En Mästare från Kristallriket via Carina, 12 december 2019

En Mästare från Kristallriket via Carina, 12 december 2019

Kära Ljusbärare på jorden,

Den Nya Tiden är allt annat än lätt för er att parera med era känslor. Vi hör hur ni skriker rakt ut av smärta när ni tvingas släppa det gamla som gjort er trygga trots att ni inte varit bekväma med mycket av det. Vi vill ge er frid i sinnet men innan ni kan komma dit måste ni vara villiga att släppa taget om det som varit.

Ni är här för att växa och att växa gör ont, inte bara i själen utan även i sinnet och kroppen som ni bär i den värld ni lever. Av kärlek till er vill vi säga att ni just nu måste tillåta den smärta ni känner utan att kontrollera den. Låt den hållas och försök under tiden upprätthålla ert liv på jorden så gott ni kan. Tillåt dessa känslor att existera men tillåt dem inte att styra era liv så som de styrt era liv under en lång tid i ett energimässigt fångenskap.

Ni har varit i en lång tid av fångenskap. Ni har suttit bakom ett galler som ni tillverkat själva av lågvibrerande energi och som nu löses upp. Gallret har inte varit en del av ert liv på riktigt men i ert inre har ni missletts att tro att ni bland annat måste finnas till hands för andra före er själva, att ni måste gilla det som andra tycker att ni ska gilla och ni har ägnat er åt att känna in och känna av andras energi vilket medfört att ni inte längre vet vad som är er egen energi och vad som är andras.

I sanning har ni aldrig varit vilse från ert Högre Jag. I sanning har ni aldrig varit separerad från er själva. Men likväl har dessa känslor varit er upplevelse där ni är just nu så att säga till er att det inte är sanna känslor ni känner nu kan vara mycket utmanande såklart.

Kära ni, det är inte konstigt att ni är skräckslagna. Det är inte konstigt att ni är förkrossade av alla dessa känslor som nu flyter upp till ytan och ytterligare en gång pockar på er uppmärksamhet. Men låt oss få hjälpa er genom att förmedla en känsla av kärlek som ni ska fokusera på när era gamla känslor är som värst. Var inte arg på era känslor. Låt era känslor få prata med er om det är det som de vill. Lyssna på dem och sänd dem kärlek om ni känner att ni kan. Alla dessa känslor tillhör delar av er själva och dessa delar ropar på hjälp. Dessa delar av er har lidit i tidigare liv och tidigare i detta liv. Det är delar av er själva som behöver få er kärlek. Ni behöver säga till dessa delar av er själva att ni förstår att det här är jobbigt och att ni vill hjälpa dessa delar om ni kan. Ni behöver kanske säga till dessa delar av er att allt är som det ska och att det inte finns något att oroa sig för. Låt alla dessa gamla delar av er själva bli era bästa vänner istället för att möta upp med mera fördömande och ilska som gör att dessa delar av er få än svårare att läka och hela.

Om dessa känslor hade tillhört er bästa vän som anförtrott dig alla hemskheter hen upplevde, då skulle ni inte bli arg på den personen. Ni skulle mjukt tala om för den personen att ni ger den allt stöd ni kan och att allt det som personen är rädd för inte alls är sant. Ni skulle säga att ni förstår att det här är jobbigt för den här personen och ni skulle ge den en del av er tid. Låt oss nu få förmedla samma känsla av kärlek till er. Låt oss nu få säga att ni är så fantastiska som orkar gå igenom allt detta. Vi sänder er vår kärlek och vi lyssnar på er när ni pratar med oss i förtroende om era känslor. Vi gör allt vi kan för att hjälpa er och vi finns här för er alltid.

Vi ber er alla att välja att finnas där för er själva också. Vi ber er att ni i stillhet sätter er ner en stund och lyssnar på er själva. Tillåt alla känslor att existera. Tillåt de delar av er som upplevt alla dessa hemskheter i tidigare och detta liv att existera och låt dem förstå att ni lyssnar och finns där för dem. Försök inte kontroller dem utan låt dem få prata till punkt. Låt dem få veta att ni ser och hör dem. Låt dem få förstå att ni alltid finns där för dem och att ni beundrar dem som gått igenom allt det jobbiga som de berättar om. Förklara för dem att er själ valt att uppleva en låg dimension av energi under denna tid på jorden men att den nu bestämt att alla delar av er nu ska föras tillbaka till ljuset. Be dessa upprörda delar av er själva att slappna av och tillåta att ni och hela ert ljusteam sänder dem ett befriande ljus och kärlek.

Vi ber er hålla ut och vi ber er att ni tar till er våra ord när vi säger er att ni är modiga själar på ett fantastiskt uppdrag, att vi älskar er villkorslöst och att ni närmar er befrielsens ljus med stormsteg.

You may also like...