En Mästare från Kristallriket via Carina, November 17th, 2018

2018-11-17

Kanal: Carina

 

En Mästare från Kristallriket – 11-11-11 – En portal med kraft

 

Kära Ljusarbetare, kära människa på jorden! I samband med att portalen 11-11-11 nu är helt öppen är energierna i er värld mycket starka och omtumlande för er. Allt och alla på jorden påverkas när ljuset kraftfullt far fram och rycker av slöjorna som släcker ut det gamla mörkret.

Er värld har varit täckt med STORA energimässiga slöjor. Slöjor som likt stora skynken legat över den sanning som nu ska komma fram. Slöjorna har täckt den kärleksfulla sanningen och ni har levt i en illusion. Nu dras dessa slöjor undan och en ny mer kärleksfull sanning uppdagas för er. Det som var er sanning i går är plötsligt inte er sanning längre.

Ni känner plötsligt en kärlek till er själva och en lust att vara i er egen energi. Men när slöjorna lättar och energierna höjs ser ni också hur illusionen påverkat er i ert gamla liv. Ni får ett antal sanningar presenterade för er som gör er upprörda.

Ni ser ni hur ni fram till nu levt ett liv där ni blivit vilseledda av andras energi eftersom NI TAGIT IN DEN i ER EGEN. Ni ser att ni blivit manipulerade, styrda över och kontrollerade. Ni ser att andra människor lärt sig påverka er med sin energi för att få er att göra saker för dem som ni enligt er egen energi inte vill. Ni ser att ni inte varit fria. Ni ser att ni inte kunnat leva det liv som ni drömt om och ni ser att andras energipåverkan på er fört er bort från er själva. Ni ser att ni ägnat er åt att oroa er för andra som ni upplevt varit på drift. Ni ser att ni har lagt tid, kraft och känslor på att hjälpa andra som ni har upplevt behöver hjälp att förändra sitt liv men som nu ser ni att de inte velat eller haft för avsikt att ta emot hjälpen för att förändras. De har bara velat ha er energi.

Nu uppdagar ni plötsligt att dessa människor inte velat förändras för att deras PLAN varit att vara exakt som de varit och är. Att det varit helt i sin ordning enligt deras egen själs agenda att de varit som de varit och kanske fortfarande är. Ni ser att ni inte kan eller ska rädda någon från det som ni trott varit fara och ni ser hur mycket ni ansträngt er för att hjälpa. Det mest påfrestande för er nu är att se hur ni tagit in andra människors energi i er och låtit den påverka er. Den har hindrat er från att vara det NI som ni nu börjar känna att NI ÄR och det gör er mycket arga, sorgsna och besvikna. Ni har velat hjälpa och ni har gjort allt för att rädda upp andras liv och nu ser ni att det enda det lett till är att ni själva inte skapat er ert eget liv.

Det uppdagas för er att ingen människa varit ett offer på riktigt. Det uppdagas för ett att andra människor valt sina lågfrekventa upplevelser utifrån sina egna själar. Det uppdagas för er att ni måste ta ansvar för er egen energi och låta andra människor ta ansvar för sin. Alla har ni er själ bakom er. Alla har ni gjort olika val när ni gick hit och det gör er känslomässigt upprörda JUST NU.

MEN i sanning är ni nu äntligen på väg in i ljuset på riktigt. I sanning har dessa avslöjanden inte kunnat komma förrän nu då energierna på jorden inte har tillåtit det tidigare. I sanning kan ni släppa alla era reaktioner på det ni nu ser. Ni visste när ni gick hit att ni gjorde ett val av liv på jorden som skulle innebära låga frekvenser till att börja med och att energihöjningarna undan för undan skulle avslöja sanningen för er. Ni har, precis som alla andra, gjort en plan när ni gick hit där ni bestämt att ni skulle hjälpa andra trots att de egentligen inte behövde hjälp. Ni har, i den gamla tiden, levt i en låg energi där ni känt er mycket tillfredsställda av detta hjälpande och det har gjort er gott där ni var just då. Ni har spelat den exakta rollen som ni haft i den tredimensionella energin. Om ni inte gjort det hade kaos uppstått och balansen hade varit rubbad. Ni kan släppa all den ilska och sorg som ni känner just nu. Det är skiftet, avslöjandet, ni just nu bevittnar och det är det som gör er upprörda.

Ni har gjort en lång resa i den gamla tiden och denna transformation är mycket påfrestande för er. Ni är just nu mycket trötta men kommer snabbt att återfå er energi av glädje när skiftet och de stora avslöjandena är klara för den här gången. Redan under kommande vecka kommer en del av er att uppleva mera kraft att leva era nya underbara liv. Ni kommer att ha lätt att stänga ute andras energier från er egen och de kommer inte längre kunna använda er som de själva önskar. Allt är i sin ordning. Livet på jorden kommer gå in i en ny fas för er. Ni kommer att återta er kraft och släppa taget om andras energi. Ni kommer att börja planera för era egna liv och bara känna era egna känslor.

Ni kommer att ha lätt för att vara kärleksfulla och empatiska mot andra och ni kommer att kunna hjälpa dem på ett sätt som inte alls påverkar er egen kraft och energi. Ni kommer att uppleva livet som mer stimulerande och roligt eftersom ni börjar leva ERT LIV som MÄNNISKA i ER EGEN ENERGI.

Ni kommer att uppleva glädje över att vara den ni är i den Nya Tiden. Er NYA ROLL i den NYA TIDEN är lika viktig som den gamla rollen av hjälpare i den gamla tiden. Allt är perfekt planerat av er själva för er själva. Ni är Ljusarbetare på jorden. Ert arbete går in i en ny fas. Lägg händerna på ert hjärta och fråga er själva vad hjärtat vill att ni skapar i den Nya Tiden. Vad vill just ert hjärta uppleva?

Ni kommer att skapa ett fantastiskt liv för er själva. Ni kommer att släppa taget om andra och älska dem på ett sätt som ni inte kunnat älska dem förut. Var kvar i din kärlek, var kvar i ditt ljus, skapa DITT liv.

Jag älskar er alla innerligt.

 

Du gillar kanske också...