Blom-Älvor och Alisheryia via Galaxygirl, 11 november 2019

Blom-Älvor och Alisheryia via Galaxygirl

11 november 2019

Hej, vänner av ljuset, av vägen! Vi är blom-älvorna i den inre jorden, för Nova Gaia väntar inte mycket längre och vi är så exalterade att få träffa henne, att vara med henne, att vårda vår moders fysiska form då den sakta omvandlas till ljus. För ännu mera ljus är vad vi ser vid den nära horisonten av ännu mera ljus i den annalkande nya dagen.

Vi är Blom-Älvorna på Nova Gaia som överbryggar sfärerna med blom-älvorna som omger er, som vårdar era fält med skönhet. Vi ser till Moder Gaias blommor i alla hennes dimensionella verkligheter och former, för vi älskar henne, vi tillber Alltets kärlek som omger oss och det skänker oss stor glädje och munterhet att göra det.

Vi är blom-älvorna i den inre jorden av dolda platser. Vi ser blomstren i mänsklighetens inre höga hjärtan i full blom, på väg att blomma och något där emellan. Ja, det är dags att blomma, vänner. Ni människor är så tråkiga i ert sätt. Nej! Öppna upp till det nya så att himlens priser kan flöda över i ert knä, i era öppna händer av välsignelse, så att ni kan ta emot moderns gåvor. För Gaia har talat och vi som tjänar henne lyssnar. Lyssnar ni? Vi ser människor kämpa med de nya energierna och vi ser andra segla genom. Vilken av dem är ni?

Skulle ni vilja göra en kort meditation med era älv-vänner? Ja!? Bra! För vi vet att många som kommer genom denna är så förtjusta över små meddelanden och meditationer som lyfter upp läsaren. Kom! Kom med oss till hjärtat av Nova Gaia, hållna inom hjärtat av Moder Gaia då hon föds på nytt. Kom! Kom in i er Moder Gaias kristall-hjärt-kammare och bli vederkvickta. Se, det finns många blommor där och ni befinner er i ett underbart fält av ljus, av ängar och blommor. Alla blommor är olika och ändå ljuvliga. Detta är ett fält av era inre upplevelser som blommar till skönhet som omringar. Här finns en ny blomma, er uppstigningsblomma, inte längre dold i detta enorma fält av ljuvlighet. Här är det liv och rörelse när älvorna ser till sin flock av blommor. Förstår ni? Kom! Flyg! Var! Kom och titta på er uppstigningsblomma. Vilka vackra färger föreställer ni er? Gnistrar eller droppar den av ljusreflekterande dagg? Doftar den som vaniljmunkar? Vi hör människor som munkar. Vi älvor föredrar att smaka på nektarn i blommorna tillsammans med våra kolibrivänner, men vi tror vi vill prova på vaniljmunkar också. Mmmm! Något smaskigt och läckert, det är så den blomman kommer att dofta för just ER! Det är er uppstigningsblomma! Sträck ut och känn på den, rör den. För in den i ert hjärta och stoppa den djupt in i ert bröst. Det är fyllt med uppstigningsljus från er moder Gaia, från Nova Gaia. Ah! Underbart! När ni ser er omkring och ser all er smärta som blivit omvandlad i detta blomfält av minnen, minns då deras skönhet, se dem som den bukett av minnen som de är.

Så där! Tyckte ni om meditationen? Vi hoppas så att ni gjorde det. Vi har övat. Vi är blom-älvorna på Nova Gaia, på allt omkring er! För Nova Gaia är här och titta, ni stoppade precis en av hennes ljuvliga blommor i era hjärtan! Det nya är här! Det nya finns inom er! Lys med ljuset. Vi är blom-älvorna. Vi älskar er så mycket.

Vi är det Uppstigna Drak-Kollektivet. Människa, stor förändring är på gång. Titta närmare på era fötter nu. Hur ser de ut? Ser de ut att ha rest mycket? Är de väderbitna och valkiga från det tunga lyftandet av transmutation och trogen tjänst? Bra. Då har ni fullgjort er del. Kom. Era fötter behöver vederkvickelse. Vi njuter av älvorna i fält som dessa. Vi har många trevliga samtal tillsammans. Vi uppstigna drakar tycker om lugnet, ljuset i brisen, alla de sätt på vilket naturen påminner oss om att vara stilla. Älvorna är så fulla av livets kraft och styrka. Är ni, mänskliga vänner?

Vi är det Uppstigna Drak-Kollektivet. Jag, Alisheryia, talar. Vi vill att ni tänker på era fötter, för var ni än går, var ni än är, så transmuterar och överför ni ljuskoder. Ni är gående transduktorer av de högre energierna. Tacka era fötter. Vårda era kroppar. De undergår enorm förändring. Fötter kommer i alla storlekar och färger. (Jag ser jättestora blå drakfötter med långa klor). Ni ser tydligt. Dessa fötter har tjänat mig väl. Dessa vingar har tjänat mig väl. Jag har gott stöd i mina fötter och vingar. Det är en intressant överföring vi ger er. För vi vill att ni ska börja förvänta det oväntade, mänskliga vänner av ljuset. För ni förstår, ni är Källan i en mänsklig kropp i detta nu och ni är i processen av massiva uppgraderingar. Ändå är ni vana vid att gå. Ni är vana vid att traska genom leran av uppgifter, av sysslor. Ni är vana vid hårt arbete. Ni har varit omgivna av det och indoktrinerade med det. (Jag ser alla typer av arbetande människor i alla arbetsområden). Människans vingar börjar komma online i detta nu. Ni ska inte längre gå och känna det som om ni går ensamma. Ni är omgivna av många som älskar er, många som flyger bredvid er då ni traskar genom er dag. Ni är inte ensamma. Mänsklighetens vingar vecklar ut sig, slår i vinden från de nya energiernas bris som starkt stöttar massiv planetär förändring, tillväxt. Stor omvälvning, stor förändring. Det är magnifikt flygväder. För från den högre vyn av er högre form kan ni se klart.

Vi är det Uppstigna Drak-Kollektivet. Jag, Alisheryia, och jag Elthor, talar. Nu är det dags att expandera ert perspektiv och se från drakens utsiktspunkt långt uppe, människa. För ni kanske känner att ni är omgivna av rök och eld, men det är dags att titta från ovan. Att se från skyarna där allt är klart och blått och att känna Moderns smekning på er form när ni flyger, kännande hennes stöd under er och omkring er. Ni är trygga. Nu är det dags för den uppstigna människan att resa sig, att flyga, att vara, att bli. Inte nykläckta längre, ni är ungdomar nu. Era fjäll och vingar är starka. Och ni har högst magnifika fötter, kraftiga, starka. Överför ljuset, överför koderna. Flyg ovan kaoset med kraft och styrka som dessa blom-älvor gör, och flyg med glädje. Vi kan lära oss mycket från våra små vänner. Deras glädje är smittsam! Flyg med glädje, mänskliga vän av ljuset, och var högst tröstade.

Jag är Alisheryia. Frid. Jag ska andas på er rygg där era eteriska vingar finns. Ni kommer att känna värmen om ni tillåter det. Känn eldens bränna. Veckla ut vingarna. Sträck på er. Flyg. Jag är Alisheryia!

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

You may also like...