Kristallriket via Lee Degani, 13 oktober, 2017

Crystal Kingdom – Kristallriket

via Lee Degani

13 oktober, 2017

Vi uppmanar er att komma för att bli förtrogna med oss och låta oss ge er vad ni just nu behöver.

Hälsningar, käraste Ni! Vi är Kristallriket och vi kommer som ett kollektiv för att ge er vår kärlek och vårt stöd vid denna tid av turbulens och kaos.

Kära hjärtan, vi vill påminna er om att vi finns här och vi är mer än villiga att hjälpa er i ert uppdrag av att rensa ut och frigöra de föråldrade 3D-energierna och samtidigt arbeta tillsammans med er med att förankra ljuset och att manifestera Himlens Rike på den Nya Jorden.

Ni alla här, i detta forum och bortom, har återförenats med aspekter av självet och med delar av kristallriket. Men tillika med att se oss som vackra ornament och/eller framtida verktyg, uppmanar vi er att komma för att bli förtrogna med oss och att låta oss ge er vad ni just nu behöver.

Ta oss med er och låt oss skydda och vaka över er och era nära och kära. Ni kan tänka på er själva som djuphavsdykare, vilka behöver ha ett skydd från den täthet och tyngd i vissa av den tredje dimensionens områden, dit ni vill ta in fullheten och klarheten om vilka ni är, utan några ändringar som har förorsakats av fysiska omständigheter.

Ta oss med er och låt oss förstärka er kärlek och ert ljus och att rikta det på ett bättre sätt och lysa upp varje hörn på Jorden som ni kallas att resa till. Eller ännu bättre, låt oss ta er till och förena er med de platser på denna underbara blå planet, där det finns ett akut behov av healing och återställande.

Låt oss ta er till de tidigare livstiderna och/eller också till de framtida. Låt oss ge er de inlärda lärdomar och den information som ni behöver för att gå vidare på er väg. Låt oss förstärka vetskapen och vissheten om att ni befinner er på rätt väg och att ni kan ta denna svåra del av er plan till fullbordan och sedan den nästa, och så vidare.

Ert Högre Själv ger er ständigt uppdrag som verkar tänja på era gränser, vilket tidvis får er att ifrågasätta ert eget förnuft, men, i slutänden har ni alltid förmått fullfölja det som ni har påbörjat. När ni blickar tillbaka på er nuvarande livstid, så kan ni lägga ihop vissa av pusselbitarna och ser hur ni har blivit förberedda för denna intensiva tid av transformation och förändringar.

Era egon skulle önska att ni går in i ett större beskydd, genom att stänga era hjärtan och till och med att avlägsna er själva från all turbulens. När det inte lyckas med att övertala er att göra det, så kommer det att försöka få er att be om belöningar och erkännande för era uppoffringar och för ert hårda arbete.

Kära Ni Tappra, se sanningen sådan som den är, acceptera er själva såsom ni är för ögonblicket, och var medvetna om att ingen av de ytterligheter som ert ego ger er stämmer. Ni har tillräcklig mängd skräp och rester inom era kärnfrågor, för att föra er och andra av er själsfamilj med samma frågor, närmare varandra, så att ni ska kunna eliminera och transmutera dem samtidigt, för hela mänsklighetens högsta bästa. Ni har en massa medvetenhet och förståelse gällande ert kärleksuppdrag, så ni behöver inte bli överväldigade och nerdragna av några av de rasande och arga energier som virvlar runtomkring er.

Vi ger er styrka och kraft, vi ger er tålamod att hantera det som ni har planerat att ta itu med, men utan frustration och irritation, och ja, vi finns tillsammans med er för så lång tid det tar. Vi har väntat i tusentals år för att få förena oss med er, vi vet vad tålamod innebär och vi har väntat på denna strålande tid av medvetenhet och enhetsmedvetande.

Vi kan ta hand om processen med renande och föryngrande till att börja med. Vi kan börja med helande och uppvaknande hos många som fortfarande befinner sig i ett tillstånd av djup sömn. Vi kan sända stora mängder medkänsla och kärleksfulla energier för att öppna hjärtana hos dem som enbart har känt till mörker och som i eoner har levt i rädsla.

Vi är medvetna om att ni vid denna tid förmår fokusera enbart på denna del av ert arbete, men ni ska veta att vi samtidigt arbetar på att sammanföra alla grunder och strukturer i den Nya Jorden. Vi har all information och data som behövs för detta underbara och mer spännande sam-skapande äventyr, det beror på att ni har placerat och programmerat dem in i oss.

Ni förstår, ni har allt stöd och alla verktyg som behövs från den högre sfären, för att hålla er själva inom de högsta vibrationer som ni förmår upprätthålla på ständig och konstant bas. Era nära och kära och hela det mänskliga kollektivet, er älskade Gaia, behöver er stadiga jordning och er kärleksfulla kraft, för att kunna lysa upp denna täta värld av dualitet, där de negativa energierna och rädslorna har blivit förvrängda och utnyttjade under en så lång tid, för att kvarhålla alla i ett tillstånd av överlevnad och begränsning.

Vi finns med er, vi står till er tjänst med glädje och munterhet.

Ha en glittrande och strålande dag!

Tills nästa gång, farväl!

 

 

 

 

Source – Channel: Lee Degani

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...