James Gilliland ECETI, 21 januari 2021

 

James Gilliland ECETI

21 januari 2021

Till De Nedslagna och Desillusionerade

Det är långt ifrån över.

Medan jag mediterade kom Jesus in och släppte några saker att begrunda.

Ja, han är verklig och bara för att vi talar med andra högre dimensionella varelser, Plejadier, Orions Råd av Ljus, Sirianer, Andromedaner och en rad andra varelser så betyder det inte att vi inte är i kontakt med de kända Mästarna från Jorden.

För protokollet, Jesus är ett namn som gavs honom av Grekerna, det betyder son av Zeus.

Jesus sade, vänta 5 dagar, saker kommer att avslöjas, ge inte upp hoppet. Saker tar tid, stora tillkännagivanden kommer, hela vägen till slutet av Mars eller April.

Vi frågade hur många som faktiskt stöder Biden-administrationen. Han sa ca 10%, några är i förnekelse av sina sår, trauman och ilska mot mäktiga män. Många har blivit socialt betingade till att tro på en falsk bild av Trump. Andra faller in i kategorin mörka hjärtan, de som vill ha makt och välstånd på andras bekostnad tillsammans med deras närmaste och dem beroende av dem. Det är dags att fråga sig om det är värt det, att hålla i en socialt betingad bild och projicera såren och trauma mot att förlora all frihet.

Han sa också att det görs många saker strategiskt som inte verkar logiska om man inte förstår hur Konstitutionen och Lagen om Rättigheter, gudomligt inspirerade doktriner, inkräktades och hur Amerika togs över i gången tid.

Det görs ansträngningar att återta Republiken och återupprätta lagen. Detta kommer att få bort det tvådelade juridiska systemet, den politiska korruptionen och korruptionen i alla aspekter av regeringen, alla institutioner.

Det återger makten till folket som det ursprungligen var utformat. Energivågorna som träffar Jorden har en funktion, de är avsedda för healing och återupprättande av Universell Lag.

En mycket stor våg träffade den 19:e, uppmätt av NASA. De vet inte ursprunget eller hur den kommer att påverka Jorden.

Den globala eliten, Kinas Kommunistparti, alla administrationer och regeringar, allt tyranni kommer att implodera i sig självt, den är inte i linje med Universell Lag och Uppvaknandet och Healing av Mänskligheten och Jorden.

De som strävar efter makt och välstånd på mänsklighetens och Jordens bekostnad är inte frekvens-specifika för detta skifte. Polariteten mellan dem som utövar övermakt i tjänst till sig själva och dem som bemyndigar i tjänst till andra förstärks. Deras karma accelereras.

Vem tror ni kommer att bli kvar stående? En större bild utvecklas, den är global och multidimensionell.

Saker kanske inte utvecklas när eller som vi förväntar oss, men segern är säkrad. Var kvar i hjärtat, tala er sanning från hjärtat, var öppen för nya idéer, nya inriktningar. De stora lögnerna kommer till ytan, de som vidmakthåller dem kommer att avslöjas. När människorna vaknar upp, blir informerade, när de antar sin egen personliga förbindelse till Gud, då återgår makten till folket.

Ni kommer att få se ett kvanthopp i utveckling.

Ni kommer att få se antigravitation, bränslefri energi, medicinska sängar, energetisk healing och naturlig healing metoder komma fram för att få slut på de flesta sjukdomar.

Maten kommer att bli er medicin.

Gör er redo för avslöjanden, det har varit alla Nationers profetia att vi ska bli en del av den större familjen av människan i hela multiversum och att Jorden ska återställas.

Det ni ser nu är en process, en uppenbarelse, allt det som var dolt blir avslöjat i en sista ansträngning av de mörka att behålla kontrollen. Det är utsiktslöst.

Ta bort alla era tvivel och ha detta i era hjärtan tills det bär frukt.

Kom ihåg att gå till hjärtat, många globala ledare har demoniserats som faktiskt är del av den här processen. Många kommer att bli chockerade när de får veta att de som de trodde var deras fiender i själva verket är deras räddare.

Djupen och dimensionerna i denna plan är obegripliga för de flesta, den kommer att ha många vridningar och vändningar. Håll ett öppet sinne, ett kärleksfullt hjärta och ha rena avsikter. Det hjälper er genom detta.

I tjänst,

James Gilliland

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...