Elohim via Galaxygirl, 2 december, 2018

Elohim 12/2/18
Vi Elohim är nära. Vi är en integrerad del av er, för vi har vävt och skapat mycket i er värld. Vi Elohim har ljus i våra fotspår, som nu många av er har, för när du går, när du reser, gör du avtryck på Gaia med din egen unika doft av Kristus ljuset. Ditt inflytande är obegränsat. Kanske är det bäst att du inte varit medveten om dina krafter tidigare för det var kärnan i spelet, denna erfarenhet, för att se om du ännu var svag eller sårad, skulle du välja ljuset och kärleken inom och förlänga ditt ljus ännu längre in i de mörkas rike. De mörka lämnar. Många har gått. Mycket av det du ser är illusion. Men vi berättar att skuggan lyfter, gardinen stiger, publiken klappar. Din publik omger kära Gaia och omsluter henne i Kristus kärleksljus, omfamna familjen och vännerna som besöker från fjärran och nära. Vi hedrar dig. Vi är Elohim, liksom många av er. Kom ihåg det här.
Öva att förlänga ditt ljus, för du är ganska bra på detta och kan ha glömt. Föreställ dig att vi står runt din mänskliga form i en skyddande cirkel, sjungande ljuskoder, vingarna upp och utsträckta i välsignelse, en tätt knuten cirkel av kärlek. Håll dig kvar så länge, så ofta du vill. Vi kommer att öka dina energi frekvenser. Många av er känner ännu mer ringande i era öron, eftersom ni har ännu större glädje. Alla axelspänningar upphör. För dig ingjuter vi ljus in i dem, i alla de snäva och ömma ställen på er. Många nya sår har kommit till rening. Skicka dem ljus, det gudomliga andetagets gula ljus. Att reparera dessa sår med Kristus ljus gör dig bara starkare, inte svagare, det är en lögn. Våra styrkor fördjupas när vi växer och upplever. Vi Elohim har många vad du kan kalla ärr eller erfarenheter i mörka riken som vad du har upplevt, men vi blästrar mer ljus in i dem och det ökar vår glans, vår skönhet och det gör det möjligt för oss att ta emot ännu mer kärlek och ljus från Skaparen, vars kärlek och ljus är en oändlig källa av strålande kärlek och enhet.
 
Vila i denna strålande kärlek. Var denna strålande kärlek. Uppmuntra denna strålande kärlek inom ditt heliga hjärtutrymme, ditt heliga ljusutrymme, och den fred du eftertraktar, som du har sökt, kommer att fördjupas. Du behöver inte längre springa, slåss, sträva efter att överleva. Mycket förändras och mycket av denna förändring kära vänner, medresenärer av ljus och erfarenhet, är du. När du väl har fyllts i denna täta sammanbundna cirkel av Elohim välsignelse och kärlek, stig upp. Stå i vår cirkel. Vi uppmanar alla ljus arbetare att göra detta. Och nu utvidgar vår cirkel, alltid utvidgande, som omfattar kära Gaia, håller henne i Elohim och uppstigna människors ljus och kärlek, överbryggar de 3 till 5 och övre dimensionerna, regnbågsbron i aktion. Var den här bron med oss.
 
Vi är Elohim. Vi ser dig. Vi ser dina sår. Acceptera vårt ljus och var fri. Acceptera visdomens välsignelse från dina sår och det kommer att utveckla dig ännu mer i enhet med alla saker, för det kommer att öka din medkänsla för de som har lidit, som lider. Och när du kan se ansiktet av dig själv i den andra ser du Guds ansikte. Allt är ljust. Låt oss förlänga det ska vi? Och när vår cirkel av väckta växer, så kommer denna välsignade Elohim-krets av välsignelse, kärlek att sträcka sig över Multiversum med möjligheter. Men för närvarande fokuserar vi på Gaia och denna mjuka rymdkvadrant som har lidit – och upplevt – mycket. Och vi skickar henne vårt ljus. Kom med oss. Många av er är en förlängning av oss. Våra galaktiska vänner och familj går också ihop med varandra, sjunger läkande ljud, toner av kärlek och välsignelse. Var i fred kära Gaia. Du stiger högre ögonblick för ögonblick. Vänner, omslut henne i ditt ljus och därigenom blir du mer av det. Du växer med språng och hopp. Låt ljuset genomtränga din smärta och förvandlas. Vi är Elohim. Vi är som du är. Vi är en.

~ galaxygirl
 
Översättning: Bodil
 
 

Du gillar kanske också...