Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 mars 2019

Hur ni får tillträde till hög vibrations information ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har märkt de sätt som ni alla har att ladda ner information och vi märker också hur ni ibland kör den informationen mot vad ni redan vet för att vara sant. Ni filtrerar ny information genom gamla övertygelser och det hindrar er från att expandera till att inkludera ny information. Så sättet för er att rätta till detta är att låta information som ni laddar ner gå längre än ert fysiska sinne.

Ni vill föra den informationen genom era hjärtan. Ni vill se hur det känns. Ni vill känna om det berör eller inte, och när ni gör det öppnar ni era hjärtan, vilket är ännu bättre än att öppna era sinnen. Era tankar kommer alltid att följa de vibrationer ni erbjuder. Med andra ord har era sinnen förmågan att locka till högre vibrations tankar och information, och de har förmågan att attrahera lägre vibrations tankar och information.

Så ni har kontroll över vad ert sinne tar emot, och ni har kontroll över vad ni uppfattar, för ni har kontroll över vad ni vibrerar. För att ta kontroll över vad ni vibrerar måste ni komma ur ert sinne. Det är därför meditation är så viktigt. Det är därför som människor pratar om att vara jordade i era fysiska kroppar och vara hjärtcentrerade, för om ni inte är det, kommer ni inte att vara i kontroll över vad ni vibrerar.

Som ni vet finns det många olika sätt som andra har att sänka er vibration, och det finns andra som drar nytta av att hålla er nedtystade och lätta att styra. Därför måste ni göra ansträngningar att vara i högre vibrationerna. Ni måste vara uppmärksamma. Ni måste vara uppmärksamma på vad ni vibrerar och ni måste veta hur man går in för att hitta den högre vibrationen som alltid är tillgänglig för er.

Det finns ingen anledning för någon av er att låta er ledas av de lägre vibrationella tankarna, och det finns ingen anledning att någon av er förblir fångade i frekvensen av gamla trossystem. Ni har tillräckligt med kunskap och ni har tillräckligt med verktyg för att flytta bortom vart ni har varit, där mänskligheten har varit och var hela ert tidigare liv jag varit. Ni behöver bara genomföra de enkla steg som vi har lagt ut för er här för att ta kontroll över er vibration.

Och en annan sak … märk att vart ni går påverkar er vibration. Vem ni är med påverkar er vibration. Vad ni lyssnar på och tittar på, vad ni äter påverkar alla era vibrationer. Så om ni vill leva ett bättre liv och få bättre tankar att komma till er. Om ni vill vara en positiv kraft för förändring i denna värld och i denna galax, var uppmärksamma på er vibration och gör allt i er makt för att höja den.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...