Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 oktober, 2020

Hemliga styrkor som vill att mänskligheten ska delas ∞

9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har imponerats av mänsklighetens styrka inför så många förtryckare genom er historia. Ni har fortsatt att hålla ut inför kraftfulla individer och grupper som vill hålla er nere, som vill hålla er i mörkret. Nu har många som är vakna lärt sig om detta förtryck som pågår från osynliga krafter, förtryck som inte ens visar sitt ansikte för dig. Men du har lärt dig om dessa förtryckare och du har blivit arg, ledsen och rädd på grund av vad de har gjort och på grund av vad de kan göra härnäst.

Dessa varelser och grupper drar nytta av att du är och känner dig splittrad, trycker mot varandra, baserat på dina övertygelser, ditt kön, din sexualitet, din hudfärg, din nationalitet och alla andra faktorer de kan använda för att hindra mänskligheten från att inse att ni är kraftfulla, kraftfulla varelser av kärlek och ljus. Det är deras mål att få dig att känna dig fattig och sedan sätta all din tro på något utanför dig, som en politiker eller ett politiskt parti. De bryr sig inte om ens vilken du stöder, så länge du tror att den andra parten är roten till allt ont.

Det har nu kommit till en punkt där du inte kan lita på de informationskällor som dina föräldrar och farföräldrar litade på. Och så måste du lita på randelement, människor som gör alla slags påståenden om vem de är och vad de vet, men även dessa källor har blivit fläckade och söker tydligt mer splittring, mer av en oss-mot-dem-mentalitet . Du, som det väckta kollektivet, måste kunna se det goda i alla, oavsett vad de tror, ​​oavsett vem de stöder. Du måste ge alla möjlighet att visa vem de verkligen är och inte bara avfärda dem på grund av vilket politiskt parti eller ideologi de anpassar sig till just nu.

Det är viktigt att komma ihåg att ni alla är i det här tillsammans, och vi är alla i det här tillsammans, och det som spelas ut nu på er värld är helt enkelt en upprepning av det som har spelats ut i hela galaxen många, många gånger. Ni skapade inte denna fråga om att vara polariserade och delade av er själva. Detta var en planerad del av din andliga utveckling, och det var i förväg känt att det skulle finnas tillräckligt av er som är vakna för att stiga över mänsklighetens polarisering av dessa osynliga varelser och grupper. Och vi säger ”varelser” eftersom vi vet att de inte alla är mänskliga, och det gör de flesta av er också.

Så vad betyder allt detta för dig, den som får detta meddelande? Det betyder att vi uppmanar dig att älska din nästa, oavsett vad. Älska dem villkorslöst, och du kommer att få fram det bästa av dem. Om du atar dem på grund av hur de röstar eller hur de dyrkar källan, och är du mer benägen att uppleva det värsta av att inte nödvändigtvis den personen som bor bredvid dig, utan någon som liknar dem på något sätt.

Vi vet att de som är vakna kan ta fram det bästa i varandra genom att sitta sig ner med sina medmänniskor och prata om hur du känner för vad som händer i din värld. Och om du kan respektera någon annans känslor och någon annan som en källa, behöver du inte hålla med de slutsatser de kommer till för att få kontakt med den personen på ett mycket verkligt sätt. Det är så ni alla kommer att komma förbi den nuvarande uppsättningen av omständigheter i er värld, och ni kommer att bli starkare som en mänsklig ras på grund av en minoritets ansträngningar. Du, det väckta kollektivet, är den minoriteten.

Vi är det arkturiska rådet, och vi har haft glädje av att komma i kontakt med dig. ”

Du gillar kanske också...