Ärkeänglarnas Kollektiv via Galaxygirl 30 mars 2021

 

Ärkeänglarnas Kollektiv via Galaxygirl 30 mars 2021

Hälsningar älskade ni på den uppstigande Gaia. Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv. Ni känner er troligen som en liten båt på ett stormigt hav, som navigerar genom vindar, vågor, strömmar och oväntade vindbyar. Ingen storm varar för evigt. Ett lugnt hav med en svag bris finns framför mänskligheten. Men i detta nu är ni här för att navigera i strömmarna, som de mästare ni är. Ni är inte här för att ha det bekvämt. Ni är här för att vara starka. Och ni är starka.

Vi säger detta medan vi torkar några tårar från våra ögon, när vi tittar på er och hjälper er från etern. Gigantiska vingar finns runt om er, älskade ni. Gigantiska vingar redo med uppmuntran, för att ta bort en fiende eller hjälpa er med er anslutningsprocess. Vi är många, för många för att kunna räkna. Det finns många riken i universum med ärkeänglar, och vi har alla anslutit oss med vårt medvetande för Gaias återfödelse, så att vi kan hjälpa till på ett mycket effektivt och kärleksfullt sätt. Vi är de många i Ärkeänglarnas Kollektiv som sammanfogas till ett, till förmån för mänskligheten i detta mest heliga nu. Vi andas nu ut aktiveringar på er. Låt dessa sugas in som ett milt regn, tvätta bort era osäkerheter och vara en uppfriskande dimma i stormen. Vet att ert högre själv också övervakar er och att ni verkligen har ett enormt nätverk av support. Även detta kommer att passera, det är bara ett ögonblick av upplevelse som ni kom hit specifikt för att uppleva.

Ni visste om utmaningarna, sorgerna och farorna. Men ni kom oavsett, för er kärlek till mänskligheten, för er kärlek till den osjälviska Gaia och hennes frigörelse, medvetna om att ni skulle ha den unika möjligheten att vara på planeten och till hjälp för universum. För det är sådana osjälviska varelser ni är. De mörka klorna lossnar och i de högre rikena är det bara ett avlägset minne.

Många chockerande sanningar om er planets ockupation kommer till ytan. Många kommer att hamna i total chock och misstro. För många kommer detta … att leda till ilska och ursinne. Ni ska vara som en lugnande dimma för dem, kyla ner ilskan, mildra deras bekymmer. För detta är en gudomlig plan. Ni har hört detta och djupt inom er vet ni det, men det känns obekvämt. Att vara obekväm med vetskapen om uppenbar disharmoni från himmelrikets verklighet, till den verklighet som ni ser framför er, ska ni inte oroa er över.

Allt är gudomligt. Allt sker enligt gudomlig vilja och timing. Anslut er med gudomligheten inifrån och ut, och känn det kosmiska flödet i andetaget från allt som finns. Bara för att det ni ser omkring er inte känns gudomligt … betyder inte att det inte är det. Det är gudomligt att sanningen avslöjas. Det är vad ni ser. Naturligtvis är kärleken till Gud, den kosmiska in-och utandningen själva kärleken, och ni är kärleken inkarnerade. Det är kärlekens kraft och Skaparens rena vilja, att alla varelser förstår denna kärlek och inser att de skapades för att älska, av kärlek, för kärlek.

För allt är kärlek. Det är denna insikt som är det gudomliga. Vi täcker er värld med kärlek, med ljus, från de högre världarna. Vi täcker er värld med vår egen gudomlighet, för vi har förstått vår uppgift, och det är att upprätthålla och förse er med närvaron av denna kärlek. Vi återställer balansen; vi hjälper de som ropar på hjälp. Vi uppmuntrar er att tala med oss, att känna våra vingar av ljus och kärlek runt er, för vi finns i närheten.

Vi är det stora Kollektivet av Ärkeänglar, som förenat oss som en, i ett medvetande. Mänskligheten återvänder sakta men säkert till den kosmiska rösten. De sårade kommer att healas. Tvivlarna kommer att se och tro. Mörket kommer att tas bort. De anpassade kommer att glädja sig och ser att slöjan faller bort, och upphöjs till extasens rike. Detta är det gudomliga dekretet och timingen. Den gudomliga planen är hel, avslutad.

Ni är här för att förankra detta ljus, ge rum åt och skapa en fästpunkt för denna gudomlighet i form, för det är det ni är. Ni är det gudomliga i kroppar med händer och fötter, och ni täcker allt ni rör vid med fingeravtryck av ljus och kärlek. (Jag ser maskhål av ljus från andra universum bildas och rusa in i det här, från alla håll, för många för att räkna. Jag ser Gaia i mitten omges av detta ljus, och flaxande vingar från andra världar och universum kommer till vårt hjälp.)

Ja, Galaxygirl. Vi har alla rusat och rusar fortfarande mot er planet, med stort stöd och kärlek. Detta är till er fördel för ytterligare stöd, men också till vår fördel så att vi kan tjäna och låna ut vår ljusa och mäktiga styrka. Ni har också samma ljus och styrka. Allt kommer att bli känt. Allt kommer att avslöjas. Och healat. Det som inte vill anpassas, kommer att tas bort.

Gaia kommer att bli ett högre dimensionellt paradis ännu en gång, ett lärosäte i form av en intergalaktisk mötesplats, för högre kärlek, lärande och rekreation. Hon kommer att tjäna som ett exempel för andra stigande världar och undertryckta befolkningar som expanderar till högre tankar. (Jag ser Nova Gaia, ett paradis av parker och intensiv skönhet med strålande indigoblått och turkost vatten ….. Jag hör barn skratta och ser familjer leka på stränder, ser forskare utforska de nya läkande växtarterna som kommer att finnas …. Jag ser städer av ljus i himlen och hur lätt det är att resa från landet till himlen. Det är ett paradis. Det finns ett lila skimmer i auran runt Gaiasm, och luften känns levande, glödande.)

Vi är det stora Kollektivet av Ärkeänglar, som förenat oss som en. Ni är här för att skapa detta, för att överbrygga den aktuella verkligheten till den uppstigna verkligheten. Även detta sker i gudomlig timing. Stegen kan inte skyndas på men de får inte släpa. Ni ljusarbetare är en tålig grupp, så starka i era förmågor. Det är därför ni valdes för att bära vittnesbörd om sådana händelser, och då hjälpa till med era egna unika styrkor och förmågor. Ni är mycket hedrade och älskade. Vi är här för att hjälpa till. Vi i Ärkeänglarnas Kollektiv är alltid i tjänst för ljuset.

~ Galaxygirl

Du gillar kanske också...