Sananda via Ann Dahlberg, 27 november

Jesus Sananda

Sananda

Söndag 27 november 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag rider på en vit springare till Er idag. Ljuset är här mina kära vänner och jag välkomnar Er in i ljuset. Mörkret har fallit och det finns bara en tunn dimma i den vägg som skiljer mörkret och ljuset åt. Min springare och jag finns på den ljusa sidan och väntar på Er. Där är ljuset tusenfalt högre än vad det för närvarande är hos Er. Allt är bara ljust, vackert och kärleksfullt och det är den världen ni är på väg till kära barn på Jorden. Min famn är öppen för Er och jag sänder ut allt mitt kärleksljus för att luckra upp dimman som är kvar i era sinnen. Ta varandra i hand ni barn av ljuset och låt ljuset strömma genom er från Jorden och upp till den Högsta Källan av ljus och låt det sedan strömmar ner i Jorden igen så att det blir fast förankrat där. Ni är de ljus som just nu förvandlar Jordens yta till en ljus och vacker plats att bo på.

Jag är med Er, vi är med Er till tidernas ände. Vi är alla ett och vi bor i era hjärtan precis som ni bor i vårt. Gud välsigne Er allihopa och för er nu tillbaka hem igen. Hem till era familjer som sjunger av glädje över att få hem de sina igen. Ni är så otroligt älskade, så ni skulle inte tveka att älska er själva om ni visste hur älskade ni är. Det är dags att förstå att ni är mer än vad ni har blivit. Det finns stora resurser i era kroppar som ni inte har nyttjat eller ens förstått att ni har. Gå inom och finn den stora potential som är dold där. Den finns där för alla som vågar tränga in till sin innerstas kärna. Din värld kanske förändras men ja, världen förändras hela tiden. Det finns ingenting som är stillastående, det går inte att hålla fast något. Mitt råd är att du ska följa med flödet, det flöde som är menat för dig och som du finner i ditt hjärta. Det är då du hittar ditt sanna själv och den sanna väg som är din och som leder dig hem igen. Se inte så mycket på vad andra gör, för de har en annan väg och strävar också för att hitta mening i sitt liv. Allt det där finns inom dig och jag och dina guider hjälper dig mer än gärna att finna just det som är unikt för dig.

Var inte rädda för åskan som dånar och mullrar. Den skrämmer dig ett tag men mullrar snart förbi. Sök och finn ljuset ty det hjälper dig att manifestera det goda för dig själv och dina medmänniskor på Jorden. Det här gäller för djur och natur också. Allt hör ihop, allt är lika värdefullt och vackert. Se det genom ljuset och du ser det vackra runtomkring dig. Allt får ett gyllene skimmer runt sig och lyser extra starkt. Ta det till dig och begrunda det i ditt hjärta. Det vet och förstår att nu är tiden inne, det är dags för ljuset att ta sin rättmätiga plats i den här delen av Universum, så förstå att glädjen är stor häruppe. Förstå att vi hjälper Er allt vad vi kan, det enda vi behöver är ett ord från era läppar. En önskan om att få hjälp, ty allt är frivilligt och er vilja är vår lag. Vi kan inte förvandla den här världen till ett ljusets rike utan er hjälp. Det är ni som drar ner ljuset till Jorden med er önskan och er vilja att göra det. Ni är ljuspelarna som håller ljuset så högt att mörkret har tvingats att falla tillbaka. Er vilja att rensa ut mörkret ur era sinnen och ersätta det med medkänsla och kärlek har tvingat mörkret till reträtt. Mörkret har förlorat sina största fästen och hörs nu endast som ett muller lite varstans i världen.

Håll varandra i händerna kära ljushållare och låt ljuset strömma genom er nerifrån och upp och uppifrån och ner. Låt ljuset förankra sig än mer på Jorden och låt alla se skönheten som kommer därur.

Jag lämnar Er nu med denna vackra syn i mitt hjärta.

Jag älskar Er så mycket

Sananda

Du gillar kanske också...