Draken Elthor via Galaxygirl, 20 oktober 2018

Draken Elthor via Galaxygirl, 20 oktober 2018

Per Staffan 21 oktober 2018

Draken Elthor 20/10/2018

Det är jag, Elthor, Draken. Jag hälsar er mänsklighet med en varm eldig andedräkt denna dag av Gaias uppstigning. För hon stiger upp dagligen, varje timme. Kan ni inte känna det? Hennes andedräkt är er andedräkt för att ni är oskiljaktigt sammankopplade, av samma skapelsemateria och tankeform. Det är dags för mänskligheten att se detta, inse detta och äga detta. Er inre förorening är manifesterad i Gaias vatten. Hennes hav som är i så desperat behov av helande och förnyelse. Ljusarbetare kommer att få hjälp av sina stjärnbröder och systrar med högteknologi, men det är ni som måste starta rörelsen. Och många har gjort det. Vi drakar ser detta. Vi ser er önskan och elden i era ögon för en bättre värld och energierna stöder nu detta.

Stig upp, du unga, och låt oss göra en resa genom tid och rum. För vi drakar älskar att göra detta med våra mänskliga vänner igen. Och jag säger igen, för det har varit utomordentligt länge, verkar det för oss, sedan Lemuriens, Mus, och Atlantis dagar när vi var vänner, kamrater. Och de av er som med glädje arbetat med oss, känner det här. Ni kommer ihåg det här. Känn min eldiga drakes andedräkt på ditt tredje öga nu och kom ihåg. Kom ihåg de här dagarna. För de återvänder, de är här nu om ni skulle önska att igen arbeta med oss, för att bekämpa mörkret tillsammans. Det finns mycket att göra. Det finns mycket skräp att rensa och spillror att bygga upp. Stig upp människa och hävda din kraft! Hävda din gudomlighet! Och lys som den gud eller gudinna du är.

Vi drakar besöker ofta den inre jorden för vi är kompatibla med de högre energierna och de lugnar oss. Människan har glömt hur man ska bli lugnad, hur man skall slappna av, hur man ska vara. Kom nu människa på denna resa med mig genom tid och rum. Kom till min drakvärld av kristaller och sjungande vattenfall. Förankra dig till Moder Gaia först så att du lätt kan hitta din väg tillbaka igen, och du kommer att inse att det finns en färdplan inom ditt tredje öga som inte är lätt att missa. Du är mästare på den här typen av resor, du har gjort det många, många gånger. Nu är vi på väg. Hoppa upp på min rygg och flyg med mig! Vi ser ett glödande grönt maskhål framför oss och vi dyker igenom det utan tvekan, för vi är drakar! Vi tvekar inte! Och inte heller du, människa, för du är mäktig. Det är dags att du kommer ihåg det här – ett slags djupt internt vetande att komma ihåg. Min drakandedräkt hjälper dig med detta. Vill du tillåta det. Sådär. Bättre?

Vi är i ett maskhål av elektriskt grönt ljus som rör sig och vrider sig och vändningar som aldrig verkar sluta men allt är snabbt – snabbt. För vi flyger som tidsväktarna flyger med stor hastighet och syfte och glädje. Där är vårt mål. Du ser en röd planet omgiven av dimma med mörka höga toppar – inte en välkomnande plats. Det är vårt gamla hem som vi har utvecklats från. Skicka den kärlek och fortsätt. Jag visar dig detta, människa, för du måste se att vi alla har utvecklats och utvecklas. Gårdagens drakar har transformerats mycket. Många har valt att inte transformeras och de har blivit kvar och deras ilska pyr. Var inte som dem. Välj inte att vara kvar – det är extremt ensamt för dem eftersom de bara är omgivna av deras egna skapelsers mörka skuggor. Du måste vara försiktig när du ansluter dig till drakarna. Inte alla av oss har utvecklats och valt att hålla källans ljus i våra ögon. Du kan alltid se en drakes trofasthet i deras ögon, människa. Mina är gyllene. Drakar med gyllene ögon har blivit anpassade till Källan. Andra ögonfärger – var försiktig. Många av er försöker ansluta till oss och vi ser det här och det ger oss stor tillfredsställelse och vi är angelägna om att ansluta, men var försiktiga. Inte alla drakar är så vänliga och vi kan vara listiga om det skulle behövas. Beaktar ni min varning? Låt er inte luras av en mjukt talande drake, människa. Lär dig att se med ditt hjärterum och det kommer aldrig att svika dig.

Där. Vi har passerat den mörka planeten, där förlorade minnen skapar kaos. Skicka den violetta flamman och fortsätt. Jag tycker alltid om att göra detta för det får mig att påminnas om min väg framåt, alltid uppåt mot Källan – mitt eget personliga löfte. Ett annat maskhål nu. Detta är elektriskt blå – ah, den är ännu snabbare! Plötsligt stannar vi, vi har kommit fram till Elthors hemland av drakvetande. Det är så bra att vara tillbaka. Du ser att detta är samma planetmall men den röda och virvlande röken är borta. De svarta topparna är nu smaragdgröna. Du, människa, kan uppfatta dessa färger som neon men de är normala för oss, som ett uppstiget drakkollektiv. Blommor och vattenfall översållar varje triangeltopp och det finns stora höjdskillnader i denna steniga terräng.

Ah, min familj är här för att hälsa oss. Vi är många. Du välkomnas. Kom med i gruppen. Vi flyger högre upp mot mitt hem. Vi är på en stenig bergstopp och på toppen finns ängar, grönt gräs, många varelser som lever i harmoni med oss. Det är ett drakparadis. Vi har skapat detta över eoner med våra avsikter, med vårt syfte, med våra andetag, de av oss som avstod från de gamla vägarna av mörkret och valde Källans ljus. Se? Vi har alla gyllene ögon. Där, jag tror att min läxa har blivit lärd. Kom med mig människa nu. Gå med oss ​​alla till den gyllene kristallgrottan till höger. Det är en helande plats, med kammare av olika slag, beroende på din storlek. Gå in i kristallgrottan. Se kristallstalaktiterna och stalagmiterna som omger dig och det klara blågröna vattnet. Gå försiktigt ner i det varma vattnet och flyt ett tag och lyssna på kristallerna när de sjunger sitt välkommen. Bli ett med vattnet, med energin, med vibrationerna här. För det är en hög vibration och det kommer att lugna dina utmattade nerver. Begär uppstigningsenergin här för ditt eget helande. Kristallerna och elementalerna här erbjuder den fritt till dig med stor glädje, för de längtar efter att betjäna mänskligheten på något sätt med Gaias uppstigning. Hela multiversum känner till er strävan att stiga upp i det fysiska. En stor prestation. Inte undra på att ni är trötta, ni transformerare av det gamla, små krigare i mänskligt kött. Du är mäktigare än din form. Kom ihåg ditt drakjag, ditt ärkeänglajag, för en del av er, och var drakkrigaren, var ditt gudomliga jag som du är. Jag, Elthor, kommer att gå utanför kristallgrottan nu och låta dig suga åt dig neonljuset av transmutation och transcendens.

Kom ut när du är redo.
Detta är en plats utan tid och brådska.
Vi bara är.
Bara var.
Låt kristallerna ta bort smärtan från din kropp.
Flyt i ett hav av ljus och varmt vatten.
Där.
Kom hit så ofta du vill.
Du vet vägen och är välkommen …

Jag är Elthor, draken. Det här är min ljusfamilj. Jag ser er människor i era tillstånd av beredskap och icke beredskap och jag ser med mitt hjärterum och mina gyllene ögon av Källan att du är redo! Du har kommit till en högre plats av vetande, högre seende, högre förståelse, högre varande. Du är vad du är. Kom ut ur vattnet nu när du är redo och gå in i solljuset. Elementalerna hälsar dig nu och blåser blomblad i vinden. Kristallerna sjunger och tonen återanpassar dig. Mina ungar går fram i hälsning. Du kanske säger ”Hej!” Självklart. De är mycket angelägna om att se föremålet för sin fars historier på nära håll. För du är en lustig form för dem. Kan du höra dem fråga mig var dina vingar är? De är inne i dig! Människan föddes för att flyga genom anden och drömma drömmar värdiga många böcker.

Jag är Elthor, draken. Dröj kvar med min familj och när du är redo, hoppa upp på min rygg och vi kommer att rida genom det elektriska blå maskhålet till ditt nuvarande hem Gaia. Kom ihåg människan. Du har varit många saker. Du har bott på många platser. Du har sett många världar och nu är den här i behov av dig. Fokusera inte på din ensamhet för när du ansluter inom dig kommer du att inse att du är hemma var du än är. Förverkliga denna sanning. Där! Allt bättre? Jag placerade dig där jag hittade dig med kärlek och stor omsorg.

Jag är Elthor, Draken. Jag lämnar i frid och seger. Sprid nu frid och seger vart du än går och lev ditt liv på ett sådant sätt att du glatt kommer att återberätta sagan till dina ungar på din Nova Gaia under kommande eoner. Och var säker på att de kommer att vilja lyssna. För när du upptäcker allt som du har gjort tillsammans med oss i din nattsömn kommer du att bli förvånad och vill återberätta historierna bara för den rena glädjens skull och förundran över den. Ni är mäktiga varelser. Var mäktig. Lev mäktigt. Jag är Elthor, Draken!

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...