Blossom Goodchild – Kanaliserar Federationen av Ljus – 10 februari 2019

Blossom Goodchild – Kanaliserar Federationen av Ljus – 10 februari 2019

 

Hej! Tja, en överväldigande mängd själar kände tydligt detsamma som jag gjorde då jag gormade i vår senaste kommunikation. Många säger att de förlorar/ har förlorat ”tron”, och är så trötta att de inte längre vill fortsätta. Tråkig situation. Uppmuntran och upplyftning skulle hjälpa om ni känner er benägna? Tack.

 

Älskade Blossom och alla andra, det är alltid vår intention att uppmuntra och lyfta upp. Detta ligger högt på vår agenda. Vi VET att vi inte är ”där nere” på frontlinjen. Vi VET att vi inte helt kan förstå de känslorna och energin ni består av. Fast vi VET att vi kan se/känna/uttrycka från den större bilden … och den större bilden är så mycket Ljusare, än den som är målad av Energin ni lever i.

 

Ni medger att experimentet gått fruktansvärt fel. Så varför kan ni inte ge oss en hjälpande hand? Ni säger att det är på grund av Lagen … kan ni utveckla det?

 

Älskade själar, det ultimata era hjärtan önskar är KÄNSLAN AV HOPP, för att kunna ”ta er igenom”. Vi för fram Hoppet i varje ord, i varje kommunikation …. Vi ber er att fortsätta framåt. För att finna och gå in i fullheten av er själva. Om ni skulle fokusera/ koncentrera er helt på det, d v s KÄNNA hur ofantliga ni är … närvaron av de mest Strålande Ljusen ni är …

 

DET skulle KÄNNAS HOPPFULLT!

 

DET skulle BLI grunden till ert behov av att förnya styrkan.

 

DET skulle BLI VETSKAPEN om att ALLT FÖRÄNDRAS.

 

DET NI FOKUSERAR PÅ OCH TÄNKER, ÄR DET NI ATTRAHERAR.

 

FOKUSERA, TÄNK PÅ ER SJÄLVA OCH LJUSEN NI ÄR.

 

FOKUSERA OCH FÖRESTÄLL ER ATT DET LJUS NI ÄR, STRÅLAS UT GENOM ER.

 

FOKUSERA OCH FÖRESTLL ER ATT DET LJUSET STRÅLAS MOT ER.

 

FOKUSERA OCH TÄNK ATT LJUSET FRÅN ERT INRE, FÖRÄNDRAR ALLT I ER VÄRLD TILL DET BÄTTRE.

 

När ni VÄLJER att endast sätta FOKUS på sådana saker, skiner ert Ljus så mycket Starkare.

 

När ni VÄLJER att BARA sätta FOKUS på sådana saker, kommer er ENERGI av Kärlek och Ljus att Bli ni. Den kan inte lagras inom er. Den kan inte stanna kavr inom er bara till er själva. Den här helt enkelt inte utformad så.

 

Den energi ni VÄLJER att BLI, avger en vibration FRÅN er … ut i etern. Den kan inget annat.

 

Så många känner förtvivlan och undrar, även när de är i ”mogen ålder”, vad deras livsuppgift är.

 

Livsuppgiften är att utstråla Energin, den Högsta Energin av Kärlek och Ljus som man VÄLJER ATT VARA AV!

 

Hur man VÄLJER att uttrycka detta, spelar ingen roll. Man gör inte ett … bättre/betydelsefullare … jobb, bara för att man har många anhängare till sina ”Ljusuppgifter”. De lyckas inte bättre än någon som sitter hemma och spelar piano för att … finna sanningen/fylla … sin själ.

 

Det är den energi ni ”producerar” av att göra det som ger er Glädje … det som får er att Skratta … det som ger er Frid … vilket förändrar världens Energi till det NI SJÄLVA KÄNNER.

 

Om ni gör sådant ni inte gillar … sluta med det. DEN Energin tjänar ER inte, ELLER … Världen/Helheten.

 

Många, många, många, många, många går till jobbet varje dag med ett sorgset hjärta … för att räkningarna måste betalas, mat måste finnas på bordet etc.

 

Med största respekt … många, många, många, många, många har … programmerats/ övertygats … att tro att det är ”så det är”. Det är bara ”så det är” om man väljer att tro att det är ”så det är” … och om det är vad de tror, så ÄR det ”så det är!”

 

Återigen återvänder vi till ”tänker på”. OM ni fortsätter att tro att världen omkring er faller samman, och sjunker djupare ner i mörkret … OM ni fokuserar på DET, då kommer ER VÄRLD att ge er mer av samma sak. Eftersom er själs tankar ATTRAHERAR mer av detsamma, eftersom ni matar ert sinne med det. Eftersom Universum fungerar så, att det ”ger er det ni tänker på” … det ni önskar … och kommer då att förse er med det.

 

DETTA ÄR LAG

 

DETTA ÄR SANT.

 

Därför matas ni, via all form av ”media”, med Livets baksidor. Så att ni inte kan fokusera på någonting annat, och hålla nivån på Vibrationen till det HELA vid lågvatten. På så sätt kan de som ni säger sitter ”vid makten”, manipulera omständigheter och situationer, och med det hålla vibrationen vid ett kontinuerligt flöde av lågvatten.

 

LÅT OSS KATEGORISKT PÅSTÅ… ATT OM DET FINNS NÅGOT UTTALANDE VI GJORT SOM ÄR MYCKET VIKTIGT, SÅ SKULLE DETTA FINNAS HÖGT UPP PÅ LISTAN …

 

DE MÖRKA HAR INTE MAKTEN. GENOM ATT ”TÄNKA” ATT DE HAR DET … NÄR NI ”DEN SANNINGEN”

 

NI … NI … NI … NI … NI HAR MAKTEN. VAR OCH EN! VARJE ENSKILD SJÄL ÄR AV LJUSET. VARJE ENSKILD SJÄL KOMMER FRÅN LJUSET. ÄVEN DE MED SVAGARE LJUS KOMMER FRÅN LJUSET.

 

ALLT SOM FINNS … ÄR AV LJUSET.

 

DÄRFÖR KAN DE MÖRKA INTE HA DEN.

 

NI HAR DEN.

 

VAD BESTÅR ER KRAFT AV? ERT LJUS … OCH NI ÄR INGET ANNAT ÄN LJUS.

 

DÄRFÖR ÄR NI ALLA KRAFTFULLA.

 

Älskade Ni, förstår ni det? Det här har vi kommit för att påminna er om. Det är genom att ta till er detta helt och fullt, som ni förändrar hur saker och ting är.

 

Vi förstår att ni gormar och gnäller när frustrationen uppkommer. Men detta gormande och gnällande, avleder er från att fokusera på det som inte lyser Starkt.

 

Ändå blir det så, och man kan ”känna” sig lite skyldig av att ignorera det, och går istället ut och äter lunch, älskling!

 

Det är inte det att ni ignorerar det. Vi kallar det inte så. Skulle det vara så att vissa saker kommer i vägen för er, så ”fall inte in i den Energin”.

 

LYFT UPP ENERGIEN I DET, PÅ DET SÄTT NI VET ATT NI SKA GÖRA.

 

SKICKA ERT LJUS TILL DET.

 

SKICKA ER GLÄDJE TILL DET.

 

SKICKA ER GLADA VIBRATION TILL DET.

 

Jag väljer att inte titta på nyheterna eller läsa tidningar etc. Men, jag får höra om sakerna på ett eller annat sätt. Vissa säger att man INTE ska titta på nyheter, men om man inte gör det, hur kan man då skicka sitt Ljus till det?

 

Återigen handlar det om ens eget val, Blossom. Man kan bli medveten om vissa händelser och skicka Ljus, eller så kan man vara omedveten och ändå skicka ut Ljus … rent generellt … eller tillägna det en viss omständighet eller själ.

 

Poängen är att skicka ut ditt Ljus … till ALLT.

De själar som är trötta på allt och känner sig nere i ”hjärtat” … till dem föreslår vi att de ”kommer tillbaka ombord på det glada tåget” … LJUSTÅGET.

 

Vi har börjat förstå att energierna kan få er modfällda, så vi föreslår att ni inte ger efter för det. Tror ni att de lägre Energierna är kraftfullare än de Högre? Tänk efter, Älskade själar. Vi tror inte att någon av er tror att det är så.

 

Ljuset kommer ALLTID att övervinna mörkret … Tänd ett Ljus i ett mörkt rum.

 

Vänta sedan på att någon ska komma och blåsa ut det!

 

Tänd det sedan igen … igen och igen och igen … tills dess någon förstår …

 

ATT NI INTE KOMMER ATT GE UPP.

 

NI KOMMER INTE ATT GE ER … EFTERSOM NI ÄR LJUSEN MED DEN HÖGSTA STYRKAN.

 

När ni väl återintroducerar er Energi till den Högsta Varelsen … till de Högre tankarna … och förblir kvar där … kommer er trötthet att förvandlas till entusiasm.

 

Ändå känner jag att poängen här är, att många blivit alltför trötta för att stiga ombord igen på det ”Glada Tåget”. De har gjort det om och om igen, och fortsätter att stiga av vid stationen ”Varit där, gjort det, fungerar inte”!

 

Och gillar de det som finns där?

 

Naturligtvis inte.

 

Då är deras enda val, om de vill att saker och ting ska förändras … att hoppa tillbaka ombord på det ”Glada Tåget”, och när tåget kommer fram till den ”inte så trevliga” stationen … att då VÄLJA att inte stiga av.

 

Vi förstår, Älskade Själar, Älskade Blossom, att det vi presenterar för er är … som ni skulle säga i er värld … lättare sagt än gjort.

 

FAST, KOM IHÅG, KOM IHÅG, KOM IHÅG ATT NI VILLE FINNAS HÄR FÖR ATT ÅSTADKOMMA FÖRÄNDRINGEN … EFTERSOM NI VISSTE ATT NI VAR STARKA NOG ATT GÖRA DET … KOM IHÅG DET!

 

NI BLEV UTVALDA ATT VARA EN DEL AV MARKBESÄTTNINGEN, FÖR ATT NI KLARADE TESTET … FÖR ATT NI VAR KAPABLA NOG ATT KLARA DET, OAVSETT VAD SOM KUNDE DYKA UPP … I SINA FÖRKLÄDNADER … OCH LYFTA ER PLANET OCH DE SOM FINNS INOM OCH PÅ HENNE, TILL EN HÖGRE VIBRATIONELL STÄLLNING, VILKET ÄR NÄSTA FAS I DEN GUDOMLIGA PLANEN.

 

LOVORDA ER SJÄLVA FÖR ATT NI ÄR EN AV SJÄLARNA MED STORT LJUS, VILKA ÄR TURSAMMA NOG ATT HA DENNA STORA MÖJLIGHET … EN MÖJLIGHET SOM SOM INTE LIKNAR NÅGOT ANNAT … OCH LJUSET NI ÄR, BIDRAR TILL ATT HELA UNIVERSUM OCH ALLA ANDRA UNIVERSUM BLIR MER AV SIG SJÄLVA, ”HELT ENKELT” FÖR ATT NI HÅLLER ERA TANKAR OCH ERT FOKUS LJUST.

 

Vrid upp era dimmers när ni känner att er omgivning eller er Energi behöver öka. Visualisera att ni gör så, med en liten strömbrytare inom er … DET FUNGERAR.

 

Wow! Ett Högt Energiutbyte idag, mina vänner … TACK. I Tacksamhet, i Kärleksfull service, JAG ÄR.

 

Vi fyller alltid, alltid er Energi med vår Kärlek. Ni behöver bara välja att KÄNNA det. Stort tack till var och en av er på marken … SJÄLARNA MED DE STÖRSTA LJUSEN.

 

 

Översättning: Maggan

 

The audio for this channelling will be posted below shortly.

A note from Blossom. These channellings are posted on many sites that I am unaware of and not everyone receives my newsletter. So I take this opportunity to let you know of this exciting Event I am holding in Bali: http://blossomgoodchild.com/upcoming-event/ Many thanks.

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?

v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

 

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

 

Du gillar kanske också...