En som tjänar och Ashira via James McConnell och Susan Sammarco, 21 november

TIBET-ONE-WHO-SERVES-3

En som tjänar och Ashira via James McConnell och Susan Sammarco, 21 november

 

 

EN SOM TJÄNAR

Hälsningar till er. En som tjänar här med er, som ni vet. Ni vet säkert vilka vi är. Ni hör denna roliga tibetanska röst komma igenom och ni tror, det är den som tjänar.

Vi behöver inte nödvändigtvis ha ett budskap att följa St. Germain, men vet att allt sker på det sätt som det behöver vara på. Ingen frånkoppling här. Allt är underbart. Vi önskar er att se mer och mer, och känna mer och mer. Allt är underbart i er värld. Ni är precis där ni behöver vara när ni exakt behöver vara där.

Det finns ingen oro för att saker inte händer på det sätt de är avsedda. Ni måste förstå att allt sker precis som det behöver vara. Allt är iscensatt, som vi säger, många gånger. Luta er tillbaka och njut av showen, eftersom detta är en fantastisk show, som kommer att visas för er. Ni kommer att vara en del av den. Ni kommer att delta i denna show. Ni har redan deltagit i denna och nu handlar det om att verkligen börja. OK?

Vi är redo nu för frågor. Ashira är redo.

 

Fråga: Jag är intresserad av vårt Högre Jag. Jag är ansluten med henne och jag undrar om hon kommer att vara min ljus kropp när jag kommer ut ur den helande kammaren eller vad? Vad händer i slutändan?

 

EN SOM TJÄNAR

För det första finns det inget slut. Du säger när vi kommer till slutet av allt detta. Det finns inget slut. Allt är evigt. Så det kommer att fortsätta i all oändlighet.

För det andra finns det inget hon eller henne. Det är att sätta det utanför dig själv. Du säger ”Jag kommer att vara med henne eller hon med mig”, vilket innebär att du inte är henne. Inte hon eller han. Så var vänlig att förstå att här finns det inte något avbrott. Bara i ditt sinne.

Du och ditt Högre har alltid varit en. Och alla flerdimensionella själv är också alla en. Förstår du? Så när du går in i den helande kammaren, som du säger, går du in samtidigt med ditt Högre Själv. Ni kommer att vara där tillsammans. Du kommer att komma ut med en mycket större känsla av att vara sammankopplad vid den tiden, än du känner nu. OK?

 

ASHIRA

Du träffar mitt i prick. Vi skulle säga att när du kommer ut från den helande kammaren, kommer du att känna dig mycket annorlunda och känna dig mycket mer anslutentill ditt medvetande än vid denna punkt i tiden.

 

EN SOM TJÄNAR

Eftersom kristallkammaren har kommit upp vill vi också tillägga att när vi gör den här processen vid nästa höjning kommer ni att uppleva en början av detta. Ni kommer att flytta in i kammaren i er astrala form. Ni kommer att känna energin stiga i er och få till stånd fullständig läkning för dem som är redo för detta. Detta är för dem som är redo och har förberett sig för detta. Ni kommer att förstå mer när vi är där.

Och vet att det är inte bara för er personligen, utan även för dem som deltar via telefon. Det finns ingen tid eller rymd. Alla kan delta.

 

Fråga: Jag förstår att vi är multidimensionella varelser med andra existenser i andra dimensioner och universum. Jag hörde att ca 35% av vår existens är här. ”Vad händer när vi går in i ljuskamrarna? Smälter vi alla samman?

 

EN SOM TJÄNAR

När ni har rört er genom hela denna Uppstignings Process, när ni har så att säga stigit upp, vid den tidpunkten kommer en sammanslagning av alla era delar ha skett. Fram till denna punkt, kommer det att vara en pågående process längs vägen. Olika delar av er kommer tillsammans. Delar av er fysiska, astrala och också eteriska kropp.

För fram till denna tidpunkt, har de som Stigit upp inte tagit sin fysiska kropp med sig. Detta är skillnaden. Ni kommer att få er fysiska kropp i dessa högre dimensionella realiteter. Ni kommer att ha denna kropp i en viss mening. Den kommer att bli lättare. Den kommer att bli mer full av ljus. Den kommer att vara något annorlunda, eftersom den inte kommer att vara så tät som den har varit.

Ju mer ni flyttar in i femte dimensionen och högre, förlorar ni känslan av den fysiska kroppen. Den kommer att ersättas med en vetskap om sambandet med hela ert flerdimensionella själv. Dessa flerdimensionella kroppar blir alla som en. Ni behöver inte oroa er för era flerdimensionella Själv / kroppen, eftersom de är i ett eget tillstånd vid denna tidpunkt. Vid någon tidpunkt, vid en viss frekvens i framtiden kommer det att bli en fullständig sammanslagning av dem alla.

 

ASHIRA

Vi tycker att det är intressant att du har ett bekymmer om alla dessa andra liv. De kommer alla tillsammans. Det är inte något som ni behöver tänka på vid denna tidpunkt. Det är ett annat sätt att se på saker och ting, men efterhand som ni fortsätter att gå framåt i denna Uppstignings Process kommer ni att se, i kommande tider, en förmåga att se era olika liv, som inte är tillgängliga för er just nu. Men det kommer de att bli.

 

EN SOM TJÄNAR

Ni måste förstå att de flesta av dessa saker som vi talar om, förbereder er för vad som komma skall. I er nuvarande 3D illusions värld – som ni fortfarande är i, för ni kan inte se genom slöjan. Ni kan inte se skogen genom träden. Förstår ni? Men den är fortfarande där. Skogen är fortfarande där och när ni rör er genom den, kommer ni att få dessa erfarenheter, som vi har talat om.

 

Fråga: Kommer vi att vara med vår Tvilling Själ före eller efter vår helande kammare?

 

EN SOM TJÄNAR

Det är mycket individuellt. Vi kan inte säga något speciellt när det kommer att bli. Eftersom det är mycket speciell för varje individ.

 

ASHIRA

Det var ett kort svar.

Vi håller dock med att varje par har sina egna erfarenheter och det beror på vad som har skrivits för just dem. Håll utkik!

 

Fråga: När vi går igenom den tredje dimensionella verkligheten och vidare till femte dimensionen, har vi då inte manligt och kvinnligt?

 

Inte från början. Det blir långt senare, vid en mycket högre dimensionell frekvens. Vi kan inte vid denna tidpunkt berätta i vilken dimension som det kommer att ske, eftersom det inte är avsett för er att veta. Vi vill inte förstöra överraskning för er.

 

Kommentar: Anledningen till att jag frågar är att vi talar om Tvilling Själar i termer av manliga och kvinnliga motsvarigheter, verkar det. Jag tror att det kan förvandlas till en, inte uppdelade, verkar det.

 

EN SOM TJÄNAR

Kan vi ändra idén till energi? I vibration och vetskap om andra vibrationer. Detta är mer vad det är. Oavsett om det är män, kvinnor eller vad det nu kan vara. Det är inte viktigt. Men vet att er Tvilling Själ som energi, som vibration, är ni. Den motsvarighet ni väntar där.

 

ASHIRA

Vi skulle säga att vid denna tidpunkt, på planet, finns det en växande medvetenhet om könsskillnader. Mer medvetenhet. Mer acceptans av alla sorter av sexuella identiteter där ute inklusive de som uppger att de varken är kön eller en sexuell mängd av något slag.

Eftersom denna acceptans fortsätter att röra sig framåt, kommer ni som art att inse att det finns en stor skillnad i de olika ”kön” som ni har på den här planeten. När ni rör er framåt, kommer ni att se att allt blir mer och mer flytande.

Besluten kommer att handla om variationen av olika energier för varje varelse. När det beror på, till skillnad från pojke / flicka, kommer det att vara mycket annorlunda för er att uppleva detta. För att förstå på den här planeten kommer detta att bli mer och mer en öppning, när ni rör er igenom Uppstignings Processen. OK?

 

EN SOM TJÄNAR

Återigen handlar det om vibrationer. Ni kommer att känna er tvillingsjäl genom sin vibration, eftersom det är er vibration.

 

Fråga: Jag hade en upplevelse för några nätter sedan där jag fördes igenom portaler och två varelser berättade att de var där för att hjälpa mig. Vilka är de och hur kan jag fortsätta?

 

ASHIRA

Grattis! Detta är en del av öppnandet av slöjan för dig, en del av den erfarenhet som individer har, med ett brett utbud av upplevelser.

Vi skulle säga att detta var en matning med sked av dig i form av en upplevelse. Det väcker din nyfikenhet och gör att du letar efter dessa varelser igen, som kom för att arbeta med dig, för att dela med sig till dig. När du rör dig framåt, kommer du att upptäcka att det finns en tid när du är klar och att de kommer att ta dig med och visa dig mer.

Det är vad som är viktigast om dina upplevelser i denna tidpunkt. Återigen, gratulerar vi dig.

 

EN SOM TJÄNAR

Ja, som vi alltid säger här, var beredda att titta på bildspelet. Vi talar inte bara om showen, som pågår utanför er själv, utan också av showen inom er. Det skiftar inom er själv när ni regelbundet går igenom denna övergång. Inom och utom. Så inom och så utom.

 

Fråga: Kan du berätta vem det är som bistår mig?

 

ASHIRA

Nej, det kommer jag inte att göra. Detta är något du kommer att samtala med dem om. Vet att de är bra och du behöver inte oroa dig för detta. Du är i goda händer.

 

Fråga: Jag känner att min Tvilling Själ är med mig hela tiden. Är det inte så?

 

EN SOM TJÄNAR

Hon får priset, för att ha kommit till denna insikt. Ja, säkert du och ditt Högre Jag är alltid en och du är också en med din tvillingsjäl. Det har aldrig funnits en klyfta mellan er.

Återigen detta är bara i sinnet, det finns i programmeringen.

 

Fråga: Du kallade det en tvillingsjäl, inte en Twin Flame. Så är det själen som förenar?

 

EN SOM TJÄNAR

Ja, en i samma.

 

Fråga: Hur vet jag om min slöja sjunker? Eller ser jag saker som händer genom min Tredje Öga?

 

EN SOM TJÄNAR

Du har just svarat på din egen fråga. Med de erfarenheter som du har haft, upplever du redan upphävandet av slöjan på olika ställen, vid olika tidpunkter, i olika vibrationer. Förstår du?

 

Fråga: Hur kan jag lindra vibrationerna i min kropp efter jag har haft mina erfarenheter?

 

EN SOM TJÄNAR

De är baserade på perspektiv. Så när ni upplever dessa olika symtom, som vi under en mycket lång tid har talat om, som Uppstignings symptom; om ert perspektiv är att må dåligt, en sjukdom av något slag, är det vad som kommer att visas för er…

Men om ni vet att det är en process, som ni går igenom och en underbar upplevelse när ni går igenom det, förändras allt. Detta är ett sätt att se på det. Inte för att ni inte känner er yr, desorienterade, ont i magen och mer vilket inte är något ni vill uppleva, men om man tittar på det som något underbart, så finns det en skillnad där.

 

ASHIRA

Ta en promenad med nakna fötter på Moder Jord i tjugo minuter, så kommer det att balansera er energi enormt, Mer än meditation. Ta er tid att gå ut och gå i tio till tjugo minuter på Moder Jord och välsigna henne.

 

EN SOM TJÄNAR

Du kan också använda den svarta stenen, obsidian, som jordningsmedel. Detta kan vara till hjälp.

 

Fråga: Det verkar som om saker och ting hindras. Ska vi hindra?

 

EN SOM TJÄNAR

Det är i ditt sinne.

 

ASHIRA

Ni är precis där ni behöver vara. Alla i det här rummet är exakt där de behöver vara. Alla i hela kollektiva medvetandet är exakt där de behöver vara.

Ni förväntas inte rusa till fram till täten för att vara en av de tidiga Uppstigande människorna. Det är inte nödvändigt. Ni kommer med er familj. Vi har alltid pratat om det här, att det kommer att vara de som är lite före och en stor grupp i mitten och några i slutet.

Du är i kanten på början, men du är i din perfekta tid. Du gör din perfekta sak och allt är i Gudomlig ordning.

 

Fråga: Det är bra. Så jag behöver inte känna mig frustrerad eller som om jag blockerar mitt goda? Slösar jag energi?

 

EN SOM TJÄNAR

Det finns inget slöseri med energi. Det är bara som det är. Det finns inget att vara orolig för eftersom det bara är en process.

Ni måste förstå att ni alla har stigit upp tidigare. Detta är inte er första runda. Detta är första gången som ni tar den fysiska kroppen med er, ja. Det är inte första gången ni har varit Upphöjda och sedan sjunkit ner i dimensionell nivå, från att ha förstått.

Ni har alla skapat världar. Ni har alla varit på högsta symbolen, varhelst ni har kommit från. Ni har frivilligt valt att sjunka, om ni vill se det på det sättet. Att gå ner i vibration. För att hjälpa befolkningen på den här planeten, som Ljusarbetare, Ljus Delare. Det är därför ni är här.

När ni går igenom Uppstignings Processen, när ni kommer närmare den, efter Kristall Kamrarna, kommer ni säkert ihåg vem ni är. En fullständig förståelse av vem ni är. Förstår ni?

Ingen dömer er, utan er själv.

 

Fråga: Jag har bara haft ett par erfarenheter av besök med Anden. Det verkar som om gruppen har många mer fler upplevelser. Vad kan jag göra?

 

ASHIRA

Tror du att de i detta rum pratar högt med sina spirituella guider, hela tiden? Om inte dessa samtal pågår redan, är det en sak som kommer att hjälpa dig mycket.

Tag dig tid att vara tyst under dagen, tio till femton minuter under dagen, oavsett hur lång tid du har. Det är dags för meditation, tyst tid att höra svar och vägledning. Och se på alla de sätt du får hjälp av dina andliga guider, av dem som arbetar med dig och går med dig på denna väg. Hur de hjälper dig att hitta saker du letar efter. Hur de hjälper dig att hitta en person som du letar efter och inte visste det.

De arbetar med dig hela tiden. Öppna kommunikationslinjen. Tala med dem och du kommer att få svar.

 

EN SOM TJÄNAR

Tro det och du kommer att se det. Det är allt du behöver. Ju mer du tror det, desto mer kommer. Ju mer du talar ut och förväntar dig ett svar, desto mer svar kommer du att få. Håll tyst, om du inte erkänner att du har guider, vad får du då? Ingenting. Ingenting, som kommer till ditt medvetna vetskaps Själv.

Om du kastar ur dig, säg, ”Jag vet att du är där. Jag hör dig. ”Om du erkänner detta, kommer de bättre kunna kommunicera med dig. När vi talar om dem, talar vi inte nödvändigtvis bara om dem som står utanför dig själv. Vi talar också om ditt Högre Jag som kommunicerar direkt med dig.

Vi släpper kanalen. Shanti. Frid vare med dig. Var En.

 

 

ASHIRA

Jag är Ashira.

Vilken underbar dag idag! Fantastiska samtal. Underbara frågor. Underbar interaktion. Det är en underbar värld.

Tro det och du ska se det. Gå omkring er dag i ert liv i väntan på att underbara saker ska hända. Vet att varje dag i ert liv är välsignad och öppnar uppstigningsprocessen mer och mer.

Vet att i er värld finns det saker som händer som kan påverka er mer och mer, men därifrån ni ser saker är ni observatörer. Ni är en observatör av livet ni tittar på när det spelas upp precis som ni tittar på en film eller i en teater. Fäst inget avseende mer än så.

Detta är en värld, som är i stor förändring. Detta är en grupp som är knutna till att analysera dessa förändringar på veckobasis. Detta är en grupp som vi är mycket stolta över. Vi är glada över att vara en del av det. Vi är glada att besöka er alla under veckan. Oavsett om ni kallar på oss eller vi kommer på besök, är det vår glädje. Vi håller er alla nära våra hjärtan.

 

Vi ger er vår kärlek och våra välsignelser. Namaste.

 

Kanaliserat av James McConnell och Dr Susan Sammarco

www.meetup.com/ancient-awakenings

 

www.ancientawakenings.org

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författare webbplats tydligt framgår.

 

”Tro är att se!”

 

 

Du gillar kanske också...