Drottning An-Ra via Kjerstin Sisilla Wegler, 27 december 2020

Drottning An-Ra 27 december 2020 via Kjerstin Sisilla Wegler
Jag är An-Ra, Atlantis drottning.
Det är underbart att se Gaias förvandling från att vara en utnyttjad planet – till att bli en Gyllene Planet i frihet och glädje. Jag gråter av lycka när jag ser er alla växa mot total frihet genom att ni ökat er medvetenhet och minns gamla goda tider.
Tack vare er snabba utveckling påverkar ni allt runt omkring er. Naturen med dess alla väsen och djuren återkopplas även de till sina forna jag, sina blåkopior. Alla och allt minns i sitt inre enheten, närheten till Gud / Källan och minns den största Sanningen av dem alla:  Det existerar ingen separation – endast Enhet och Kärlek finns. ALLA OCH ALLT – utan undantag – ÄR LIKA NÄRA GUD.
Allt annat är Människans eget val. Människan fick sin fria vilja som en gåva av Gud.
Gaias kristaller är aktiverade och återställda som under Atlantis storhetstid. Vi hade allt och önskade intet mer. Vi VAR allt och önskade inte vara något mer. Vi var i Kärlek, vi var i Enhet, vi var i fullständig kontakt med Gud Skaparen och övriga Universum. Lyckan var total – vi levde i NUET och i tillståndet JAG ÄR.
Gaias kristaller ger er åter allt ni önskar. Ni skapar allt vad ni vill ha. Med ett hjärta fyllt av Kärlek är det möjligt att leka, att öva, att i ert inre se vad ni vill ha och genast skapa det. Minns att ni är av Gud och därmed har ni ALL Guds skaparkraft inom er. Använd den enkla och naturliga magin till att skapa nya tidslinjer som innehåller allt ni vill ha – för er alla.
Ni minns nu att Människans naturliga tillstånd är att vara frisk. Ni väljer naturliga sätt att leva, nära naturen och i samarbete med djuren och naturväsendena. Sjukdom skapas av rädsla, av obalans, av förtryckta känslor. Ni kära Människor släpper nu allt gammalt och återfår er balans.
Ett omedelbart STOPP för intag av föda innehållande gifter, giftiga mediciner och era mycket skadliga onaturliga injektioner / vaccinationer får denna förändring / avgiftning att ske snabbt. Ett gemensamt globalt ställningstagande mot misshandeln av Gaia med de förgiftningar som pågått under lång tid kommer snabbt att förändra läget Jorden över och återställa Gaia till sitt Gudomliga ursprung.
Skillnaden är att Ni Gudomliga människoväsen, om ni så vill, kan välja att nå full medvetenhet – återgå till de höga dimensioner ni är komna ifrån – i ert eget kroppstempel och det är vad som sker nu, i denna stund. Ni blir Änglar i fysisk form – ni förändrar hela Multi-Universums historia – ni förvandlar den vackraste Planeten av dem alla till Gaia Nova – den Gyllene Planeten.
Många är de varelser som följer er från sina skepp eller planeter. Ni får mycket hjälp för att underlätta kommunikationen med era Guider, era Mästare och era högre Jag. Monument (monoliter) nedladdas på Jorden här och var. Ni behöver inte engagera era tankar med dem – fundera på vilka som är äkta eller falska –  njut endast av att era kommunikationsmöjligheter underlättas och förstärks.
Ljuset lyser runt er vackra Planet och energierna ökar för var sekund. Moder Gaia återfår allt hon hade i fornstora dagar och så mycket mer därtill.
Minns – när alla svåra sanningar kommer fram: Glöm ilska och negativa tankar eftersom de inte gynnar er. Sänd Kärlek till de stackare som lurats att delta i detta svek och lurendrejeri som pågått i årtusenden. De onda i översta toppen av ”manipulativ-berget” är få och förlorar nu sin makt.
Underhuggarna är många och rädda. Ge dem er Kärlek och minns att DE är lika nära Gud som ni. Ju snabbare ni accepterar varandra och förlåter andra – ju snabbare går denna omvandling som pågår för fullt. Utan mörkret hade ni inte kunnat se Ljuset.
Sörj ej de som lämnar Jorden. Alla har sin fria vilja. Acceptera de som vill arbeta från en annan nivå och även de som behöver mer tid i 3D. Påminn er åter om att ni alla är lika nära Gud. Minns att Människans fria vilja är Guds gåva till er.
När fågel Fenix reser sig ur askan efter det kaos /den rörelse som nu pågår då finner ni en Ny Värld.
Vi här är så stolta över er Älskade Vänner och kollegor. All vår Kärlek genom mig An-Ra, Atlantis drottning.
Tack för Ordet.

Du gillar kanske också...