Djwhal Kuhl: Tålamod via Thea Grace Sirius, 5 november 2021

 

Djwhal Kuhl: Tålamod via Thea Grace Sirius, 5 november 2021

5 november 2021

 

 

av Thea Grace Sirius

https://tinyurl.com/3jdsbj8p

Mina Kära, Jag är här för att säga till er att ha tålamod med de omkring er, som ni kanske känner inte lär sig och lyssnar på vad ni har att säga om dessa föränderliga tider på er Jord idag.

Varje mänsklig själ på Jorden rör sig från den 3:e dimensionen genom den 4:e dimensionen till den 5:e och uppåt. Många kan leva vidare genom den 4:e dimensionen men andra kan behöva din hjälp. Det är som om de sover så att säga och inget du kan göra eller säga till dem om det som händer nu kommer att övertyga dem om att något är fel.

Under min tid som tibetansk munk på planeten var vi tvungna att lära oss att bemästra Tålamod och jag hade själv problem med detta koncept som ung man och initierad i vår orden. Med tiden och med mycket vägledning kunde jag komma till rätta med min egen otålighet och mina Kära, det kan ni också med vår hjälp.

Denna vistelse i den 4:e dimensionen kan inte vara för evigt och med tid och mycket tålamod kommer de av er som har vaknat ur er sömn att börja se dem omkring er också vakna ur sin slummer. Det händer mycket i världen bakom kulisserna.

Gaia går själv upp från den 3:e dimensionen till den 5:e dimensionen och som ett medvetande själv vet hon exakt vilka hennes vänner är. Hon kan se igenom själen hos varje människa. Det finns några mörkare varelser som låtsas bry sig om hennes planet men hon ser igenom dem och kommer inte att tillåta dessa mörkare varelser på sin jord och i sinom tid kommer de att lämna.

Många pratar om klimatförändringar och detta händer men det händer inte på det sätt som många undergångsförespråkare gillar att prata om. Ni kan se dessa förändringar ske men Kära Ni, bry er inte, för de förändringar som sker gör planeten mer beboelig, inte mindre. Ni ser många fler jordbävningar, vulkaner som bryter ut, starka vindar och regn och konstiga vädermönster. Alla dessa är inte naturliga och en del har orsakats av de mörkare elementen. Men Gaia använder några av dessa föränderliga vädermönster till sin fördel och med tiden kommer mycket av hennes planet att bli mer omgivande och mindre instabilt.

Det finns mycket föroreningar på planeten, i luften och på marken, men Gaia är mer än kapabel att hantera dessa föroreningar på sätt som har varit dolda för den allmänna befolkningen. Hon känner till sätt att använda plasten som förorenar hennes jord och hav, hon känner till hållbara energier som inte skadar henne och hennes folk. Hon har många naturliga botemedel mot de sjukdomar som finns i överflöd. Mycket av denna information har varit dold för er i det förflutna, men ni kommer snart att börja se dessa dolda teknologier dyka upp inom en mycket nära framtid.

Mörkare varelser har funnits på planeten under eoner av er tid och har orsakat mycket av den sjukdom som ni känner till och hör talas om. De har hållit er i sin kontroll och i rädsla för dessa sjukdomar. De onaturliga botemedel som de har uppmuntrat har hållit människor från sitt eget själsöde men detta kommer snart att sluta.

I sanning kan din kropp och själ skapa en sjukdom som själen kan lära sig av, men när själen väl har lärt sig läxan kan och bör sjukdomen försvinna. Men många av era läkare förstår inte detta koncept och kan ha sagt till er att vissa tillstånd aldrig kan läkas. Mina kära, era kroppar förändras från kolbaserat till kristallint och som sådana kommer de att kunna läka vad som helst.

Den nuvarande pandemin startades av den mörka sidan men har utnyttjats av Gaia och detta har väckt upp många själar till deras egna uppdrag på planeten.

Många av er förstår mycket av det jag säger och har varit väldigt tålmodiga med att vänta på att andra ska se den verkliga sanningen om vad som pågår. Ni behöver inte vara under kontroll av andra som inte har ert bästa för ögonen längre.

Du är en Suverän varelse i din egen rätt och du kan manifestera en ny värld av Kärlek, Fred och Harmoni med andra i en själsgemenskap.

När ni alla vaknar upp till att ha ansvar för era egna öden kommer ert Tålamod att belönas. De som kan ha hånat er för era åsikter tidigare kommer snart att vakna upp och börja se själva vad som har hänt på er planet under eoner av er tid.

Det är nu dags att lära er nya sätt att vara och att glömma mycket av det ni har fått höra tidigare. Du är en Suverän själ och som sådan kan du skapa en Ny Värld av din egen design. En Ny Himmel på Jorden.

Vi är här för att hjälpa er alla att komma tillrätta med vad som har hänt under eoner av er tid. Mycket av den Sanning som har hänt kommer att komma fram i Ljuset snart men mycket kommer att behöva döljas för den allmänna befolkningen eftersom det verkligen har varit väldigt otrevligt. Det räcker med att säga att Sanningen kommer ut nu i små doser för att väcka människor.

När ni ser den verkliga Sanningen om vad som har hänt på er planet under eoner av er tid kanske ni frågar varför Gud har tillåtit sådan disharmoni och gräslighet.

Gud skapade livet på jorden som ett experiment så att säga. Själar fick komma till jorden för att uppleva allt både bra och dåligt, för att lära sig och för att växa. Men vissa själar från de avlägsna galaxerna tog över detta experiment. Det var känt att dessa själar också behövde lära sig och växa.

Men det gudomliga kommer inte att tillåta en planet att förstöras i deras lärande och detta sågs som en möjlig tidslinje så det är nu dags för dessa själar att fortsätta sin egen själstillväxt någon annanstans. Även om några av er kanske säger något annat, så har även dessa mörkare varelser en själ och är en del av den enda sanna Guden. Tro detta Kära ni och sänd er Kärlek och Ljus till dem för de behöver det så vid denna tid.

Och så Kära ni, de av er som har varit så tålmodiga i dessa mörka tider kommer snart att fira när andra förenar sig med er för att manifestera denna Nya Värld som ni skapat.

Ha Förtroende, Tillit och Tro och ditt eget Tålamod kommer att belönas.

Kalla på oss för att hjälpa er igenom denna tid men vet i era hjärtan att det Goda alltid kommer att övervinna det onda.

Jag är er tjänare Djwhal Khul och jag är här för att hjälpa till så gott jag kan, så kalla på mig i era meditationer och era drömmar.

Skickar er alla mycket Kärlek och många Välsignelser.

 

Djwhal Khul

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...