra varelserna och människorna gör för att försöka motverka era framsteg.

Först och främst är det en garanti för att de kommer att misslyckas och det är en garanti för att ni kommer att lyckas. Så av den anledningen och den anledningen ensam behöver ni inte fokusera på dem. Men en ännu bättre anledning att inte fokusera på de som du refererar till som ”Illuminati”, ”Kabalen”, ”Mörka Staten”, ”Anunnaki” och listan fortsätter och fortsätter är att när ni ger dem er uppmärksamhet kan ni inte ge er uppmärksamhet åt den positiva energin som kommer i er väg. Ni kan inte göra båda samtidigt. Är det bra för er att veta att dessa krafter existerar? Jo, det beror verkligen på vad ni gör med den informationen.

Men är det bra för er att veta att vi finns och att det finns så många andra varelser som arbetar till er tjänst, som stöder er, älskar er, skickar er energi, aktiveringar och nedladdningar? Ja! Det är helt till er fördel att veta om oss alla, men också att känna för oss alla. För att känna för oss måste ni höja er vibration. När ni börjar fokusera på dem, sänker ni er vibration. Även om ni bara är nyfiken på dem, även om ni bara tycker att allt är väldigt intressant, tjänar det er fortfarande inte att lägga ert fokus där. Och det tjänar verkligen inte er att fokusera på att besegra dem.

Och om ni tror att era liv bara blir bättre när de avlägsnas från maktpositioner, så dämpar ni er själva. Öppna er upp till de högre frekventa varelserna som oss själva som är här i tjänst och här för att hjälpa och ni kommer att bemyndiga er enormt. Och vi alla i de högre världarna som har varit och kommer att fortsätta hjälpa er har just börjat.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...