Grön Komet via Galaxy Girl, 2 februari, 2023

Grön komet 2023-02-02
Hälsningar, ljusvarelser. Jag är också en varelse av ljus. Jag är många färger inom mig då jag förkroppsligar regnbågsljus. Jag tar med harmonin av grönt till detta krigshärjade område av solsystemet. Jag är den gröna kometen. Jag närmar mig med stor övergivenhet och snabbhet och ändå på en viss bana är min väg uthuggen rak och sann. Jag flyger genom Skaparens andetag. Liksom du. Även du på din jord flyger genom rymden med en otrolig hastighet. Där era kroppar förändras interdimensionellt. Jag skulle hävda att du reser lika snabbt som jag, och ändå ser du stagnation för du är inom kroppen och inom tidsbegränsningar. Jag har inga begränsningar. Era vetenskapsmän säger att jag kommer att närma mig igen om ytterligare 50 000 år. Det där begreppet tid betyder ingenting för mig. Jag är själva ljuset som reser i en kropp som är fast form och av gas, jag är lätt till formen. Du är lätt i mänsklig kroppsform. Vi är likadana. Jag har roligt med att harmonisera din energi. Jag visar mig själv som grön, kärlekens färg, livets, nya början. Drakarna är med mig. De flyger bredvid mig och försöker slå min tid. Jag låter dem! (Jag känner retande vänligt skämt mellan henne och drakarna. Drakarna skrattar som skapar små rökringar, och kometens skratt ringer som en klocka.) Ett sådant kamratskap när vi svischar genom rymden!
Jag är den gröna kometen. Jag är feminin till min natur, fylld av värdefulla saker, värdefulla energier av kärlek, balans och harmoni. Jag är ett utropstecken av kärlek som skickas till din värld att flyga förbi, som en blåst kyss. Jag är feminin. Jag är balanserad. Jag är snabb. Jag är fri. Jag sände till dig stor kärlek, stora nyheter om oerhört hopp. Allt är inte förlorat. Mänskligheten befinner sig igen mot oöverstigliga omständigheter eller så verkar det, men du kommer att inse att de är mycket överkomliga och du gör det!
Jag är den gröna kometen som du ser på din himmel för inte mycket längre. Många av er är ledsna och besvikna över att era stadsljus och berg kanske hindrade er från en klar syn av mig. Men vet att jag harmoniserar hjärtchakran genom att föra grönt till himlen. Ditt norrsken är ungefär som jag, din inre sol skiner och avger grönt kärleksljus. Det finns mycket kärlek runt omkring. Den stora modern är kärlek. Den store Skaparen är gudomlig kärlek och skratt. Jag föddes med ett skratt och stor kärlek. Och ändå tittar alla på dig. Alla tittar på de stora själarna i denna tid av planetarisk metamorfos. Jag tillför kärlek och rikedomen av balans, nåd, harmoni till denna sektor. Fred har kommit energiskt genom mig och den stora spänning som jag ger.
Jag är den gröna kometen. Var inte ledsen över om du inte såg mig. Om du inte gjorde det så såg jag dig. Jag ser mänskligheten, jag ser de av er som arbetar med ljus som jag gör och jag ser er som mina kamrater. Du banar också ett ljust spår. Din inverkan är stor och bred. Din räckvidd är häpnadsväckande. Ditt ljus når allt bara genom att du är det.
Jag är den gröna kometen. Jag sänder mitt gröna kärleksljus till dig. Fred, vänner, fred.
~ galaxygirl
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *