”Dinosaurier” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 7 augusti 2017

”Dinosaurier” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 7 augusti 2017

 

Inte säker på hur jag skall posta underrättelserna i kväll. Så jag säger bara wow.

Kabalen förklarades död i veckan på fredag ​​eftermiddag vid ASEAN-toppmötet i Manila. Över. Borta. Död. Poof.

Ord som kommer i åtanke är enkla, enkla, osynliga, rikliga och säkra. Kärleken besegrade rädslan i alla hörn av världen.

Halleluja!

Alla globala geopolitiska förhandlingar har slutförts. Det är världsfred nu, inklusive Nordkorea och Qatar, Ukraina och Palestina. Även Syrien och Jemen.

Det där tog andan ur mig.

Aldrig på en miljon år trodde jag att RV skulle ske under en serie av år både före och efter RV, men det är vad NPTB har utformat detta att göra. Sträck ut. Andas före och efter frisläppandet för att underlätta in i det högre medvetandet.

En enormt lång landningsbana utformades för att leverera den verkliga kraften i dessa finansiella reformer, som uppnåtts under årtionden, vilka vi är i mitten av.

Wow.

Det betyder att kurserna inte kommer att ändras på en gång på forexskärmarna, men alla kurser kommer stadigt att förändras under många månader och år efter T4-releasen, inklusive ZIM som redan offentligt har återinförts till 1: 1.

Allt är som en slags basebollhändelse. En klubböppning som passerar ner verbalt mellan vänner.

Sociala mediers antydningar eller egobaserade berättelser kommer att raderas omedelbart eftersom team av tekniker kommer att lämna ut innehåll från nätet i månader och år efter frisläppandet.

När Zimbabwes regering utfärdade sitt gulduppbackade meddelande för två veckor sedan var detta den offentliga starten på RV när det gäller valutaomvärdering och återinförande av den globala guldstandarden för en fri suverän nation.

Inget stort GCR/RV-meddelande kommer ut från några högprofilerade G20-möten som inför paket med globala reformer, men flera spridda meddelanden kommer att spridas sporadiskt från enskilda nationer som säger att de självständigt byter över till guldstandard som på vindarna av en varm sommarbris – a la Zimbabwe som hedrades av de Kinesiska Äldste med att vara den första av 209 nationer att gå offentligt.

De 800–nummer du söker existerar redan hos varje deltagande internationellt valutaväxlande bank, och RV kommer att påbörjas genom användande av deras normala web-närvaro, fungerande som vanligt.
Nya kurser kommer att gå live i dessa banker men alla äldre kommer att förbli 100% normala.

ZIM kommer att ha sitt eget 800-nummer som icke-deltagande ZIM-växlande banker kommer att utfärda till ZIM-innehavare och hjälpa dem att få ett inlösenmöte.

Inget drama. Subtilt. Tyst. Lätt. Privat.

Alla banker ska organiskt och mycket försiktigt dirigera ZIM-inlösare till ett HSBC/militärt callcenter och inlösenplats över hela världen. Säkerheten för ZIM-innehavare i synnerhet kommer att bli tredubbel jämfört med andra inlösare vi får veta – vad det nu betyder.

Privata kurser kommer att vara förhandlingsbara, men diskuteras aldrig om inte inlösaren vet att de existerar och initierar en sådan diskussion med enbart jobbskapande/humanitära projekt i tankarna.

I Europa har 95% av alla testinlösande aldrig hört talas om suveräna räntor. 95% av alla ZIM-inlösningar tog mindre än skärmkursen 1:1. Det var utifrån 25 000 testfall över flera månader.

Det kan vara en annan historia här i USA och Kanada på grund av högre kvalitet på informationswebbplatser och leverantörer. Bra jobbat, Patrick!

Vet att UST för närvarande har en kurs på 1: 1 för ZIM och har haft det sedan 2010 eftersom ZIM-valuta-/obligationssedelprocessen 2008-2009 aldrig avbröts av Zimbabwes centralbank.

https://www.fiscal.treasury.gov/fsreports/rpt/treasRptRateExch/currentRates.htm

Det var den västliga bankkabalen som inte längre ville acceptera ZIM-sedlarna under 2009. Men allt ändras uppenbarligen nu med utsläppandet av nya T4 valutakurser/transaktioner över hela världen.

ZIM: s nominella siffra 1: 1 kommer att vara utgångspunkten för alla förhandlingar, med högre suveräna priser tillgängliga endast för återlösare med uppriktighet att skapa jobb och/eller finansiera humanitära projekt.

Projekt spelar verkligen roll för att få högre suveräna kurser för vilken valuta som helst.

Men du skall veta att du kan be om det du tycker är värd med eller utan projektutsikter. Du ensam bestämmer ditt eget ekonomiska tak för första gången i ditt liv !!!!! Så var djärv och stig upp starkt till ditt högsta jag !!!!!!

Kurser för alla andra valutor kommer att visas på skärmen och lösas in som normalt – men dessa kurser kommer inte att offentliggöras först, och inte förrän efter någon tid har vi fått höra.

I stället höjs alla kurser försiktigt och sänks beroende på deras sanna reviderade värde i det nya ekonomiska systemet. Detta kommer att hålla allmänheten, investerarna och marknaderna lugna.

Inget drama i en superlångsam utbytesprocess, eftersom inget på den yttre bankfasaden kommer att förändras snabbt.

Återigen kan och kommer privata kurser att förhandlas fram för alla valutor, men återigen är det klokt att komma in med arbetstillfällen/humanitära projekt för att göra ditt starkaste fall.

Sammanfattningsvis kommer RVn bara plötsligt att vara där någon gång i denna veckan (när avslöjades inte, men snart); Eftersom alla deltagande banker blev tillsagda att vara fullt bemannade och redo att fortsätta när som helst efter den 1 juli.

Inte ens bankerna vet när RVn börjar! Och marknadsaktörer spekulerar om starttid för RVn dagligen – jag tänker att det är därför de amerikanska marknaderna fortsätter att stiga.

Det är nu den 7 augusti och kommer att vara den 8 augusti på andra sidan om den internationella datumlinjen om mindre än sex timmar.

Och i ett enda ögonblick kommer RVn bara att vara där. Kanske imorgon bitti. Samma infrastruktur. Samma 800-nummer. Samma valutaväxlingsplatser.

Massbemanningen av inlösencentra skickades hem och ansågs vara en totalt förlorad avledning som innebar att vilseleda och distrahera kabalen bort från den sanna mastermindplanen.

Wow.

Vi har fått höra att NPTB har minskat växelkursinflödet ner till ett ”oskadligt droppande”. Det innebär att det inte är så värst många av oss dödsföraktande kvar.

Vi är dinosaurier, folk. Reliker. Antikviteter.

Sobeit.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...