En RV-checklista, 14 oktober 2023

 

En RV-checklista

14 oktober 2023

Judy Byington-Weindorf har lagt ut den kanske mest uppdaterade checklistan för valutaväxlingen, med tonvikt på Zim. Den är hämtad från American Media Group, en blogg med vit hatt.

Andra checklistor finns här: https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2023/09/Exchange-Appointment-Advice.pdf

Jag skulle vilja lägga till en kommentar till listan. Om någon har skickat Zim till dig via posten och de ännu inte har tagits emot, be 800#-operatören att ge dig ett möte några dagar eller en vecka längre fram.

Jag kanske borde säga här att jag planerar, efter att ha gjort upp alla konton och temporärt stoppat upp saker och ting, att ta en 90-dagars semester.

Varför 90 dagar? Eftersom det är perioden för de flesta NDA. Jag är journalist och är förmodligen föremål för granskning, som författaren noterar här. Därför är det den bästa möjliga tiden (och som Michael har sagt, förmodligen den enda gången därefter) som jag kommer att kunna ta semester.

Använd dessa checklistor efter egen diskretion. Gör din egen efterforskning. Due diligence är viktigt.

BOOM! Att komma igång med inlösen av RV – i den exklusiva världen av inlösencenter! – American Media Group (amg-news.com) via e-post.

Inlösen av valuta och obligationer är ett globalt fenomen med konsekvenser för ekonomier världen över. De involverade principerna och stegen är i grunden lika, vilket gör det tillämpbart på en global skala.

Sekretessavtal binder individer till tystnad angående detaljerna i deras inlösenupplevelse.

[Steve: Observera – inte ”ekonomiska detaljer”, utan ”erfarenhet.” Det gör det knepigt för en journalist; därav min 90-dagars semester.]

Post-Redemption Plan Documents beskriver hur du kan hantera nyfunnen rikedom, inklusive investeringsstrategier, filantropiska ansträngningar och mer.

Det är viktigt att läsa och återläsa all dokumentation som tillhandahålls för att försäkra dig om att du till fullo förstår dina skyldigheter och rättigheter, såväl som konsekvenserna av att underteckna NDA och dokument med inlösenplan. NDA-dokumentet kommer att publiceras på den säkra webbplatslänken så att du kan läsa det innan ditt möte.

ID-handlingar som behövs för inlösen: Du måste ha

– två räkningar (el, vatten, gas, telefon, etc.) för att styrka din adress,

– två typer av identifieringshandlingar med foto,

– aktuell bankinformation och kontonummer.

Zim-innehavare bör ha ett blad som förklarar dina humanitära mål för de första 30, 60 och 90 dagarna.

Skriv ut frågor som du kanske vill ställa vid ditt möte.

Vissa i USA kommer att få e-postmeddelanden med en säker webblänk för att gå in och få ditt personliga 800# att ringa. Andra kan hitta den säkra webbplatslänken på olika medier inklusive:

– Bruce at http://bigcalluniverse.com/callarchive/

– MarkZ at https://www.twitch.tv/theoriginalmarkz

– Intel Dinar Chronicles at http://www.dinarchronicles.com and https://inteldinarchronicles.blogspot.com

– Dinar Detectives at https://dinardetectives.com/

– TNT Tony at https://twitter.com/the_tnt_team

– Dinar Recaps at https://www.dinarrecaps.com/our-blog

– Byington Restored Republic Updates at https://www.judybyington.org

Gå in på den säkrade webbplatsen, identifiera vem du är och ring det angivna numret. Ställ alla frågor du kan ha för att säkerställa att du förstår adressen till din mötesplats. Om du anger din e-postadress kan du få ett mejl med överenskommen adress och tid.

[Steve: Vissa säger, för att undvika att bli besvärad efter RVn, skapa ett e-postkonto för användning en gång och ge webbadressen till den som frågar.]

Vid ditt möte kommer du att passera olika stationer, tillhandahålla bevis på din adress och visa upp din valuta, som kommer att kontrolleras framför dig vid en De La Rue-maskin. Polisen kommer att kontrollera din legitimation och se till att ditt polisregister är rent.

När allt har verifierats får du en 3-sidig NDA (sekretessdokument). Läs den noggrant och underteckna den. De kommer att ge dig en kopia.

Zim innehavare kommer att träffa experter på humanitära projekt. De kommer att erbjuda dig en ränta på din Zim, baserad på hur mycket Zim du har, ditt projekt och hur många år du önskar att din strukturerade utbetalning ska vara.

Zim-innehavare kommer att få strukturerade utbetalningar i 2, 5, 10 år eller mer beroende på vad du begär.Beloppet du får varje år beror på vilken period du registrerade dig för. Du kan få betalt årligen, halvårsvis eller kvartalsvis, vad du än begär.

Du kommer att träffa din finansiella rådgivare, revisor, bankrepresentant och alla andra som behöver vara involverade i processen.

Om du behöver en trust och har en, måste du visa upp intyget i det och få det undertecknat och förseglat av en notarius publicus. Om du inte har en, tillhandahåller vi en tillfällig.

Åtkomst till ditt QFS-konto kommer att visas. Ställ alla frågor du behöver för att förstå till fullo.

Pengar på ditt huvudkonto: Växelkursbeloppet du får multiplicerat med mängden Zim-dollar du handlar eller växlar in

Pengar som sätts in på ditt Sekundära konto: Detta är det totala beloppet du kommer att få under den strukturerade betalningsperioden. Strukturerade betalningar kommer att göras från detta konto.

Efter inlösen kan du boka tid för att lära dig om saker som pengahantering och investeringar.

Information om vad som hände vid ditt inlösencenter måste förbli privat. Var försiktig så att du inte skickar onödiga meddelanden eller information som bryter mot din NDA. Observera att alla dina samtal och Whats App-meddelanden kommer att spelas in medan Twitter, Facebook, sociala nätverk och forum övervakas. Alla enheter är anslutna till den federala regeringens CDMX och andra nationella avdelningssystem.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *