En som tjänar via James McConnell, 28 april 2019

En som tjänar via James McConnell, 28 april 2019

EN SOM TJÄNAR (kanaliserad av James McConnell)

Om, mani padme, hum; om, mani padme hum, hum, hum. Hälsningar till er! En som tjänar här.

Kan inte ens börja följa det meddelandet. Det var ganska djupt, tycker vi här. Och även om vi tror att vi är ganska djupa ibland, så ”dödade” Saint Germain det. (Skratt) Är det rätt ord? Kan vi använda det?

 

JoAnna: Ja.

 

EST: Okej. Har ni frågor nu till En Som Tjänar och Shoshanna, som vi också vet finns med?

 

Shoshanna (kanaliserad av JoAnna McConnell): Shoshanna är med.

 

EST: Eventuella frågor där ute i telefonlandet? Vi sa nästan Bluffmakarlandet, men ni är inga bluffmakare, ni är äkta enligt oss, väldigt äkta enligt oss! Mycket mer äkta än ni kan föreställa er.

 

Har ni möjligtvis några frågor nu?

 

Gäst: Ja En Som Tjänar. Jag har försökt att tänka ut en fråga ett tag, i kanske ungefär en vecka nu. För när jag var med för några veckor sedan, pratade jag om vad jag skulle kunna göra för att gå framåt, i mitt arbete om vi säger så, och då sa ni att vi inte skulle se tillbaka på det som varit, och ni sa, skaffa ett nytt yrke, vilket jag tyckte var ganska roande. Jag har försökt klura ut vad det skulle kunna vara.

 

Men jag fick en total överraskning när jag lyssnade på inspelningen från förra veckan, då Shoshanna talade med en av de som ringde. Hon sa att vissa människor kan använda mellanliggande steg, om du har något som fastnat i kvantumtfältet av det som kallas det förflutna, och att de då kan gå in i det minnet och förändra perspektivet, med avsikten att förändra allt i det förflutna för kommande generationer.

 

Det är det jag verkligen försöker göra, och jag gör det väldigt bra, ganska överlägset, och så försökte jag förstå varför det inte längre skulle vara till hjälp. Eller är det något jag missar? Eller gör tillräckligt många människor det, så att jag inte behöver? Eller visste ni inte att det är det jag gör, eller finns det kanske något frågetecken i den femte dimensionen om huruvida det här kommer att behöva användas längre, eller till hur stor del? Så jag behöver bara ett litet förtydligande.

 

EST: Du eller vi först, Shoshanna?

 

Shoshanna: Shoshanna vill berätta, Kära Syster.

 

EST: Ja.

Shoshanna: Shoshanna vill dela sitt perspektiv med dig, Kära Syster, passar det?

 

Gäst: Ja, tack. Det går bra.

 

Shoshanna: Vi är inte helt klara över det du säger. Det var två saker du tog upp. Den ena var, som vi hörde, och snälla rätta oss om det inte var så du menade: det vi hörde var att du fick veta att du skulle byta yrke. Är det en del av det?

 

Gäst: Ja. Och det andra var, så som jag förstod det, att du föreslog att andra skulle göra samma sak, eller något liknande. Så jag försökte förstå varför.

 

Shoshanna: Vad föreslog vi? Kan du vara väldigt tydlig, snälla.

 

Gäst: Ja. Ni sa till en av dem vid det senaste samtalet, att en kraftfull strategi kan vara att gå in i minnet, och ändra sättet hon ser det på, och ändra perspektivet med avsikt att förändra alla tidigare och kommande generationer.

 

Shoshanna: Ja, ja. Känns inte det bra för dig, min Kära Syster?

 

Gäst: Nej, eftersom det är det jag gör och hjälper människor med, och därför försöker jag förstå, varför ni sa att det inte var ett bra sätt.

 

Shoshanna: Tyckte du att en av oss sa att du inte skulle göra det?

 

Gäst: Ja. Jag tyckte att En Som Tjänar sa för några veckor sedan, att jag skulle skaffa ett nytt yrke. Det var då jag fick höra det, och jag förstår att han skämtade, men jag vill förstå det.

 

Shoshanna: Åh, okej. Så dessa två saker är relaterade och orelaterade på en och samma gång. Det är alltid lämpligt för människor att förändra sina perspektiv, så att deras upplevelser framåt och bakåt blir en mer fördelaktig upplevelse för alla. Det är lämpligt. Det är också lämpligt för människor att förändra det i sina liv, i sina yrken, som skulle förbättra processen. Om du byter yrke så betyder det inte att du slutar programmera kvantumfältet på det sätt som du gör, det innebär bara att byte av yrke kan vara mer fördelaktigt för den processen. Förstår du?

 

Gäst: Jag är inte säker på det. Med andra ord så menar jag att det yrke jag har, hjälper människor att göra det med sitt eget kvantumfält, och ändra sitt perspektiv. Så jag trodde ni sa att jag inte skulle göra det.

 

Shoshanna: Du behöver inte byta yrke om du inte vill det. Så det förslaget kan ha berott på ett missförstånd om varför du ställde den frågan. Du behöver inte ändra någonting om det gynnar dig och andra i ditt område. Så det var kanske ett missförstånd från båda håll. Sådant händer. Alla varelser råkar ut för missförstånd, när de använder språk att kommunicera med. Så stå i din kraft, Kära Syster, det är vårt budskap till dig, och gör det som gagnar alla. Namaste.

 

Gäst: Åh, tack. Okej. Jag uppskattar det.

 

EST: Vi vill bara lägga till att det alltid blir en skillnad i det som frågas och i det som svaras, när det gäller termer av att det inte verkar vara som tänkt. När du ställer en viss fråga, så är det just i den stunden som svaret på frågan gäller. Men vid ett senare tillfälle kanske det inte gäller längre. Så det vi menar när vi säger att ni kanske bör byta yrke, så kan det bero på att det inte uppfyllde dina behov, eller det som erfordrades just då.

 

Som Shoshanna säger, om det inte uppfyller dina behov, om det är något du inte finner tillfredsställande eller känner hjälper dig i situationen, så kan det vara nödvändigt eller förståndigt att göra denna förändring, förändra den medvetenhet som krävs för att byta yrke.

 

Tänk aldrig att vi, Den Som Tjänar, skulle be dig göra någonting. Vi säger inte till dig vad du ska göra. Precis som James sa tidigare, på vår uppmaning naturligtvis, att ditt högre själv kommer inte att säga till dig vad du ska göra. Ditt högre själv kommer inte att göra det. Ditt högre själv kommer att vägleda dig, putta på dig. Men kom alltid ihåg att du är ditt högre själv. Så om ditt högre själv puttar på dig för att göra något, så är det du själv som puttar på, förstår du?

 

Så fortsätt bara att tillåta för processen. Om det känns rätt för dig så är det rätt. Det är så du behöver känna. Och när vi säger känna, så menar vi från ditt hjärtas centrum, känslan där. Om det känns rätt på den nivån, så är det rätt för dig. Men om det är någonting som du överväger noggrant och känns oerhört svårt, så kan det vara något du behöver se över för dig själv och förändra. Okej?

 

Gäst: Ja. Tack så mycket. Jag uppskattar er undervisning, mer sådant. Tack.

 

EST: Ja. Finns det några andra frågor nu?

 

Gäst: Hej. Tack för allt, Shoshanna och En Som Tjänar, James och Jo Anna. Varje Söndag efter sessionen känner vi oss som om vi går framåt. Tack så mycket.

 

Min fråga hänger samman med en upplevelse jag hade förra Söndagskvällen. Jag kände att något skulle hända. Precis när jag skulle sova började marken skaka under mig, och det blev intensivt, och jag kände en sådan stegring i energin så jag trodde att min själ skulle lämna kroppen. Jag ville inte vara rädd för det, så jag började påminna mig om att de är här, det är okej. Jag sa till mig själv, ”du gick med på det, du sa ja, så lugna bara ner dig lite.”

 

Efter denna upplevelse fick jag veta att det fanns tre varelser som hjälpte mig, och de omdirigerade mig för att få uppleva eller träna klardrömmande, och vi kan träffas på en annan plattform, om jag inte just nu kan hantera det på den fysiska nivån.

 

Så snälla skulle ni vilja, om möjligt, om det är relevant för mig, skulle jag kunna få veta vilken typ av hjälp de försökte åstadkomma, och vilka dessa varelser var, utan att jag nämner några namn eftersom de inte har några? Och snälla, ett förtydligande om denna upplevelse? Tack så mycket.

 

EST: Vi kan säga, Kära Syster, att du redan vet. Du vet redan svaret. Du ställer en fråga som du redan har svaret på. Du behöver bara ha tillit. Du måste tillåta processen. Vi säger till alla här hela tiden: tillåt processen. Eftersom du får vägledning. Ibland verkar det som en högre vägledning. Ibland verkar det som om den inte är så hög. Men vägledning är det ändå. Återigen, om det känns rätt för dig, och det var rätt för dig, så fortsätt med det. Var inte orolig över om det är rätt eller fel, eller något annat, om det är verklighet eller inbillning. Det är vad det är. Och låt det bara vara så. Följ med i flödet. Okej?

 

Gäst: Ja. Tack så mycket. Så jag behöver inte försöka ta reda på vilken typ av hjälp de försökte ta med sig till mig?

 

Shoshanna: Shoshanna vill säga något till dig, Kära Syster. Shoshanna vill dela med sig av sitt perspektiv.

 

EST: Ja.

 

Gäst: Ja.

 

Shoshanna: Min Kära Syster, du är så vägledd. Varför måste människor veta exakt? Vi förstår inte det. Vi förstår inte varför du måste veta vilka dessa varelser är om du vägleds. Är de varelser av ljus? Om ditt högre själv säger ja, och du befinner dig i ditt hjärtcenter vid tidpunkten för upplevelsen, så behöver du inte veta vilka de är.

 

Men, som En Som Tjänar säger, det är en process, och i slutändan kommer det att avslöjas för dig, och budskapet om tålamod är verkligen relevant här. (Skratt) Du måste förstå att det är din process.

 

Det andra du måste förstå, som Den Som Tjänar sagt, är att vi alla måste lita på processen och lita på oss själva.

 

Det andra rådet vi skulle vilja ge dig är, om vi får, är det med tanken om att lämna kroppen eller att vara på en annan plattform. Vi måste hela tiden komma ihåg, om möjligt, att vi är multidimensionella varelser som har upplevelser på många plattformar. Och jobbet med uppstigningen är att integrera dem till en. Det är jobbet med uppstigning, att göra oss medvetna om alla de dimensioner vi finns i.

 

Så jag ska berätta, Kära Syster, du är lysande – bara sola dig i det och vet att allt som ges till dig är lämpligt för dig. Namaste.

 

EST: Underbart.

 

Gäst: Tack så mycket. Jag antar att jag ville infoga det element också, för att få veta om jag kunde göra något mer för att delta i processen, men det verkar som om budskapet är att bara slappna av, njuta av åkturen, det är allt.

 

Shoshanna: Ja, Kära Syster, men bekräftelsen som vi försöker förmedla är att du redan gör det, för du är en multidimensionell varelse med multidimensionella processer och upplevelser, även om vi inte är medvetna om det i vårt tredimensionella rike. Så du gör allt detta redan.

 

Gäst: Tack så mycket. Tack. Jag älskar er.

 

Shoshanna: Namaste.

 

Gäst: Namaste.

 

Shoshanna: Namaste. Var guden.

 

EST: Finnas det någon annan fråga?

 

Gäst: Hej, En Som Tjänar. Jag fortsätter att ha dessa levande drömmar, om att jag är med min fru, mina barn, vänner och min familj, men med olika inramningar. Vi kan bo i en annan stad, ett annat land, hus, vänskapen är annorlunda, omgivningen är lite annorlunda, men jag känner igen mig och har varit där förut. Det känns verkligen som om jag är där. Min fråga är, har jag verkligen tillgång till, och upplever parallella dimensioner, eller olika verkligheter?

 

EST: Du upplever absolut flera verkligheter, parallella världar, öppningar till andra områden av medvetenhet, som du inte har någon aning om ännu i din tredimensionella medvetenhetsnivå. Så detta öppnas för dig.

 

Och detta gäller inte bara den som frågar nu, utan för er alla. Allt detta öppnas för er, för er alla. Utan undantag. Ni kommer alla att få dessa upplevelser vid en eller annan tidpunkt, ibland mer ibland mindre, men allt kommer till er. Ju mer ni tillåter, och det är det optimala ordet här. Ni måste tillåta, ni måste ha tålamod och låta processen fortsätta utvecklas, när ni fortsätter att utvecklas.

 

Shoshanna: Kan vi få dela med oss?

 

EST: Var så god. Ja, Shoshanna vill dela med sig.

 

Shoshanna: Bror, vi vill dela vårt perspektiv med dig, går det bra?

 

Gäst: Ja.

 

Shoshanna: Kära Bror, det här är spännande nyheter som du delar med dig till alla av. Det du upplever är dig själv. Det är inte konstigt. Det är dig själv du upplever. Det är dina minnen du upplever.

 

Det vi skulle vilja föreslå för att underlätta dessa upplevelser för er, är att ni närmar er dem med nyfikenhet. Se på det som, ”åh, jag upplever det, vad är det?” Se på det från en vy av nyfikenhet, hellre än ”vad pågår här?” Allt detta är perfekt för alla varelser, som börjar förstå vilka de är på andra plan. Detta är underbart. Närma er det med nyfikenhet och vet om att ni blir visade något ni behöver veta. Namaste.

 

Gäst: Tack så mycket.

 

EST: Mycket bra. Några andra frågor? Om inte, så är vi redo att släppa kanalen.

 

Vi ger er ett sista budskap nu, och vi tror det blir Shoshanna, som så gott som alltid får sista ordet.

 

Vi säger att allt är okej, okej? Allt är precis så som det behöver vara. Så fortsätt att ha tålamod, fortsätt att tillåta processen, fortsätt att gå med flödet, var er själva varje stund, och var i stunden. Var inte så fokuserade på framtiden att ni glömmer att leva i stunden.

 

Och var inte så bekymrade över det förflutna. Det förflutna är borta. Det är bara ett minne som ni har, och dessa minnen skapar programmering. Om ni släpper de här minnena (vi säger inte att ni ska släppa era älskade minnen, eller något sådant), vi säger att ni ska släppa minnen av trauman, de minnen som tar med sig programmering, och fortsätter att hålla sig fast vid er och fortsätter att skapa sådant ni har svårt att släppa. Ju mer ni gör det och lever i nuet, i stunden, och finna glädje i varje stund ni kan, då kan ni se skönheten runt er vart ni än går, vad det än är.

 

Vi ger ett exempel: James blev ”uppskruvad” tidigare, då han pratade med JoAnna. Och vi vill bara dela med oss av det här. Han sa att hon åkte igenom delstaten Texas, och såg bondgårdarna och allt detta. Hon pratade om skönheten hon upplevde när hon åkte där, men James tänkte på det fula, naturen, det som finns i hans programmering, förstår ni? Men hur många gånger säger inte vi, och även James, ”se skönheten omkring er” men det gjorde han inte. Men det måste han göra. Ni måste alla göra det.

 

Ni måste alla fokusera på skönheten runt er i det ögonblick ni befinner er. Om ni gör det så kommer ni att börja öppna perspektiv för er själva, som ni inte ens visste fanns. Försök! Ni kommer att tycka om det.

 

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

 

Shoshanna: Shoshanna vill dela med sig om budskapet från En Som Tjänar. Shoshanna vill dela en känsla. Alla varelser delar med sig av sin energi. Alla varelser delar med sig av energin av det de känner och tänker, till någon annan. Om de delar med sig av upplyftande energi, så kommer de som finns i närheten att bli upplyfta. Vi måste dela med oss av energin för upplyftning, genom den medvetna förståelsen om att det är vår uppgift, för att då lyfta upp mänskligheten till en medvetenhet för uppstigning.

 

Varje gång någon av oss dömer, varje gång någon förminskar någon annan, så sänker vi oss (vi ber om ursäkt för vår passion). Om vi ska stiga upp, så måste vi medvetet i varje stund lyfta upp alla omkring oss, genom att se deras ljus, inte deras mörker.

 

Namaste, kära ni.

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

 

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

 

“Att tro är att se!”

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...