KaRa via Kerstin Sisilla, 21 maj, 2019

KaRa via Kerstin Sisilla 21 maj 2019
Hej systrar och bröder!
Vet att ni går med stormsteg mot er Frihet. Frihet efter långeliga tider i slaveri. Bojorna runt era fotleder löses upp i takt med att ni upptäcker er egen skönhet och styrka. Se dig i spegeln och upptäck att ögonen har fått en ny glans, ett nytt djup. Andas djupt och se in i dina vackra ögon, din själs spegel. Se visdomen och kunskapen som finns där.
Ni bär alla på kunskapen om ALLT, ni bär ALLA på minnet av Paradiset som fanns på jorden. Ge dig själv en stund att minnas. Sitt eller ligg bekvämt. När ni ALLA nu ser paradiset framför er och visualiserar det, gör er en bild av Paradiset, påverkar ni händelsernas utveckling. Upplev kärleken från Moder Jords inre, skönheten i naturen med hav, berg, träd och växter. Känn dofterna av dina favoritblommor, hör fåglarnas sång som går rakt in i ditt hjärta. Se delfinerna som hoppar i havet medan du går barfota på stranden och känner sanden kittla mellan tårna. Om du vill går du ut i havet och simmar med delfinerna och tar in deras glädje och kärlek i ditt hjärta. Kanske lägger du dig på stranden och lyssnar på vågornas skvalpande och känner vinden smeka din solvarma kropp. Liggande här kan du ta dig vart du vill, till dina egna minnen från underbara platser jorden runt. Ta in Moder Jords storhet och skönhet i ditt öppna hjärta. Gläds över de under som finns överallt omkring dig, från det minsta lilla kryp till valar och elefanter.
Känn att du har många systrar och bröder på jorden med samma minnen som du. Ta deras händer och känn den starka kärleken mellan er. Känn hur ljuset och kärleken sprider sig från er alla, ut över jordens yta, in i alla djur och människor jorden runt. In i bergen, ner i haven och sjöarna i tacksamhet över alla de gåvor ni alltid har fått av Gaia, i alla era existenser. Sänd tacksamhet till Moder och Fader Gud som har skapat allt detta i samspel mer Er. Se er egen storhet. Se att ni är Gudar och Gudinnor i era egna liv. Se hur ni återfår er styrka, er förmåga och er insikt och kan njuta av denna underbara resa tillbaks till Paradiset på Jorden. Er tid är NU.
Ni har många följare här i den andliga världen som står precis intill er med stöd och kärlek i varje stund, beredda att hjälpa till när ni ber dem. Jag och vi älskar er alla så mycket. KaRa.

 

Du gillar kanske också...