En Som Tjänar och Aramda via John McConnell, 5 Mars 2017

En Som Tjänar och Aramda via John McConnell, 5 Mars 2017

Aramda

Jag Är Aramda. Många av er har inte hört talas om mig förut. Det finns några i gruppen, som jag tidigare har talat med genom James. Jag har inte tidigare kommit igenom så ofta, men nu är det tid. Nu är det tid för många förändringar kommer att ske och många förändringar inträffar. På mitt rymdskepp, som kallas ”Amalia”, är mitt ansvar att stödja processen på väg mot första kontakt. Nu hörde ni dessa ord, dessa ord, ”första kontakt”. Vad betyder det? Det för tankarna till rymdskepp, som landar och människor som närmar sig dessa rymdskepp, välkomnar oss som stiger av och vi välkomnar naturligtvis er. Men det är inte bara ett välkommande att minnas. Det är ett erkännande.

Så kommer det att se ut, när vi stiger av våra rymdskepp och hälsar på er. Ni kommer att känna igen några sedan länge försvunna bröder och systrar, som lämnade planeten vid tiden för Lemurien och Atlantis, via våra rymdskepp. Ni blev lämnade kvar för framtida händelser. Ni har valt att vara en del av dem, som visste att vi någon gång skulle återvända. Då skulle det bli en festernas välkomstfest, en fest som ni aldrig har upplevt tidigare. Tänk på ert bästa party i detta liv, er bästa födelsedag, er största fest och det kommer inte på något sätt att matcha firandet, när ni får syn på era älskade bröder och systrar från ovan. De som har vakat över er i många, många liv är nu tillbaka och vakar över er; de är redo att komma till jordytan, när signalen ges.

Signalen är nära förestående. Nära ur vår synvinkel, men kanske inte riktigt så nära för er, men ändå är det fortfarande mycket nära. Om ni bara för ett ögonblick blundar och ser den bild, som vi nu berättar för er. Det är en bild av ett rymdskepp, som nu kommer upp i ert medvetande. Se hur rymdskeppen landar, se hur rymdskeppen komma ner från skyn. Känn spänningen, som ni känner i det ögonblicket, när ni inser att alla dessa era livstider har lett fram till att detta nu förverkligas. Det finns miljontals rymdskepp, miljontals … vissa säger till och med miljarder, om ni nu kan tänka er det. Alla dessa rymdskepp är dolda – men redo att på ett ögonblick bli synliga och visas på er himmel precis, som vi gjorde en gång för länge sedan. Om ni nu ser upp mot himlen ser ni flygplan, men då kommer ni att se många olika typer av rymdskepp, i många olika storlekar, färger och belysning. Vissa rymdskepp är av ljus, vissa rymdskepp av medvetande, några av båda. Några mer fysiska än andra. Några mer eteriska. Samtliga är här för att assistera i era uppstigningsprocesser.

Många av oss är mentorer, vilka ni har hört talas om. När vi landar kommer vi att sprida ut oss till er alla för att bli de mentorer, som ni har väntat på och hört talas om. Vi ser fram emot denna tidpunkt. Det är anledningen till att vi är här. Det är därför vi är parkerade i, ovanför och ibland inom er atmosfär, så att vi på ett ögonblick kan visa oss och vi kommer att visa oss.

Jag Är Aramda och jag har kommit för att ge er detta korta meddelande. Jag kommer att återkomma vid ett senare inte alltför avlägset tillfälle. Vii kommer närmare och närmare den tidpunkt för vad som kan betraktas som att vi får grönt ljus, den signal som alla väntar på. Må ni alla fortsätta att röra er i kärlek och ljus för vi sitter alla i samma båt.

 

En Som Tjänar

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Hum. Hum

Hälsningar. En Som Tjänar är med er här för att fortsätta processen att sända kärlek, enhet och ljus, dela information om alla dessa underbara händelser som sker. Är det inte underbart? Känner ni inte den energi, kärlek, erfarenhet av allt, som vi försöker att dela med er? Kände ni inte lycka när Sananda talade här? Detta är vad det handlar om. Det är därför ni träffas här varje vecka för att förbereda er genom dessa erfarenheter. För att förbereda er för de kommande förändringarna, så att ni inte blir chockade, när de verkligen inträffar. Nåväl några av er kommer att bli chockade [Skratt], men ni kommer inte att bli lika chockade, som ni kunde ha blivit, såsom många där ute kommer att bli.

Ni är de som har planerat, arbetat och utbildat er för att vara beredda på dessa förändringar, göra er redo för denna förändringens dag, redo för dessa energivågor, genom vilka ni har upplevt så många saker. Era drömmar, oh milde, era drömmar är häpnadsväckande eller hur? Många säger, oh, mina drömmar är alltid desamma. När kommer vi att få några bra drömmar? Vi berättar att de kommer och om ni inte har haft dem ännu eller om de är uppblandade och inte såsom ni vill att de ska vara, de kommer, de kommer. Ni kan inte stoppa dem om ni så vill. Okej? Ni kommer att få så många fler erfarenheter, vakna upplevelser, när ni går igenom ert dagliga liv. Plötsligt får ni en glimt i ögonvrån av något, som finns där men ändå inte där. Förstår ni vad vi säger? Att något rör sig i ögonvrån och ni tittar dit och upptäcker att det finns ingenting där. Sedan tittar ni bort och helt plötsligt är det där igen i ögonvrån och återigen tittar ni dit och det finns inget där. Men en gång när ni tittar dit ser ni plötsligt en hel del där. Kanske kommer ni att se döda människor! [Skratt] Vem vet!

Men det kommer att hända många saker, som ni ännu inte har en aning om. Men vi försöker, försöker och försöker att ge er dessa hintar för att förbereda er, men vi kan inte ens börja förbereda er för hur det kommer att bli.

Det finns de, som säger att det inte kommer att hända i vår livstid, detta kommer att ta många livstider precis som det alltid gjort. Om ni har detta synsätt, så blir det kanske så för er. Men så kommer det inte att vara för majoriteten av befolkningen. Hörde ni vad jag sa: majoriteten av befolkningen vi talar inte om den lilla minoriteten, 1% av något av slag. Inte ens att 30%! Vi talar om mycket mer än detta. Många fler kommer att ha kapacitet och förmåga att gå bortom den tredimensionella illusionen. Det jag nu berättar för er är att många av er redan har gått bortom den tredimensionella illusionen i många avseenden. Många av er verkar dagligen i den fjärde dimensionen även i de högre nivåerna av den fjärde dimensionen och flyttar ibland in i den femte dimensionen. Vi talar inte i termer av era drömmar vi talar om vaket tillstånd; när ni känner en känsla av lycksalighet komma över er eller villkorslös kärlek oavsett vad som frambringar den. Detta är ett ögonblick där ni har flyttat in i högre vibrationer, flyttat in i femte dimensionella frekvenser. Stannar ni där? Troligtvis inte eftersom ni inte är helt redo för detta ännu. Om ni var det skulle ni inte ha några bindningar, skulle ingenting dra er tillbaka. Men ni har era bindningar. Era bindningar är era nära och kära, era bindningar är era djur, era bindningar är era saker, alla dessa saker är knutna till er och håller er tillbaka.

Men när mentorerna introduceras för er, får ni erfarenhet av att kunna gå bortom dessa bindningar. De kommer att hjälpa er att gå bortom bindningarna.

Föreställ er bara för ett ögonblick att vara ombord på ett rymdskepp. Då kommer ni inte att känna dessa bindningar längre. Jag säger er, ni kommer inte att vilja gå tillbaka till alla era saker, ert hem eller något annat. Speciellt om ni kommer ombord på rymdskeppet det Nya Jerusalem. När ni ser detta enorma skepp kommer ni förundrat upptäcka … hur enormt det är långt bortom er fantasi. Något som är 3.200 km brett och 3.200 km långt. Kan ni föreställa er denna ofantliga storlek? När ni sedan kommer in i rymdskeppet ser ni oceanen! Sa jag ocean? Ja, det finns en ocean där. Kan ni föreställa er det?! Det finns växter, det finns öknar, det finns berg, floder, bäckar, dalar. Det är en planet i sig ni ser. Och ni skulle vara inne i den och på den. Förstår ni? Det kommer att bli fantastiskt.

Tro bara inte att rymdskeppet är till för att resa runt planeten, eftersom många av er har inte rest utanför er hemstat. Kan ni föreställa er att på ett ögonblick resa inte bara var som helst på planeten utan också till månen, till Mars eller Saturnus eller ut ur hela solsystemet, genom galaxen och tillbaka till er hem värld. Ja, ni har en hemvärld! Ni har alla en hemvärld, många i vissa fall har många hemvärldar. Ni kommer att ha möjlighet att flytta tillbaka till era hemvärldar om ni vill, men vi vet att många av er vill göra detsamma som, En Som tjänar. Jag vill göra vad du gör Sananda. Jag kom hit för att hjälpa till. Jag vill vara här och hjälpa dem som behöver vår hjälp, som behöver vår vägledning precis som vi fick vår vägledning från dig. Förstår ni? Det är dit ni är på väg.

Låter det som om vi är entusiastiska? Vi är utom oss av spänning över att vi är så nära slutet. Det gäller även i er tid, vi är nära nu. Det kan bli förändringar före slutet. Förändringar sker. Vad är det ni säger, ”skiftet pågår”? Sätt era egna ord på det om ni vill. [Skratt] Ni vet vad vi talar om. Förstår ni?

Vi menade inte att mala på så här, men ni har gett mig tillfälle att stå på scenen och jag tar chansen. Jag älskar att stå på scenen! Det fanns en tid när de andra, de av oss, En Som Tjänar, kollektivt inte skulle ge mig chansen att framträda, men vet ni vad, nu kan de inte hindra mig. De försökte få tag i mig, men jag undvek dem. [Skratt].

Vi är nu redo för frågor. Vår älskade Ashira är inte här. Susan håller på att återhämta sig. Vi avslöjar inte vilket tillstånd hon var i. Det enda vi säger är att hon återhämtar sig och allt ni behöver göra är att se, tro och visualisera hennes återhämtning och att hon kommer att närvara i gruppen igen.

När vi har vår nästa träff inom gruppen kommer hon återigen vara närvarande. Denna träff kommer att bli det mest avancerade eller retreat eller vad ni vill kalla det, som ni har deltagit i. Det finns en stor potential; potential och möjlighet. James vet inte ännu om detta, men vi förbereder oss för en fantastisk tid, som kommer att innehålla många observationer av rymdskepp, som Aramda talade om. De kommer att synas enmass och det kommer att bli en fantastisk tid. De av er som inte kommer att kunna närvara personligen kan deltaga via telefon, som vi gör nu, det kommer att bli ännu mer uppseendeväckande i detta avseende. Ni kommer inte nödvändigtvis kunna se med era fysiska ögon, men ni kommer att kunna varsebli det genom sensorn i ert tredje öga och se så mycket som den ser, om ni tillåter det. Ganska hyggliga förväntningar eller hur? Gör er redo eftersom rymdskeppen flyger och ni behöver vara ombord på rymdskeppen. Okej? Det är en antydan! Ta det som ni vill, men det är en viktig ledtråd för er. [Publiken: Låter som goda rymdskepp för oss!] Det goda rymdskeppet lollipop! [Skratt]

http://www.ancientawakenings.org

 

 

Du gillar kanske också...