Sananda via James McConnell, 26 september, 2020

 

Lord Sananda (kanaliserad av James McConnell)

Jag är Sananda. Jag kommer just nu i dessa speciella ögonblick som ni befinner er i nu. Speciella i många avseenden.

Det är sant, du ser ut och det verkar inte så speciellt. I själva verket verkar allt att hålla på och brytas  sönder. Och det håller faktiskt på att komma isär.. Ni har ett ordstäv inom din sociala struktur, ”helvetet bryter loss.” Och när du tittar på de olika bränderna som förekommer i din västra del av detta land, och du tittar på andra delar av landet och världen själv, många av de andra länderna, och saker och ting förefller att falla sönder och det går åt helvetet.

Men ordspråket, ”helvetet bryter loss” – vi ändrar det nu, jag ändrar det nu till ”hela himlen kommer fram.” Himlen på jorden kommer. Det är redan här för dem som kan se det. För de som har ögonen, det tredje ögat öppet, att de kan nu se himlen närma sig, och det gör det verkligen. Himlen är runt dig om du bara letar och ser det.

Några av er sa vid ert samtal tidigare i er diskussion att ni pratade med djuren och pratade med insekterna. Att du känner energin från naturen. Att du kan kommunicera med naturen, och det kan du verkligen. Naturen har alltid varit där för dig att kommunicera med.

Men du förlorade anslutningen, eller du tror att du förlorade anslutningen på grund av din sociala struktur. På grund av allt som du har fått höra sedan du föddes till den tid du befinner dig nu.

Men mina vänner, ljus har återvänt till jorden. Ljuset kommer tillbaka till alla. Alla som är öppna för ljuset tar nu ljuset inom sig. Ljus omvandlar hela denna planet, hela detta solsystem och faktiskt själva galaxen. Ljuset har återvänt. Kärleken har återvänt.

Kärlek inkarnerade från början av skapelsen, som en del av er kände, eftersom ni inte lyssnade på ord, för de var inte ord, utan när ni kände energin komma när de här Kära talade originalspråket (Ljus språk talat före detta kanaliserade meddelande), originalspråket som blev alla språk som följde det. Originalspråket. Och du upplever nu de koder som bärs i det ljuset och nu omvandlar var och en av er i dessa ögonblick nu när ert DNA själv blir omstrukturerat och återanslutet. Det händer redan på de högre nivåerna av ditt väsen.

Det har ännu inte förvandlats ner i din tredimensionella kropp, men det ska, när det stora ljuset kommer fram från den stora centrala solen i form av den stora solblixten, händelsen. Dina kroppar, dina fysiska kroppar vid den tiden, kommer att förvandlas till mer av ljus; inte helt, inte helt som uppstigningen kommer att medföra, men mycket mer än vad det är nu, eftersom du mer och mer kan förankra mer och mer ljus, hålla ljuset, ja sprida ljuset vart du kan.

Men det är vad du kom hit för att göra. Det är ditt uppdrag: att hålla det, att förankra det och sedan dela det och sprida det överallt. Faktum är att ni alla gör det på olika nivåer, vissa mer demonstrativa än andra. Till och med din närvaro vid dessa samtal varje vecka har en djupgående effekt, inte bara på dig själv utan på alla de omkring dig när du rör dig genom hela ditt liv och blandar dig med dem som ännu inte är av ljuset eller inte helt av ljuset i den meningen att de ännu inte har vaknat. Men ditt ljus, om det bara kommer inom deras mitt, börjar deras uppvaknande. Vet att. Vet att du har den makten inom dig, alltid har haft den.

Men nu kommer du mer och mer att förstå att den kraften djupt inuti dig kommer fram mer och mer nu. Och du kan säga till dina bröder och dina systrar: ”Titta på mig, jag är fri.” Precis som du också kan vara fri.

Saint Germain talar om självständighetsdagen. Och verkligen flyttar ni alla till den punkten på din självständighetsdag. Det är inte så mycket en dag som kommer att gryna, utan en helt ny skapelse som ska gryna, en ny skapelse som ni alla har en del i att spela.

Allt du behöver göra är att fortsätta att lita på er själva, att lita på era bröder och systrar runt omkring er, att lita på planen, att lita på alliansen, att ha tillit till galaktiken, de uppstigna mästarna, Agarthans. Lita på hela himmelens företag som fortsätter att hjälpa dig och ta dig igenom dessa tider, dessa tider som på utsidan återigen verkar vara ett helvete som skapas, men i verkligheten är det en himmel som kommer vidare.

Jag är Sananda. Jag lämnar dig nu i fred och kärlek och enhet. Att du kommer att fortsätta sträcka ut och dela allt du har lärt dig, allt du fortsätter att lära dig och allt du blir och alltid har varit. Fred och kärlek var med er alla.

Du gillar kanske också...