Djwhal Khul via Terri Newlon, 6 september 2019

Djwhal Khul via Terri Newlon, 6 september 2019

Per Staffan 11 september 2019

Djwhal Khul (channeled messages)

“Avsikt Betyder Allt”

5 september 2019

(Kanalisering börjar)

Djwhal Khul här. Tashi Delek.

  1. Nåväl, vi har Höstdagjämningen som närmar sig, Saturnus direkt vilket påverkar karma och vissa andra händelser som jag ser påverkar både handling, reaktion, orsak och effekt, och även hur hjärnan är kopplad och de kemiska impulserna tillsammans med den emotionella påverkan.

Så den här veckan vill jag prata om avsikt och hur avsikt betyder allt i medvetandet. Så även om du utövar vänlighet men det finns en liten undertanke av den sorten som önskar någon skada eller vad det än är, så mixas detta in i handlingen. Så med andra ord, om du själv har blandade signaler inom ditt medvetande så blir dina avsikter blandade och mer än troligt under denna tidsperiod är att de skadliga avsikterna är de som kommer att manifesteras. Vi ser detta hos människor som bara snäser mentalt och känslomässigt.

Jag vill också gå till den känslomässiga kärnan och bjuda in dig till att bokstavligen framkalla lycka, glädje, munterhet, vad du än kan i ditt medvetande, eftersom den känslomässiga energin som du bär på kommer att ta över de mentala misstagen om du förstår.

Så, avsikt: Jag väljer glädje, jag väljer lycka och (andas ut) känner glädjen, förkroppsligar den. Låt det ta över din kropp om du vill och hävda sedan ”Jag är glädje”.

Okej, Kära Ni. Som alltid, tack och min kärlek till er.

Djwhal Khul

Kanaliserad av Pastor Terri Newlon

www.TerriNewlon.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...