Det Senaste Från ECETI & James Gilliland, 11 mars 2019

Det Senaste Från ECETI & James Gilliland, 11 mars 2019

Per Staffan 13 mars 2019

James Gilliland

Det Senaste Från ECETI & James Gilliland

från ~ ECETI ~ James Gilliland ~ Den Galaktiska Federationens Skepp är här!

Min Källa: Galactic Connection

Tidigare, den 26 februari sa vi ett mycket stort Galaktiskt Federations-skepp med 49 mindre skepp som var 250 fot breda, var på väg in den 7: e. De är här. Fjärrskådning med John Vivanco bekräftade att det finns en elitstyrka, en galaktisk polis på dessa skepp för att genomdriva universell lag. De har mörkt lila uniformer med ett bälte över bröstet. I ett tidigare liv var jag en av dessa krigare och vet vilka de är och deras träning. Deras teknik är oöverträffad och deras träning liknar Ninja eller Jedi. Det fanns humanoida kattdjur som kan röra sig så snabbt att ögat knappast kan följa det. Varken John eller jag kunde känna till deras uppdrag, men ändå verkar det vara uppenbart. Jag fick veta att allt är på plats, slutet på tyranniet är nära.

SKEPP ÖVER ECETI I EN 15 MINUTERS HIMMELSOBSERVATION

https://www.youtube.com/watch?v=ajpO6L-DD8Q&feature=youtu.be

Mars kommer att bli känd som verkställighetens månad. Inte bara på Jorden utan också i de andra dimensionerna som omger Jorden. Schumanresonansen har varit utanför skalan, det elektromagnetiska ljusspektret har ökat exponentiellt, och den Centrala Solen, ansluten till alla andra Solar har pulsat sitt budskap. Det är dags att släppa det förgångna och utvecklas utöver de lägre frekvenserna. Rädsla, skuld, ovärdighet, girighet, svartsjuka, sår och trauman från tidigare erfarenheter måste släppas fria och läkas. Självtjänande på bekostnad av Mänskligheten och Jorden är inte längre acceptabelt. Inte heller den omedvetna grovt ojämna spridningen av rikedom och det system som stöder och vidmakthåller den. De sista av de negativa ETs, Reptilerna, de Grå etc tas bort. De som utövar Satansdyrkan, svart magi, barnaoffer och pedofili kommer att finna att deras marionettmästare är borta och drabbas av reaktionen. Den multidimensionella hammaren kommer ner. Det finns ingenstans att gömma sig. Det som ljusarbetarna och de vita hattarna har väntat på, allt för länge enligt de flestas åsikter, har äntligen kommit.

Allt är på plats från den 13:e dimensionen till den 3:e. Det kommer att bli en vild åktur. Vi måste förlåta, släppa det förgångna, bli personligt ansvariga för våra attityder och känslor. Att skylla på andra, projicera, förneka kommer inte att bära frukt. Världen av motsatser ni har levt i, social ingenjörskonst, undertryckande och förslavande av de mindre lyckliga kommer allting till sitt slut. Det kommer inte ske över natten, men det kommer att utvecklas mycket snabbt. Om man verkligen skulle känna till dekadensens djup, åren av bedrägeri, undertryckande och slaveri, skulle man förstå varför det inte kan hända över natten. Många skulle bli galna om hela sanningen skulle bli känd utan tid för anpassning. När hela är trossystemet befinns vara en lögn blir det en chock. Den verkliga historien om Jorden, ursprunget till era religioner, Guds /Skaparens/Den Stora Andens sanna natur kommer att vara ett mycket svårt piller att svälja för många. Vissa har redan gjort det. Det kallas ofta det röda pillret men det finns mer i den historien. Vi är i krig, inte bara med kött och ben, utan med styrkor och krafter som är osynliga som verkar genom andligt och moraliskt konkursade marionetter. Glöm inte att en mans/kvinnas karaktär är etablerad genom deras handlingar. Titta bakom draperiet, inte på vad de säger utan vad de gör. Man kan inte ta ifrån de fattiga och bo i lyxiga herrgårdar samtidigt som man representerar de fattiga och håller dem distraherade med separationsspelet, och spelar ut ras- och könskorten. De som gör det kommer att bli utsatta för deras dubbeltal. Åtgärder utanför den Universella Lagen kommer att få karmiska reaktioner, ändå kommer det att accelereras under de kommande dagarna. Be, meditera, gå med andra med samma sinnelag, agera med oklanderlig integritet i linje med Universell Lag och vägen kommer att röjas.

Vet att det finns tillräckligt med resurser för alla att leva ett kärleksfullt, glatt, hälsosamt och välmående liv. Ja, alla. Replikatorer, medicinska sängar, fri energi, anti/motgravitation, snabba och effektiva byggnadsmetoder är verkliga. De som undertrycker dessa tekniker och de som har skapat den tillverkade bristen kommer att tas bort. Om du kan föreställa dig det, om du kan finna dig värd det, om du kan kräva det, och om du är villig att arbeta för det, så är det ditt. Lev drömmen genom att gå ur mardrömmen.

Ta hand om dig,
James Gilliland

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...