En Mästare i Kristallriket via Carina, 8 maj, 2021

 

En Mästare i Kristallriket, kanaliserat av Carina, 2021-05-08

Till alla Ljusarbetare som kämpat i strid.

Älskade Ljusarbetare,

Jag börjar med att tacka er alla för de fantastiska ljusinsatser ni bidragit med under de senaste veckornas stora uppgörelse. Vi vill från Kristallrikets sida meddela er att ni gjort så många goda gärningar på bara några dagar av linjär tid. Era insatser har varit mycket framgångsrika i denna separation av ljus och mörker som ni genom ert hårda arbete fastställt.

Ni är inte bara hjältar i era egna energimässiga led utan har nu Universums alla ögon riktade emot er. Era hjältemodiga energiinsatser har rensat upp stora delar av det mänskliga mörker i var och en som är av ljuset. Era uppdrag har varit mycket påfrestande för er och ni får nu en lång tids vila för att återhämta era fysiska kroppar och era energimässiga inre aspekter.

För i takt med att ljuset nu tvingat mörkret att dra sig tillbaka måste agendan de har skrivas om. De har förlorat den makt de haft att infiltrera sin energi i era kroppar i era sinnen och er vardag. Deras trupper har inte längre någon energi som kan påverka er och de vet att det är de nya reglerna som gäller. Deras vardag måste nu skrivas om så att de kan hitta något sätt att leva på sin egen energi, i sin egen värld, när de inte längre kan livnära sig på ert ljus.

För var och en av er som har deltagit i detta uppdrag har de senaste veckornas mycket tuffa energiuppdrag gjort underverk med er själva. Ni är nu fyllda med den mest fantastiska energi skapad av er själva, er själ. Dra många ljusa andetag och kalibrera er själva med de energier som ni väckt upp i er själva. Ni har genom dessa tuffa ansträngningar renat och rensat era egna energier och återställd många av de obalanser som ni levt med. Ni har inte längre några delar av tvivel kvar inom er och er tillit är nu en naturlig del av er själv.

För när man går igenom det som ni har gjort har ni åkallat den största kraften i Universum, er själva. Ni har kämpat i strid med andra nivåer av er själv och deras motsvarigheter i Universum. Ni har segrat och ni har i och med det stärkt er egen bild av er själva och de underbara gåvor ni har inom er själva.

Ni har verkställt kraften inom er själva. Ni har verkställd det som ni kommit hit för att göra. Ni har manifesterat er egen kraft och om en liten tid när ni återhämtat er så kommer ni att förstå vad vi menar.

Vila nu i många dagar. Vila tills ni får tillbaka er kraft. Ni har många återställande av göra av ert Höga Jag på jorden, den del av er själva som gjort så gott den har kunnat i så många inkarnationer och nu äntligen är fri.

Vi älskar er, vi är med er och vi hjälper er med allt när ni ber oss.

Ni är våra hjältar!

Du gillar kanske också...