”Dödläge” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 6 augusti 2017

”Dödläge” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 6 augusti 2017

 

 

Ok, okej, okej … Jag har förstått vad som händer. Puh!

RV var planerad att gå igår kväll – jag fick detta från fem trovärdiga källor.

Trump skulle enligt sitt eget avgångsavtal avskeda den särskilda åklagaren Robert Mueller och den politiska och media-skitstormen var planerad att börja. Men det hände inte, duh.

Så varför inte Yo-Yo?

Plötsligt, som genom någon gnista av gudomlig inspiration, överger alla återstående kabalmedlemmarna i Senaten och Representanthuset plötsligt sina sista kabalanspråk och ber både om sin amnesti och att få sina SKR-paket tillbaka för att godkänna GESARA-reformerna när de kommer tillbaka från ledigheten i september.

De Äldste genom Obama sa ja till den nya rundan av pro GESARA-omröstning (vilken ursprungligen hade RV dold i sjukvårdsräkningen), men nej till IQD SKRs och det är där vi sitter idag.

Ett dödläge

Ni vet att Republiken redan är GESARA-kompatibel, och offentligt godkänd genom det ryska sanktionsförslaget, som president Trump motvilligt undertecknade förra veckan, men allmänheten anser fortfarande att USA, Inc. har autonoma Senatorer och Kongressmän som faktiskt skapar organiska lagar.

Så genom att inte gå igenom förslagen om en allmän omröstning om nya lagar som redan godkänts och undertecknats av den Återställda Republiken, gav gamla USA, Inc. politiker i huvudsak av det bedrägliga intrycket att fortfarande vara i kontroll över landets angelägenheter.

När de i själva verket har noll kontroll på allting och får bara lov att slutföra sina perioder på kontoret så att den röstande allmänheten och den tillfälliga investeraren inte råkar i panik.

Det var såhär McCain storartat skruvade med oliktänkande kabalmedlemmar. Genom att inte godkänna sjukvårdsavgiften med sin tumme stoppade Maverick tillfälligt RVn, ja, men han strök också bort alla amnestipaket i båda kamrarna (republikanska och demokratiska), inklusive alla sina förkonverterade SKR (IQD) valutapaket.

Han straffade sin egen sort för illojalitet mot den sionistiska agendan. Alternativet var att rösta in RVn för att frigöra mänskligheten. Galna grejer.

Vi tror att Obama inte bara satte upp det här med att använda McCain för att decimera kabalen, utan han omförhandlar nu ett nytt exitpaket för alla återstående kabalmedlemmar i båda kamrarna i Kongressen med McCain som kabalens ledande förhandlare – med en Himmel av mycket mer inflytande.

Det betyder att de goda killarna, inte de dåliga killarna, höll tillbaka frisläppningen av RV den här gången för att skapa en jämnare övergång från mörker till ljus för oss, och en mycket säkrare utbytesmiljö.

Hur länge det kommer att vara vet vi inte ännu. Och förmodligen inte till att 800-numren verkligen släpps. Men kära nån, vi är nära att gräva guld.

Vi vet hur intensivt alla dessa politiker vill ha sina pengar. Och Obama erbjuder dem bara deras frihet och inget annat. Inte ett nickel.

Därför dödläget.

Kabalen hade sin chans till ett fredligt överlämnande, men McCain fattade sina slutliga beslut för dem alla på båda sidor av gången.

Bara otroliga grejer!

Det finns inget behov av någon av dem längre juridiskt, politiskt eller offentligt. Så de står alla inför fullständig irrelevans utan utsikterna till rikedom från RV.

Kommer ni ihåg när alla politiker fick SKR-inlösa tidigt och till höga kontraktskurser? Det här är varför. De kommer aldrig att få en röd cent eftersom deras natur är att ljuga.

Obama visste att skorpionerna inte kunde sluta stinga och han satte dit dem alla utan att de fick någonting.

Nu ber alla om förlåtelse så att de kan vara relevanta inom det nya ekonomiska systemet. Men gissa vad … åh helvete nej!

Kan vi gå ikväll? Kanske.

Kolla tillbaka runt midnatt, vi borde veta mer om förhandlingarna eftersom vi hör att det är deras sista tillfälle att bara ta amnesti-alternativet …minus eventuella pengar.

Halleluja!

Jag är så glad att jag kunde kyssa Martha! Nykter! Med tungan!!!!!!

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Gud är med oss.

 

Du gillar kanske också...