Skaparna via Daniel Scranton, 23 november 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 23 november 2018

Per Staffan 23 november 2018

Du är Tidens Herre∞Skaparna

”Ta till er förståelsen av att det inte finns något riktigt imorgon och det finns inget riktigt igår. De är alla bara delar av samma nu-ögonblick. Så när du flyttar runt från erfarenhet till erfarenhet, tycker du om att ge en ram för det du har och det som kommer att hända. Du skapar allt, och du märker att det finns en känsla av kontinuitet och orsak och effekt. Det beror på att du behöver dessa begrepp för att kunna agera i ditt rike.

Men det är inte riktigt så. Det är inte som om du har ett förflutet och en framtid och vissa saker har hänt och vissa saker kommer att hända. De händer alla i samma ögonblick, och du upplever alla dessa små händelser. Och när du gör det, har du uppfattningen att det fanns något som ledde till händelsen du upplever, och du har konceptet att du kommer att få en upplevelse i det du kallar framtiden. Och så har du din erfarenhet av verkligheten. Och det är inget fel med det. Vi säger inte att du gör något olämpligt genom att skapa dessa idéer. Du ville ha dessa idéer eftersom du ville ge dig den här resan, denna speciella upplevelse.

Och du kommer att fortsätta att skapa idéer om tid och det förflutna, nutid och framtid, för att du fortsätter att ha behov av dessa begrepp tills du inte längre gör det. Och då kommer du att upptäcka att du kan vara var som helst, när som helst, med vilken erfarenhet du vill ha i vilken ordning du vill ha den. Och det kommer att bli en trevlig taktförändring för dig. Det kommer inte längre att vara någon väntan på att det och det skall hända så att du kan få den erfarenhet du vill ha. Du kan gå direkt till den, om du vill.

Och du kommer att njuta av denna frihet som du har sökt, som du rör dig mot. Och du får redan uppleva det från tid till annan, för du märker att saker verkar annorlunda och att tiden verkar snabba upp. Och du kan ändra vad du känner som ditt förflutna och din framtid, och det ger dig en känsla av att du inte är-, du är inte på en fast tidslinje som du måste fortsätta på i all evighet.

Så vi föreslår att du leker med dina idéer om tid så att du kan göra dig redo för den nya erfarenheten som du en dag kommer att ha av ditt Universum. Under tiden, kom ihåg att detta bara är din skapelse, och du är tidens herre. ”

https://danielscranton.com

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...