Brendas Blog via Brenda Hoffman, 6 december 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 6 december 2019

 

Kära Ni,

Det är dags att ta itu med er oro över vilka av era handlingar som är 3D och vilka som är 5D. Den enda måttstock ni behöver är glädje. Om en aktivitet känns glädjefylld är den av 5D – för ni är av 5D.

Många av er fortsätter att tro att ni måste göra detta eller detta innan ni kan vara 5D.

Ni har inte bara slutfört alla 5D-kraven, utan ni har klarat fler tester än ni kan föreställa er.

Även om ni kanske glider över till 3D-åtgärder ibland är ni inte längre 3D. Så det är så att dessa 3D-åtgärder blir mindre bekväma för varje dag. Lite som att plocka upp en av dina småbarnsleksaker som ung tonåring och undra varför du någonsin tyckte det var en spännande leksak. Men då betyder den leksaken inte att barnet hade fel; istället, genom att granska betydelsen av den leksaken kan du erkänna att du befinner dig på en annan plats.

Så är det att många av er klandrar er själva för att finna glädje eller rädsla i semesteraktiviteter.

Under eoner lärde ni er att ha rätt – oavsett vad rätt betydde för ert samhälle vid en viss tidpunkt i historien. Tills du blev en straffande förälder till dig själv. Det är varken rätt eller fel att njuta av semestern. Du behöver bara bestämma vad som är glädjefullt. För glädje är nu din upplevelse, precis som rädsla en gång var.

Du kanske ifrågasätter det sista uttalandet för du tror tror att många av dina 3D-handlingar var glädjefyllda. Vi ber er att skilja på det. Mycket av det som hände i 3D var inte glädje; det var att undvika rädsla.

Nu när rädsla inte längre är din undvikandekänsla har du svårigheter att avgöra om du fungerar i glädje eller om du borde göra det (rädsla). Så är det att vi ber dig att låta dina handlingar filtrera igenom dina tankeprocesser – som oftast inkluderar vad du borde göra – och sedan ditt hjärta eller din inre varelse, som alltid pekar på ditt sanna Norr av glädje.

Du kan bromsa din 5D-skapelseprocess genom att följa kraven som inte längre ger dig glädje. Men du kan inte återgå till 3D. Så är det att du lär dig att få tillgång till glädje med en enkel övning. Känns aktiviteten glädjefylld eller tung? Om det känns glädjefullt är det din 5D-väg. Om det känns tungt, besvärligt eller fyllt med krav är det ditt 3D-förflutna.

Den här semestersäsongen upptäcker du att många av dina aktiviteter inte är så glädjefyllda som de en gång var. Är det förutom att du utöver semesterkraven är överbelastad med de intensiva Universella energierna som nu pucklar på dig? Eller beror det på att dessa semesteraktiviteter inte längre är den du är? Om något av svaren är korrekt försöker du vara någon du inte längre är.

Din uppgift blir att antingen ignorera dessa aktiviteter, omdirigera dem på sätt som känns bekvämt eller låta andra utföra de uppgifter som inte längre intresserar dig. Förklaringar är inte nödvändiga, och att känna skuld för dessa uppgifter är inte annorlunda än det exempel vi använde i början av detta stycke. En tonåring behöver inte be om ursäkt för att inte vilja leka med småbarnsleksaker och inte heller förväntar sig någon att en tonåring gör det.

I 3D-samhället är det acceptabelt att informera andra om att du känner skräck för att förbereda den förväntade middagen eller dekorera ditt hem. Men att informera andra att du vill ändra de förväntningar som de har på dig verkar nästan oöverstigligt. Inte för att du finner glädje i att genomföra dessa uppgifter, utan att någon kanske inte gillar dig om du inte följer deras traditioner. Traditioner som till och med en gång har varit dina och andra gör bara vad de tror du förväntar dig. Så det är dags att du är ärlig mot andra och dig själv. Vad ger dig glädje? Inte vad förväntningarna är från andra eller dig själv, utan vad ger dig glädje?

I 3D förväntar du dig att utvecklas när du åldras. Från småbarnsleksaker till rollator eller andra tillbehör som indikerar att du inte längre kan prestera som om du var tonåring. Men tills du är helt sjuk, pressar du dig själv ofta på att göra saker som inte längre ger glädje. I 3D accepteras sådant och diskuteras och skrattas åt bland vänner. Men i 5D är sådant inte längre acceptabelt beteende.

Glädje är din nyckel.

Att slutföra en uppgift eftersom du borde det är av 3D. Att göra eller skapa något eftersom det är glädjande, är av 5D.

Vi tillägger att även om en uppgift är glädjefull kan den konsumera mer av din energi än du inser. Så är det när du håller dig vaken hela natten och utformar en ny produkt som ger dig stor glädje. Eller så är du vaken och studerar för en klass du inte gillar. I 3D skulle båda åtgärderna troligen vara utmattande nästa dag. Men i 5D är dina skapelser/glädjeenergier obegränsade. Något du ännu inte testat ordentligt.

Men när du testar dina nya glädjeenergier, kom ihåg de dagar och nätter du var rädd för resultat. Gick du inte till jobbet eller skolan eller till och med lekte nästa dag trots att du låg vaken och oroade dig för tänk om? Så kommer det nu att bli för glädje och mera. Inte glädje blandat med ”Tänk om det inte går som planerat? eller tänk om om jag inte har så roligt som jag tror att jag kommer att ha? ”Utan istället, en kunskap om att så länge du håller dig inom dina glädjeparametrar, kommer du att ha mer energi än du först förstår. Men om du återvänder till 3D-rädslan kommer du att finna dig helt uttömd på energi.

Du lever inte längre i 3D-världen av rädsla. Att försöka återvända till denna rädsla kommer att göra dig utmattad, för du kommer att paddla mot strömmen. Glädje är din enda riktning. Rädsla känns inte längre rätt, för rädsla är nu som ett tungt element som förorenar ditt glas vatten. Du behöver inte längre de tunga elementen för att hålla dig på jorden. Det är dags för dig att flyga in i dina skapelser av glädje. Så må det bli. Amen.

 

 

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de publiceras klickar du på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes Blogg- och Prenumerationssida och klicka sedan på raden – Prenumerera på Brendas Blogg via e-post – raden. Komplettera prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Tveka inte att dela detta innehåll med andra, posta på din blogg, lägga till ditt nyhetsbrev etc., men VÄNLIGEN behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...