En Mästare i Kristallriket via Carina Davidsson, 7 november, 2020

 

En Mästare i Kristallriket, kanaliserat av Carina, 2020-11-07

 

Kära Ljusvarelser, kära människor på jorden,

Ljuset har nu öppnat ett antal nya portaler som gör er mer förvirrade än någonsin. Det finns dom av er som känner att fästet under era fötter nu är opålitligt och att ni inte orkar vara kvar där ni är om inte allting ändrar sig snart.

Kära Ljusarbetare, det är inte tiderna som sådana som är uppochnervända, det är ljusets framfart som strålar sig igenom allt det som inte är skapat av ljus. Det är ljusets framfart som gör att alla de förtroliga gamla sanningar ni levt i nu är till ända och fram stoltserar ett helt nytt sätt att leva, en helt ny sanning.

Minns att jordens befolkning måste få gå igenom det som krävs för att de ska vakna upp till den sanning som ni som är av ljuset redan är medvetna om i ert hjärta. Låt er själva få vila i denna vetskap att ljusets parallella värld nu växer sig samman med den gamla tredimensionella parallellen ni levt i varför de gamla mörka energierna nu måste ge vika.

Ett litet exempel på vad som händer är det som nu sker i de gamla tidernas södra Europa där ljuset en gång hade ett mycket starkt fäste som strålade tydligt över resterande delar av världen. Den sanning vi pratar om här är det forna Atlantis som nu har börjat stråla igen så att allt gammalt kan lämna dem som bor där. Det är turbulenta tider som går igenom världen och vi skulle beskriva det som att där ljuset nu strålar som mest har turbulensen blivit som störst.

Så välj att leva i ljuset kära medresenärer. Välja att se den ljusa sanning som existerar så tydligt och klart när ni önskar se den. Välja att minnas det som är sant i den högre dimensionens medvetande där ni nu alla börjar få fäste igen. Välj att gå den väg som känns bäst för er själva men var medvetna om att känslorna ibland kan vara svåra att tolka då de lätt tar fäste i den tredje dimensionen.

Lyssna på ert eget hjärta och be om vägledning av era guider och följeslagare i de högre dimensionerna. Var förankrade i ert eget ljus och återanslut er till ert högre medvetande flera gånger per dag.

Var lugna, var tålmodiga och välj att minnas sanningen!!

Lev er sanning i handling på jorden!!

 

Hjälp att minnas:

Jag väljer att leva i ljuset på jorden

Jag väljer att leva i mitt kristallina nätverk

 

Jag väljer att öppna upp min högre sanning

Jag väljer att medvetandegöra den i mig

 

Jag väljer att minnas sanningen om ljuset

Jag väljer att leva min sanning i handling på jorden

 

Jag ÄR en mästare av ljus och jag minns den jag ÄR.

 

Du gillar kanske också...