Fransiskus via Beatrice Madsen, 22 oktober, 2018

Fransiskus   via Beatrice Madsen     181022

Kära bröder och systrar, jag vill tala med er om relationen. Förstå hur viktigt det är med relationen när ni befinner er på jordeplanet inkarnerade i en kropp. Ni har en relation till allting. Till er maka/make, arbetskamrater, barn, djur och natur, vänner och bekanta. I mataffären känner till kassörskan igen er och hon ser er inte som vilken människa som helst utan just dig, en slags relation. Fåglarna ovanför ditt hus känner igen dig när du kommer hem och blir inte lika försiktiga utan har lärt sig att du inte vill dem något ont. Grannkatten kommer smygande och ber om en klapp. Första gången när ni såg en utlänning var ni kanske skeptiska, men sen när ni fått en relation till denna medmänniska så skingrades tvivlen om att denna var någon illasinnad varelse, utan en alldeles egen person och när ni fått en relation så er ni inte längre hudfärgen utan mera individen. Tänk att var och en av er är unik. Ni har särdrag, temperament, färg och form som är absolut unik. Varje männsikas röst är unik liksom doft och ni sätter era helt egna avtryck på denna värld.

Är inte detta helt fantastiskt mina kära medbröder och systrar, att det finns inte en enda människa som är exakt likadan som den andra? Lovprisa detta! Var dig själv i ditt unikum. Den upplevelsen är en av de bärande i att vara inkarnerad. Ni ska vara unika såsom varje snöflinga i ett snöfall men ändå är ni alla snö, och därmed ett.

Jag vill att ni uppmärksammar att den kraft som inte vill se er växt, den mörka kraften kan vi kalla den, inte vill se er som unika varelser. Deras agenda är att likrikta er, till att bli maskinella. De försöker smyga in ett robottänkande i er på olika, mest intelligenta vis. Se att ni redan alla är fast i blicken i er lilla maskin. De skär av era sinnen och jobbar på att ni endast ska använda synen och det rationella tänkandet, dvs det som de kan styra. De kan inte styra er kreativitet, de kan inte styra er kärlekskraft, de kan inte styra era känslor en de försöker med alla medel styra bort er från era känslor. De har lyckats får er att tro att det är föraktligt att vara känslosam. De vill få er att skämmas för era känslor. Hur många av er är det inte som skäms när ni gråter, eller när ni skrattar för högt. Ni skäms när ni visar era sårbara sidor. Varför det? Det är bland det vackraste ni har. De ger er kemikalier för att döva er och kallar det medicin. Riktiga läkeväxters kraft får ni inte använda er av, utan fortfarande bedrivs häxjakt på dem som försöker, de till och med dödas. Era arbetsplatser kräver ofta att ni alla ska göra exakt likadant. Ni ska säga samma saker och ni ska skriva på samma sätt, annars är ni inte arbetsdugliga. Ni kan inte använda er kreativitet för att ni behöver så mycket pengar för att kunna bo på planeten, och för att få dessa pengar måste ni jobba och jobba så att ni inte ska kunna tänka och känna. Ser ni att de vill få er till ROBOTAR, kära systrar och bröder. Barnen klumpas ihop i större och större grupper med färre skötare och man tycker redan att det är dugligt att en robot försörjer dem. Åh, vad kul utbrister någon, titta vad den kan. Kära systrar och bröder det är en ROBOT. Den har inga känslor, inget hjärta utan är ett led i att era barn ska acceptera det maskinella framför det naturliga. OBSERVERA, de vill inte att ni ska ha någon relation.

Ni är organiska väsen. Ni är natur. Det bästa vapen ni har är ett hjärta och er intuition som vet och känner när något stämmer eller är på fel spår. En robot kan inte låta sig älskas eller älska. Däremot är den rationell och aldrig sårbar, den gör heller inget fel. De har under så lång tid lyckats få mänskligheten att tro att hon är enbart bra om hon använder sin rationella sida. Det är NI som nu måste ta tillbaka er till er själva.

Se till relationen broder och syster. Var i naturen och se det organiska växandet, som är endel av dig. Tala till din läromästare husdjuret, som aldrig kan fastna i det maskinella. Låt ditt djur visa dig hur du kan komma tillbaka till ditt sanna själv, med alla dina sinnen. Känn stenen och den varma mossan som talar till dig på sitt sätt. Följ suset av de nakna trädkronorna som sjunger sin sång just för dig och längtar efter att få tillbaka relationen till dig broder. Syster låt dig omhuldas av vattnets rörelse som bär en evig vishet som den vill dela med sig av. Fastna inte i intellektets eller det maskinellas fällor. Använd det till er kreativitet och positivitet men låt det bara vara redskap. Låt inte dessa redskap bli till er Gud eller satta på piedistal. Detta är min mission.

Hälsar er högtidlige medarbetare och broder Fransiskus

Du gillar kanske också...