Mästare Djwhal Khul via Natalie Glasson, 25 november 2022

 

 

Mästare Djwhal Khul via Natalie Glasson

25 november 2022

 

 

Hälsningar, älskade varelser av ljus. Jag är Mästare Djwhal Kuhl. Det är en ära att få vara i er närvaro idag. Jag för fram min visdom som en gåva till er. Jag är en fyr av energi för er att utforska, samla och förstå all visdom ni kan behöva eller kräva just nu. Jag vill föra fram lite information som kan få er att överladda ert energifält för att ta in mer ljus i er kropp och varelse, och för att tillåta ett större flöde av energi genom era chakran.

Den välsignelse och initiering jag vill dela med er idag tillåter er att kalla på, få tillgång till och förkroppsliga helig visdom, hågkomst från de inre planen och från Skaparen, liksom all förståelse eller klarhet ni kan behöva i er nuvarande verklighet. Ni kan tro att det finns förmågor ni vill förkroppsliga för att kunna tjäna i er nuvarande verklighet. Genom den process jag här ska beskriva kommer ni att kunna göra det. Alla varelser har en ljuskropp, den ljuskroppen innehåller själens energi. Den innehåller också visdom, kunskap, heliga vibrationer, mallar, symboler och så vidare.

Alla varelser i de inre planen har också ljuskroppar, det kan vara mycket invecklat med många nivåer och dimensioner. Er egen ljuskropp fungerar bra med den fysiska kropp ni för närvarande bebor. Emellertid, om ni skulle lämna Jorden, skulle ni existera i er ljuskropp. Den initiering och välsignelse jag vill dela med er idag är att få kontakt med en ljuskropp eller varelse på de inre planen som tjänar er, som har förmåga att fungera som en överladdad energi, som en tankning eller omladdning av er varelse.

Ni kommer att kunna be om ett flöde av energi från den ljuskroppen som går samman med er egen varelse, med ett specifikt syfte. Bara ni kommer att veta vilket det specifika syftet är, eftersom ni kommer att veta vad ni vill ta emot från denna process. Vare sig det är visdom, healing, klarhet, hågkomst, nya förmågor, så kan ni få kontakt med många olika ljusvarelser och deras ljuskroppar, och be dem dela den lämpligaste energin från sina ljuskroppar, sändande denna in i er egen ljuskropp, med ett specifikt syfte och orsak. Denna process är en sådan ljuvlig upplevelse, det är en initiering som känns som en välsignelse, för det är som om Skaparens Universum skänker er heliga gåvor som förbättrar er hälsa, höjer er vitalitet, förstärker ert ljus, och kan också öka er känslighet för ert eget varande och medvetenhet om Skaparen.

Jag, Mästare Djwhal Kuhl, vill dela processen med er så ni kan åstadkomma den på egen hand.

Först, andas djupt en stund, slut era ögon om ni vill, låt er kropp slappna av, ni fokuserar inom er varelse och upptäcker närvaron av kärlek som alltid finns där. När ni andas, låt den kärleksenergin flöda med ert andetag, fyllande er kropp och er omgivning, såväl som rinnande in i er ljuskropp som existerar både i er kropp och utanför, i ert auriska fält.

Ni kan sedan vilja kalla på mig, Mästare Djwhal Kuhl. Jag är en Världs-Lärare som stödjer Mästare Kuthumi och Mästare Yeshua. Jag önskar inbjuda er till min Världs-Lärar Ashram på de inre planen. Jag kommer att hålla era händer, höja er vibration och transportera er till min ashram. Ni kan vilja dela med mig ert syfte.

Vilka välsignelser vill ni ta emot?

Vad är det ni vill förkroppsliga eller förstärka i er ljuskropp, i hela er kropp, och vilken påverkan vill ni att det ska ha på er kropp och verklighet?

Ni kanske har en Uppstigen Mästare, en Ärkeängel, en Stjärnvarelse, en samling av energi eller en energikvalitet ni vill få kontakt med. Om ni har det, dela det då vänligen med mig, men om ni inte har det, be mig då ansluta er till den lämpligaste varelsen på de inre planen, ansluta er ljuskropp till dess ljuskropp. Om ni tänker på någon speciell, be mig då bara stötta den anslutningen. Det som händer är att det kommer att finnas en förbindelse mellan era ljuskroppar. Energi kommer att börja flöda från den varelsen till er, och också från er till den varelsen. Alla linjer, förbindelserna, kretsarna, mellan er båda kommer att rensas och renas så att energin, kraften, kärleken, sanningen, allt som delas kan delas mellan er precist.

När väl denna process har skett kommer ni att kunna ta emot och låta er ha avsikten att ta emot. Ni kan känna, uppleva, bekräfta eller veta att en laddning av energi flödar in i er varelse. Denna laddning av energi är den som varelsen sänder från sin ljuskropp, allt som den tror är lämpligt för er, och den fyller er ljuskropp, hela er varelse, som att ni blir överladdad eller energifylld. Ni kommer att känna er lättare och lättare, ljusare och ljusare, som om ni blir laddade med energi, ljus och visdom, bara sitt och ta emot tills processen är fullbordad.

Det är då lämpligt att be mig transportera er tillbaka till er verklighet, och att fokusera på golvet under er, att andas in i golvet, marken, jorden, Moder Jord under er, för att jorda er, för att förkroppsliga allt i er varelse.

Sitt sedan, undra, kontemplera, be om all medvetenhet att komma in i ert sinne. Ni kan känna det som att ni vill ta en promenad eller lägga er ned, följa er intuition eller något annat. Detta är ett underbart sätt att ta emot välsignelser från universum och ta emot energier och förstärkning av ert ljus, i sanning ta emot allt ni behöver.

Det kallas initiering eftersom det är en initiering av att ta emot, att vara tillräckligt öppen för att ta emot och för att tillåta ljusflödet. Vänligen vet att ni alltid är trygga i min energi, jag är här för att stötta er. Ni kan få kontakt med många varelser vid olika tidpunkter om ni vill, ni kan få kontakt med er själsgrupp, till och med Skaparens ljuskroppar. Det är en underbar övning att utforska och upptäcka och låta er bli omhändertagna och närda av varelserna i Skaparens Universum.

Min kärlek är för alltid med er.

Tack för er tid och närvaro.

Jag är Mästare Djwhal Kuhl

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...