En som tjänar och Ashira via James McConnell och Susan Sammarco, 15 januari 2017

En som tjänar och Ashira via James McConnell och Susan Sammarco

15 januari 2017

En Som Tjänar

Hälsningar till er. Detta är ”En Som Tjänar”

Vi är redo att göra just det, att tjäna. Här för att hjälpa och vägleda er. Alla som är här för att hjälpa och vägleda er. Ni är aldrig ensamma. Inte en enda av er därute är någonsin ensam. Såvida ni inte vill vara det. Om ni säger, ”Jag vill bli lämnad ifred”. Då blir ni lämnad ifred. Förstår ni?

Så, tänk på de ord ni använder. Allt som ni tänker och gör blir verklighet. Var snälla och förstå detta. Allt. Varenda tanke har en verklighet. Varje tanke ni tänker skapar liver framför er.

Förändra era tankar. Ha lyckliga tankar. Om ni har lyckliga tankar och följer flödet, som vi sagt, kommer ni att uppleva förändringen i vibrationer på ett positivt sätt, ett upplyftande positivt sätt. OK?

Ashira

Jag är Ashira.

Ni har täckt ett brett område av ämnen idag, eller hur? Ni har gått från ena änden av världen till den andra, ska vi säga.

Vi är så tacksamma mot de som varit med på telefon. Mot alla i rummet och mot alla de som läser och lyssnar till de ord som sagts här idag.

Det är nu sådana tider, som ni hört, där sådant som det talades om för två år sedan, ett år sedan, 6 månader sedan, nu växer med var och en av er. Era drömmar kommer att växa. Den sidohändelse ni ser i era ögon, hör i era öron, som ni talar, är i växande. Ni kanske också hör ljud som spelas inne i era huvuden. Ni kanske ser ljus som ni talat om idag men ännu färgstarkare. Ni kommer att få se Ljuset som kommer från Planeten själv då hon rör sig genom denna Uppstigningsprocess.

Vi ser fram emot era rapporter om dessa saker som ni ser varje dag. Ropa om ni behöver oss. Vi är här om ni ropar vårt namn eller tänker på oss. Vi är här även om ni inte tänker på oss och vi klappar er på era axlar.

För allt arbete ni utför, i visualiseringar, i meditationer, när ni sprider ert Ljus i världen då ni gör det ni ska göra varje dag.

Vi ger er vår kärlek och våra välsignelser. Namaste.

 

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

You may also like...