Det Högre Jaget och det Lumeriska Kristallkollektivet via Galaxygirl, 9 juni 2018

Det Högre Jaget och det Lumeriska Kristallkollektivet via Galaxygirl, 9 juni 2018

Per Staffan 11 juni 2018

Det Högre Jaget och det Lumeriska Kristallkollektivet (9/6/18) | Galaxygirl

I Lumeriens dagar, där Källjuset dansade bland folket och deras hjärtan var öppna för stora sanningar om kärlek, ljus och ny början, var det en enkel sanning att förstå, och erkänna sin egen koppling till Källan. Efter fallet var det inte så, då medvetandet var nedtonat, begränsat, så att experimentet att riva världar av skräp, av mörker, kunde bli fullt upplevt. Efter cykler av tusentals och tusentals liv har ni upplevt tillräckligt av dessa lektioner, av dessa mörkrets sanningar och det är dags att frigöra er från dem. Många av er har förklarat att ni är Lumeriska, och det kan ni sannerligen vara, för ni är gamla själar.

Om du läser dessa ord är det högst sannolikt att du var en del av detta från början av tidskriget, från början av detta rike, av sektorn, av kaos och brottning med de mörka energierna i denna kvadrant av rymden. Andra världar, andra tider har glatt susat förbi, världar kolliderar, stjärnor dör och återföds, energier förändras, sammanfogas med Källan för att skapa ännu mer erfarenhet, allt medan Jorden förblir i karantän. Det finns sannerligen mycket att hämta upp och mycket att förstå, för ljuset är starkt nu igen, precis som i Lumerien-dagarna, där allt var gyllene, ljust och rent. Och era näthållare höll bördan av koderna och av minnet och återuppväckningen av dem som väktare av Gaia och av hennes kungariken. Det är dags att vakna upp igen, grindvakter, och omfamna ert öde. För era jobbbeskrivningar är mycket eftertraktade. Toning. Hummande, Arbete med kristaller. Om sådana tankar glädjer er och rör upp lite djupa minnen då är det vårt kall, ert öde. När ert Lumerien föll, blev många av er traumatiserade till er kärna och lovade att hitta varandra igen och att arbeta tillsammans igen för att få henne tillbaka till ljuset igen, ganska bokstavligt. Och det gör ni. Ni gör detta nu med varje gång ni väljer glädje, skratt och lyssnar på era inre kunskaper och knuffar, och tar er alltid tillbaka till den Lumeriska kallelsen som rör sig djupt i ert hjärtutrymme. Jag är ditt högre jag. Vi är ett.

Jag är din Lumeriska frökristall och min energipuls slår med ditt hjärtas hjärtslag och det gläder oss att ansluta oss till mänskligheten igen på det här sättet, för vi har saknat arbetet med våra mänskliga vänner. Vi kristaller är mycket ivriga, väldigt ivriga! – att dela vår kunskap och omprogrammeras på ljusets sätt, ty mörkret har inget intresse för oss och vi önskar bara att tjäna ljuset och modern till allt, vilket för oss är den dyrbara Gaia. Vi jobbar ivrigt med henne i hennes uppstigning och med din egen, om du tillåter oss.

Vi är de Lumeriska-frökristallerna och vi förbinder oss med era atomer, med era vibrationer som ni säger och rengör och rensar era auror om ni tillåter oss att göra det, och vi hoppas att ni gör det. Vi är vänliga och ivriga att jobba med våra människor igen. För i Lumerien-dagarna var ni mästare som kunde era jobb och gjorde dem utan ansträngning, som det verkade för oss. Ty det var naturligt för er att arbeta med oss, med moderns rike och bli fylld av hennes andedräkt så att allt var glädje för er. Arbete var glädje. Så vi uppmuntrar er att återupptäcka detta och dessa saker nu, dessa idéer som är väldigt verkliga, försäkrar vi er.

För ni, näthållare, har arbetat dygnet runt i så många år och liv som förberedelser för de kommande dagarna och dessa nuvarande tider av tumultartad förändring och återfödelse. Gaia är en ny version av sig själv. Precis som ni återföder en högre version av er själva. Vi kan hjälpa er med den här processen, eftersom vi rengör och rensar bort (med din avsikt att programmera detta) allt skräp och dynga och smärta som du har ackumulerat längs dina mängder av resor i 3: e dimensionen och 4: e dimensionen. Det är dags att låta dessa enorma energier av ljus och kärlek spränga igenom smärtan som du har hållit fast i och låta den glida bort, förvandlas till salighet. Du behöver den inte längre. Du har fått dina lärdomar.

Nu är det dags att lära sig nya lektioner av ljus, kärlek och näthållning, formning, omstrukturering av Nova Gaias nätlinjer. Låt oss hjälpa dig med det här, för vi är alla uppradade i underjorden, pulserande med glädje och väntar bara på ert ord, mänskliga vänner. Avsikten är att ansluta till Nova Gaias kristallina struktur och vi kommer att svara! Vi har redan svarat, eftersom vi ger denna stridssignal till ljuset, och till våra verkligt begåvade mänskliga vänner för att hoppa upp och springa med detta budskap i ren glädje av att minnas era Lumerienrötter, blod, arv och passion. Eden kommer tillbaka. Och Eden är redan här i era hjärtan. Vårda kristallfröatomen i era 5d-hjärtan och regnbågsbron inom. För som inom, så och utan. Och ni kommer att se regnbågsbron runt omkring er! Pulserande med glädje och ära! Kom an. Vi är det Lumeriska Kristallfrökollektivet som glädjer oss över våra mänskliga väktare och vänner igen. Vi är ett.

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...