Eld Salamandrar via Galaxygirl, 23 september, 2020

Fire Salamanders 23.9.2020

Mörker. Värme. Brand. Ljus. Vi är eldsalamandrarna från din inre jord, vår mor. Vi lyser ljust som neonljus på de dolda platserna, de områden där människor inte trampar. Känn kylan i hennes stenar. Våra kroppar ger vår egen värme och ljus.

Vi är Fire Salamanders. Vi älskar mänskligheten. Vi skickar ljus från de inre dolda platserna. Dina minnen har också gömda platser. Ljuset måste komma dit. Vi skickar ljus till dig nu. (Jag ser vackra exotiska neonbioluminescerande salamandrar med invecklade mönster på ryggen och ansikten. De är vänliga och skickar glödande ljus som prismor från sina kroppar. Ljuset värmer stenarna. Sedan sprids ljuset från de inre platserna uppåt till ytgräs där vi går).

Vi är Fire Salamanders. Värme. Ljus. Glimt av ljus. Prisma. Vi ser glittrande människor skratta. Det kommer att vara bra att känna glädje igen från ytan. Vi känner vibrationerna uppifrån och vi transmuterar med vårt ljus, vår kärlek. Vi är stabila. Vi känner Gaia. Vi arbetar med hennes energier, lugnar, lugnar den svala skadan med vår kärleksvärme. (Jag ser varmvattenflaskor som får sjuka människor att må bättre. Jag kommer ihåg min mormors berättelser om heta tegelstenar placerade i sängar för toasty fötter på svala nätter. De ler). Ni människor glädjer så många. Ge dig själv glädje. Vårt ljus och värme ger oss glädje. Vi skickar värme och ljus till era hjärtan. (Jag ser regnbågsprismor av glödande ljus flyta in i hjärtan på oss, i en virvel av fnissar. Jag ler. Jag känner den snurrande värmen och trycket och en frigöring).

Vi är Fire Salamanders. Vi arbetar. Vi vilar. Mer vila. Vila i kylan och känna vår värme av kärlek till dig. Alla tittar på din transformation. Vi tittar från de dolda platserna. Många tittar med kärlek, ibland underhållning. Men alltid med kärlek. Vi stödjer. Vi slipade. Vi tänder inre eld av att veta. Att veta att din egen eld är kraften i din egen tro på det goda. I hopp. I sanning. Resten är illusion. (Jag ser ett stort rum med rök och speglar). Mänsklig vän du kan gå vilse så lätt på ytan med bedrägeriet. Vår kärlek är ren. Vårt ljus vi lyser för dig, för Gaia. Vi serverar Gaia. (Jag ser hur de värmer upp henne och får henne att känna sig avslappnad. Jag ser människor vila i varma källor). ja! Vi vill göra det kalla vattnet varmt. I sin tur svalnar det vår värme. Allt är balanserat. Snart kommer du att känna balans på ytan och de inre vännerna omkring oss kan återförenas, avslöja. Allt flödar. Vi har här plats för dig. Snart kommer du att göra detta mer för andra när de hittar sitt stöd.

Vi är Fire Salamanders. (Jag ser strimmor av glödande bioluminescerande ljus. De springer, efterföljande strimmor av färgad eld. De är glada. Sedan slutar de ångande. Jag ser en svag grotta med steniga sprickor prickade med glödande ljus från salamandrarna. Ljusen är glöder i vattnet på grottans golv. Jag hör vattendropparna. Det är vackert, lugnt, mörkt, fridfullt. Jag ser många pastellfärgade ögon stirra på mig i mörkret. De är glada). Vi är glada att du är glad igen. Dina vibrationer stiger på ytan. Våra vibrationer är stabila. Vi ser mer glada snart. Vi är Fire Salamanders.

~ galaxygirl

Du gillar kanske också...