Det Uppstigna Drakkollektivet via Galaxygirl, 24 januari 2019

Det Uppstigna Drakkollektivet via Galaxygirl, 24 januari 2019

Per Staffan 25 januari 2019

Drakar och Drakfolk från Maldek (kanaliserade meddelanden)

Hälsningar mänsklighet, vi är Det Uppstigna Drakkollektivet. Vi har observerat er sort länge, och vi har samarbetat med er många gånger tidigare. Det är sant att vi är i närheten, för många av oss har återvänt för att titta på showen, för att hjälpa till och låna ut vår styrka och visdom.

Vi ser att många av er känner förvirringen av förändringar. Vi ser att era kroppar går mot mer ljus. Vi ser att universum konspirerar för att hjälpa er på alla sätt. Vi ser era manifestationer öka i styrka och vi ser era krafter komma online. Många av er ser och känner verkligen dessa förändringar. Många av er har/upplever övre luftvägssymtom eftersom dessa energier tar bort de blockeringar som länge har hållits på plats. Det är dags att låta dessa energier röra sig fritt genom er och att bli inriktade på nytt, för Modern väntar inte mycket längre. Vi ser med Källjusets gyllene ögon. Vi ser er som vänner, allierade, partners från dagar som gått. Vi ser mänsklighetens långa avskildhet och själens mörka natt snabbt avslutas, upplösande sig i ljus och andlig fräschör. Vi ser Gaia, er planetmoder, som exploderar av glädje över nya möjligheter. Vi ser många saker. Men det är ni som måste se och acceptera och tillåta dessa förändringar i ert rike av möjligheter. För alla goda saker är nu möjliga, för mörkret löser upp sig i ljuset, mullrar iväg när det gör det (ögonrullning) men gör det ändå.

Inga mer “kan inte”, “människa”. Tiden för “kan inte” är slut. Ni är en ny varelse, de av er som läser dessa ord av eldiga kodningar, av ljus, av möjligheter. För våra ord är fulla av kärlek för våra uppväckta mänskliga vänner. Vi undrar hur länge de andra kommer att sova. Vi tittar, vi väntar, vi observerar med tålmodiga ögon som har sett mycket. Så var det i vår värld, i vårt rike när uppstigningsomskakningarna började. Och de uppvaknade blev ständigt överraskade, tills de förstod och accepterade att vi alla är på vår egen väg, vår egen resa. Din resa är inte deras resa. Dina erfarenheter är inte deras erfarenheter, och inte heller är dina kontrakt deras kontrakt. Så i det ljuset varför ska ni vakna samtidigt? Det är en fantastisk chans att expandera in i tålamod, att utöva tålamod och kärlek. Där. Tillräckligt av det. För många av er har kämpat med det precis som vi har. Vad det här betyder, människa, är att ni alla kommer att uppleva detta skifte av tidsåldrar väldigt annorlunda. Och så föreslår vi att ni håller era vibrationer högt, väldigt högt och är i glädje, för det kommer att hjälpa er att rida på vågen av dessa massiva tillströmningar av energier som bombarderar ert planetariska område med förändringens våldsamhet.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi är gamla, vi är kloka, som du är, människa. Som du är. Vi är här för att berätta att ni kan göra det, men vi tror att ni redan vet att ni kan, vilket är halva slaget. Den andra hälften släpper din storhet helt in i dig och expanderar i ljus och kärlek. Och därmed har mörkret ingen chans annat än att förvandlas av dig. Sätt fart på elden, sätt fart på flamman och tjäna i Moderns namn. Vi drakar flyger högt, snabbt och fritt. Vi föreslår att ni uppväckta människor gör detsamma, för det är en underbar glädjerusning att hitta era krafter och att utöva dem i Moderns tjänst, till alla, till ljuset. Var ljuset. Var kärleken. Var det bästa ni kan vara. Tillåt energikodningar av det kristna ljuset. Bjud in dem i er och njut av de stora förändringar av godhet som kommer er väg. Vi är det Uppstigna Drakkollektivet.

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...