Meddelande från Småfolket, Gnomerna via Galaxygirl, 18 november 2018

Meddelande från Småfolket, Gnomerna via Galaxygirl, 18 november 2018

Per Staffan 23 november 2018

Småfolket, Gnomerna 18/11/2018

Vi är småfolket. Vi frekventerar de mer magiska ställena på Moder Gaia, som vårdar oss, som älskar oss, och som vi mest ivrigt tjänar. Vi är småfolket. Våra tallkottkörtlar är fint utvecklade, långsträckta. Därför bär vi med glädje våra långa röda spetsiga hattar för att täcka våra tallkottkörtlar och för att skydda våra huvuden från det svala och fuktiga. Det är vårt signaturutseende. Vi tycker om det så. Vi är inte mycket för förändring utan föredrar de gamla sätten att traditioner skickas ner från generation till generation.

För många generationer sedan arbetade många av er tillsammans med oss i älvornas glänta. Kommer ni ihåg? Vi ser människor vakna upp nu, torka sömnen från ögonen och gäspa, sträcka på sig med dessa nya energier. Dessa härliga nya energier berikar oss och vår sort också och ger oss energi för det gemensamma syftet som vi delar med de andra och förhoppningsvis med er, vakna mänsklighet, för vård av vår planet. För var annars ska vi leva? En sådan grundläggande sanning som i stor utsträckning har ignorerats av de mörka. Men Gaia är skyddad, väl skyddad och mycket väl älskad. Det var därför ni kom, oh, vakna ni. Därför reste ni i kosmos för att vara här i detta nu, för att tjäna vår Moder Gaia, eller hur? För varför skulle ni annars vara här? Vi är alla här i tjänst till hennes stora kropp som nu föder en högre version av sig själv och vi hjälper henne med denna födelse.

Vi är småfolket. Vi är tysta, enkla. Vi skrattar, vi älskar, vi lever i glädjande enkelhet evigt bundna till den stora Moder Gaia, som redan är ökänd bland stjärnorna. Längre fram blir ni mycket glada för att ni också kom för att tjäna henne. Det kommer att sätta en speciell gnista i ditt steg, din energisignatur. Vi ser detta. Vi skrattar nu vid tanken på någonting viktigare än denna mest välsignade, glädjefyllda uppstigning. Bäst att hålla dina prioriteringar klara. Bästa att älska djupt. Det är verkligen det enda sättet.

Vi är småfolket. Vissa kallar oss gnomer. Vi har inget emot det. Vi är små jämfört med er. Sant! (Skrattar) Men kanske kan vi lära er något i natt. Visdom kan innehållas i alla storlekar, inom alla livsformer. Du måste leta efter det med ditt hjärtas ögon. Våra hjärtan är välutvecklade – fulla av kärlek för vår sort och för den stora modern. Hur är era hjärtan? Är de öppna eller stängda? Ni kommer att fungera mycket bättre om de är öppna. Bäst att öppna dem nu – det släpper in ljuset lättare och låter andra känna fridens söta nektar inom era hjärterum. Det är allt för nu. Vi är småfolket, gnomerna. Vi välsignar er och skickar er vårt skratt och vår kärlek. Vill ni inte sitta bredvid oss vid eldens sken och se oss dansa, sjunga och spela? Vi välkomnar er. Håll uppe er vibration. För vi går upp, upp och iväg! (Skratt). Vi är fria! Vi är småfolket. Vi är…

 

~ Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...