En Mästare i Kristallriket, kanaliserad av Carina, 2020-11-02

 

En Mästare i Kristallriket, kanaliserad av Carina, 2020-11-02

 

Kära Ljusvarelser, kära människor på jorden,

Du har nu för avsikt att kalibrera dina kroppsliga energier med det kristallina energinätverk som funnits etablerat på jorden under eoner av tid men som fram till för en tid sedan inte varit riktigt aktiverat. Vi ser att ni lider kroppsligt av smärta och inre stress när de gamla energierna ger vika och de nya öppnas upp och tar vid de dagliga funktionerna i er kropp.

Tillåt er själva att vila och andas. Gör inga överilade val av stor betydelse för er själva just nu utan låt stormarna i er kropp blåsa över innan ni fattar nya beslut för er själva.

På tal om stormar så är det inte bara i era kroppar som stormarna pågår utan era sinnen påverkas av den medvetandeomläggning som nu pågår. Ni har under många livstider varit fångade i det tredimensionella medvetandet vilket styrt och kontrollerat er med hjälp av fysiska tillgångar i form av pengar, guld och andra föremål som av mänskligheten beslutats vara det som tillräknats ett högsta värde i era liv.

Ni kan nu släppa taget om dessa valörer av värde då ni i en snabb takt lämnar det gamla tredimensionella medvetandet för att slussa över er till det femdimensionella medvetandet. Ni går först då ni levt i högre dimensioner i tidigare inkarnationer och vet att ni inte behöver pengar, guld eller andra tillgångar för att vara lyckliga.

När ni står i er egen kraft är ni lyckliga och till freds exakt där ni är utan några som helst förändringar. Minns ni? Ni har allt ni behöver för att vara lyckliga i er själva och med det säger vi inte att ni inte behöver pengar, mat och en bostad där för att era fysiska kroppar ska kunna må bra och att ni ska kunna leva ett praktiskt liv på jorden. Det vi menar är att ni i er tredimensionella medvetenhet skapat en modell som bygger på att ni aldrig har det ni behöver för att vara lyckliga. Modellen har också innefattat att det är mycket ädelt och fint att sätta högtflygande mål och sen kämpa för att nå dem. Ni har programmerats att inrätta er i det presterande systemet och de flesta av er har inte varit medvetna om att ni lockats att prestera för att några få människor i världen i slutändan ska bli enormt rika på makt och/eller pengar.

Det nya femdimensionella systemet är mycket lätt för er att leva i och när ni inser att era högtflygande planer om nästa ouppnåeliga mål är omöjliga för ett att nå under denna livstid kommer ni först att rasa samman i era känslor för att sen vakna upp till den nya värld som ni redan står i. Den nya världen som bygger på helt andra saker än den gamla. Den nya världen som innebär att kamp och smärta äntligen är över och där glädjen finns där helt naturligt.

Minns nu att ni är en liten grupp inkarnerade ljusvarelser på jorden som kommer att vara de första att släppa taget om livet i det tredimensionella medvetandet. Minns att de flesta runt omkring er kommer att fortsätta jaga sånt som är lycka i den tredje dimensionen och minns att ni sannolikt kommer att känna avundsjuka och förvirring när ni ser hur en del av dessa människor lyckas uppnå sånt som ni själva haft som drömmar tidigare.

Vi ber er inte att gå emot er själva på något vis. Vill ni fortsätta att jaga era tredimensionella mål för att det känns rätt för er så ber vi er att följa era känslor. Men känner ni att ni inte längre orkar jaga så är det sannolikt så att ni är framme vid den kalibrerande nollpunkt när ert tredimensionella medvetande monteras ner för att ersättas av det femdimensionella där lugn och ro tillsammans med daglig glädje i er själva existerar. När ni kommer till den punkt att ni inte längre orkar jaga och kämpa ber vi er att titta på vad som ni har exakt där ni nu står och vilka saker som går lätt och enkelt för er. När ni gör dessa saker och känner glädje över att göra dem så har ni lyft blicken och höjt er energimässiga medvetande.

Var rädda om era kroppar och var rädda om kärleken till er själva. Var medvetna om att ni är designade för att leva ett gott liv precis där ni står just nu. Ni behöver inga förändringar utanför er själva innan ni kan må bra. Känner ni så beror det på att ni fortfarande söker det som är viktigt i den tredje dimensionens medvetande. Älskar ni att baka bröd så njut av att baka bröd och bjud en god vän, familj eller granne på det och ni kommer att känna glädje i er samvaro. Älskar ni att sticka och virka så gör det och gläd er sedan åt att ni har skapat en vacker du eller halsduk till er själva. Älskar ni att odla er egen mat så odla er egen mat och njut av den i alla dess faser. Se på dina relationer, ta hand om dem och investera kärlek i dem så kommer ni att bli lycklig. Utmana er själva om ni vill och bestäm er för att under en dag hitta så många goda egenskaper hos era medmänniskor som ni kan och roa er sedan med att förmedla dem till dem som vill höra. Ni kommer att skapa ringar på vattnet som är enorma och ni kommer att bli lycklig.

Vi vet att i den tredimensionella världens medvetande är dessa sysslor något som kan verka torftigt och tråkigt då det varken glittrar eller ger avkastning i pengar. Men vänj er vid tanken då ni inte längre kommer att kunna känna glädje över det som inte är bestående i er högre dimension. Låt dig själv känna dig lyckad när du gör saker som får dig att må bra just nu. Släpp tanken på att du bara ska göra sådant som genererar mervärde i pengar. Ni kan inte ta med era pengar när ni lämnar era fysiska kroppar en dag men relationerna ni väver med andra i det femdimensionella medvetandet kommer att bestå, nu och för all evig tid.

Ni vet allt detta redan men be oss om hjälp att minnas om det känns svårt.

Du gillar kanske också...