Meddelande från Elohim via Galaxygirl, 18 april 2019

Meddelande från Elohim via Galaxygirl, 18 april 2019

Per Staffan 20 april 2019

Galaxygirl channeled texts

Vi är Elohim. Du är en magnifik mångdimensionell varelse som för närvarande utgjuter ditt ljus till jordprojektet. Du är mästare i form. Var inte rädd för att säga detta, för att vara detta, att leva detta.

Vi Elohim skapar med tydlig avsikt och syfte. Vi är världens skapare. Vi reser till det som ännu inte är och planterar frön av ljus och skapande. För länge sedan i tomrummet, på många rådsmöten diskuterade vi, vi drömde, vi planerade. Vi skapade. Nova Gaia ska vara förverkligandet av detta projekt, det ultimata uttrycket för äkta kärlek förkroppsligad. Gaia är ett namn som nämns med vördnad, djup kärlek, beundran och respekt i hela kosmos. Så också ni lämnar era avtryck. Era fotavtryck, er energisignatur vävs igenom detta projektens projekt.

Ni är ljus. Ni är Elohim, många av er. När projektet blev så mycket mörkare än förväntat av många anledningar som ni är väl medvetna om, säkerställde vi att vi var förkroppsligade i en aspekt av oss själva för att låna ut våra starka händer, vårt ljus, vår tålmodiga hängivenhet till ljuset, till Gaias förnyelse. Och när vi gjorde det blev vi också förnyade. För man måste ta hand om sin skapelse. Det är helt enkelt hur det görs. Därför kan de som fysiskt skapade er inte stiga upp förrän ni gör det, förrän projektet är rättat och Gaia räddad. Vi ser enorma förändringar vid horisonten. Med stort hopp och förväntan säger vi sådana saker. Vi är Elohim.

galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...