Elohim via Kjerstin Sisilla, 10 augusti, 2020

Elohim via Kjerstin Sisilla 10 augusti 2020
Vi är Elohim.
Vi är Skapare – vi är Guds budbärare.
Vi är här i dag för att sända er den högsta healingfrekvensen av den lila flamman. Våra energier är snabba och lätta. De söker sig in i minsta skrymsle och vrå inom era fysiska tempel / era jordekroppar.
När ni blundar och vilar kan vi arbeta som bäst. Ta emot vår befriande healingflamma och känn hur den dansar runt i era huvudens chakran.
I era fysiska kroppar finns så många, många fler chakrapunkter / ljusenergi-punkter än ni kan ana. Vår lätta och dansande energisändning tar sig in och löser upp spänningar ni lagrat i er sedan tidernas begynnelse. Era själar har burit på en hel del skräp som nu lätt kan lösas upp / frigöras och befria er för evigt.
Ligg ner, blunda, slappna av och andas lugnt. Njut av genomgången och befrielsen i dina chakrapunkter. Känn hur vi arbetar ner genom ditt kronchakra med de violetta ”mikroflammorna”. Vi arbetar innanför din panna, i dina bihålor, din gom, din tunga, dina öron och örongångar, dina ögon och innanför dina tinningar. Känn hur den ”lila dansen” drar sig ner till din spända nacke och ner i ditt svalg och struphuvud. Känn hur energierna fortsätter från ditt halschakra ner till ditt hjärta som nu dansar och utvidgas i de violetta energierna.
Ta tid på dig för denna stund med oss – gärna flera gånger dagligen. Kommer du inte så långt i healingen första gången så ge inte upp, utan fortsätt varje tillfälle du kan vara i ensamhet och vila, i lugn och ro. Snart nog märker du hur energierna arbetar vidare där just ditt individuella behov är störst. Kanske har du en akut skada eller smärta i någon kroppsdel, kanske har du ännu blockeringar av gamla trauman i Solar Plexus? Vi arbetar där det behövs bäst för just dig.
Ta emot oss och ge oss av din tid så ser du Mirakel. Mirakel som sker när Guds / Skaparens Kärlek sprids vidare till alla små, små energipunkter i din kropp som då minns sin ursprungsenergi – ren Kristallin energi från Skaparens Källa.
Vi är Elohim och vi är bärare av Guds Ljus som vi nu för ner till Mänskligheten så att ni därmed kan minnas ert Ursprung – minnas att ni är ETT med Guds Ljus och Kärlek.
Minns att ni aldrig är ensamma – Vi är Ni och Ni är Vi. Vi är alla en enhet som verkar i symbios med varandra.
Älskade ni, var snälla och öppna ert kronchakra för vårt bidrag till er väg mot ett jordeliv med en alltigenom frisk kropp och en själ som minns sitt Gudomliga ursprung – ett liv i fullkomlig Frihet, Kärlek och Lycka.
Himlarna öppnas inför era ögon som nu börjar återse vad ni hade glömt tillfälligtvis.
Er lycka när ni finner Er Själva kommer att vara större än vad ni någonsin kunnat tänka er i era tunga jordeliv.
Vi är Elohim och vi är med er i varje stund, i varje andetag.

Du gillar kanske också...