Drottning An-Ra via Erena Velazquez 23 oktober 2020

 

 

Drottning An-Ra via Erena Velazquez 23 oktober 2020

 

Hälsningar,

Jag är drottning An-Ra och jag är glad att vara här idag. Det har gått ett tag sedan mitt senaste meddelande, det verkar vara århundraden sedan. Tiden för oss har inte samma betydelse som här på Jorden, vi lever alltid i ögonblicket och nuet.

Jag kommer från Egyptisk Civilisation och från Andromedagalaxen, jag var här på Moder Jord för 10 000 år sedan och min civilisation hjälpte mänskligheten med sina framsteg. Vi lärde er hur ni skulle använda vår teknik och vi upplyste er om universums andliga lagar. Tyvärr bestämde vi oss för att lämna och ta vår kunskap och vetenskap med oss när er Mänskliga Civilisation slutade lyssna på oss och våra läror och började gå i negativ riktning genom att den påverkades av de mörka.

Sedan förra gången jag pratade med er har jag blivit ansvarig för huvudrådsgruppen Stora Rådet, och jag släppte de gamla medlemmarna eftersom det var nödvändigt att göra ändringar till det bättre. Reglerna som skapades för länge sedan blev ett hinder för hela Uppstigningsprocessen på Gaia, och de gynnade faktiskt mer de negativa än mänskligheten.

Efter att ha haft några genomgångar med Förste Skaparen bestämdes det att jag ska leda Stora Rådet, detta behövde hända, eftersom uppstigningsprocessen på Jorden rörde sig för långsamt. Jag ändrar många regler för att göra det lättare för oss att arbeta direkt med människorna och inte ständigt vara alltför bekymrade om vi bryter mot någon av reglerna, som ibland känns som miljoner av dem.

Jag är mycket seriös beträffande mitt ansvar och jag har redan tagit bort några av alliansmedlemmarna som stoppade framstegen i förberedelserna för RV och omfördelningen av Saint Germain Fonderna till mänskligheten. Processen är försenad, resten av Galaktikerna och jag har väntat, så en tidsram gavs för Alliansen när pengarna behöver ges ut till människorna på Jorden.

Vi är trötta på att höra om tusentals ursäkter om varför medlen inte är i människors händer nu. Jag vill se resultat och inte ständigt stoppas av hinder som försenar detta viktiga steg. Jag och resten av medlemmarna som är involverade i denna Process tillbringar livstider här runt Moder Gaia och arbetar för att hjälpa er alla att uppnå denna transformering av Uppstigningen från denna 3D-dualitet till 5D.

Uppstigningsprocessen här är som ett pussel där varje bit måste passa perfekt ihop. Jag stöter dagligen på nya och oväntade utmaningar som dyker upp på er planet. En av de senaste komplikationerna som jag har att göra med är ett Nyckel-Tvillingflammepar. Den manliga flydde från sitt ansvar och det satte stora delar av uppstigningsprocessen i paus. Denna Tvillingflamme-återförening är viktig eftersom den är den första stora biten i pusslet som kommer att ha en dominoeffekt på de andra Tvillingflammeparen genom att aktivera dem och det kommer också att starta många andra uppdrag, som kommer att få denna Process att röra sig igen.

Jag arbetar med Förste Skaparen och med Uppstigna Mästare för att föra honom tillbaka till sin Tvillingflamma. Vi kommer inte att tillåta att denna manliga Tvillingflamma äventyrar denna Uppstigningsprocess med sitt ego och sin själviskhet.

Transformationen i er verklighet är mycket långsam, så en liten förändring på Gaia är nästan osynlig för det mänskliga ögat. Jag ber er alla att stanna i nuet och meditera för att påskynda de höga energierna, som är väsentliga för Uppstigningen.

Den värld ni kände försvinner precis framför era ögon, den kollapsar varje dag mer och mer, och ingen, inte ens de mörka, kan förhindra nedbrytningen av denna matris. Den faller ner som en gammal byggnad, oavsett hur mycket ansträngning de negativa lägger för att hålla ihop den, den faller ändå ihop. Det gamla systemet måste först kollapsa och sedan kommer det att ersättas med ett nytt. Detta kommer att återställa den gudomliga balansen i er värld och alla kommer att bli lyckliga och harmoniska igen.

Jag vill bara påminna alla om ert ansvar, särskilt de som känner till sina uppgifter. Genomför dem eftersom era framsteg i denna övergång beror på era handlingar. Innan ni kom till den här planeten tog ni en ed för att hjälpa och utföra era uppgifter här på Terra Christa.

Vi Galaktiker inklusive mig, drottning An-Ra följer upp vårt löfte om att föra denna civilisation till sitt nästa steg i evolutionen, till 5D-existens. Glöm inte heller att ni är de första någonsin i galaxens historia, som går igenom denna transformation till Uppstigning genom att ta med er era fysiska kroppar.

Jag övervakar mycket noggrant alla operationer som pågår på denna planet, särskilt aktiviteter från den negativa sidan. Min egyptiska flotta och Ashtar-flottan, vi är alltid redo att hoppa in och rädda Moder Jord från en oväntad fara. De flesta katastroferna på er planet är skapade av de korrupta själarna, som tjänar sina mörka mästare.

Deras härskande och kontroll över mänskligheten närmar sig slutet, de är så desperata nu att stoppa Uppstigningsprocessen att de negativa styrkorna förföljer de uppvaknade genom att attackera dem. Snälla, låt er inte skrämmas av deras handlingar, för ni vinner striden eftersom ljuset alltid tar ner mörkret. Deras dagar är räknade på Moder Gaia.

Jag är Drottning An-Ra och jag var glad att vara här idag för att ge en uppdatering om situationen runt er planet Jorden och er Uppstigningsprocess. Tack

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...