Dagen Efter i Washington DC av Per Staffan, 21 januari, 2021

 

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Det är många som är besvikna då Biden tilläts att sväras in som President. Allt är dock inte som det kan förefalla i DC. Den Amerikanska Militären kontrollerar nu situationen i DC med någonstans mellan 65 – 100 000 trupper.

Som en del av er kanske vet eller kommer ihåg så blev Trump ombed att ställa upp i valet 2016 av Militären. Han fick ta del av hemsk information som militären delgav honom – information om tortyr av barn bland annat, utländska krafter som infiltrerar landet för att ta över makt osv.  Efter två veckor med information bestämde sig Trump för att ställa upp i valet 2016. Trump och militären går hand i hand.

Valet i USA har varit en ”sting operation” från början till slut. Man (militären) lät nu Biden fullborda sitt brott och blev insvuren som President. Biden har brutit mot ”Amendment 25” i Konstitutionen, som har göra med brott mot riket. På den basen kommer Biden av avsättas som President. Informationen om Bidens brott gjordes allmänt tillgänglig sent på eftermiddagen den 19 januari – ”declassification” av info som Trump har talat om.

Att militären inte ser honom en giltig  President och i själva verket är olaglig understryks av det faktum att han fick flyga med vanligt kommersiellt flyg till Washington och militären ställde inte upp med något flygplan för honom. Trump tog Airforce #1 då han begav sig av.

Trump och Militären har haft som högsta prioritet att förhindra ett inbördeskrig. Man lät därför en olaglig President sväras in och Trump gav sig iväg därifrån. Det hela är nu i händerna på militären som kommer att visa på brotten som har begåtts. Trump håller sig utanför ett tag till. Det kommer på detta sätt att se bättre ut för befolkningen som inte vill se hur Trump drar in militären för att hålla sig vid makten. Trump håller sig mycket strickt till Konstitutionen. Amendment 25 tillåter att militären tar över tillfälligt då en olaglig President admininstration har tagit plats som styrs av utländska makter.

Efter att militären är färdig kommer man sätta på plats en gilitig administration, dvs Trump-administrationen. Militären har ett mandat att stanna i Washington DC under 30 dagar. Den 27 januari läggs nu fram som en viktig dag då Bidens presidentskap upphör. Vi får se om detta datum kommer att hålla. Militären har kontrollen och kommer inte offentliggöra allt vad de kommer att göra eller planerar.

Innan den 27 januari kommer informationen som har ”declassifierats” att läggas from till allmänheten. Informationen kommer ut via ”Emergency Broadcast System” då massmedia inte kommer att lägga fram sanningen till folket.

Det är nu som den verkliga stormen startar – ”The Storm is Upon US”. Vi kan förvänta oss oroligheter, men militären har mobiliserat runt om i landet och inte bara i Washington DD för att hålla saker under kontroll.

Vi får be till Gud att allt utvecklar sig utan större våldsamheter.

Per Staffan

Du gillar kanske också...