En Som Tjänar och Ashira via James McConnell och Susan Sammarco, 22:e januari 2017

En Som Tjänar och Ashira via James McConnell och Susan Sammarco, 22:e januari 2017

 

 

”En Som Tjänar”

Hälsningar. ”En som tjänar” här. Ja. Vi är här för att dela med oss till er och svara på frågor.

”Den Gudomliga Modern”, sa vi inte bevakar och blir roade av er, men i vissa avseenden gör vi det! Ja. Vi tittar på och lär oss från er, precis som ni lär er från oss. Ni måste förstå, när ni går igenom er Uppstigningsprocess, har er individuella Uppstigning, då är det dags för oss att göra det också. Vi stiger alla upp genom denna process.

Förstå det. Vi är inte här för att bara vara med er, och för att ha en bra tid, även om vi har det. Vi är här för att stå till tjänst och att hjälpa till, på alla sätt vi kan. Vi kan inte göra det åt er. Ingen av oss kan göra det åt er. Ni måste göra det själva. Det finns tillfällen då ni måste samla ihop er och fortsätta framåt, och vi kommer att finnas där för att ge er en hand, men ni måste ta de första stegen. Förstå det när det fortsätter nu.

”Sananda” kommer att vara med er under ert nästa samtal om den”Ihåliga Jorden”, den första söndagen i februari. Han kommer att berätta mycket mer om era uppdrag. Han kommer att hjälpa till att förbereda er för det som kommer, och hur ni kommer att vara delar av hela denna process.

För de som undrar när det kommer att vara dags, så är detta den tiden som kommer nu. Ni kommer att kallas, precis som ”Ärkeängeln Mikael” berättade. Ni kommer inte bara att kallas som Ljusarbetare, utan många av er också som Ljuskrigare. Inte alla, men många av er kommer att kallas som det.

När ni kallas, kommer det att vara upp till er, om ni vill bli valda. Vi säger det igen, eftersom ni valde det för länge sedan. Här är ni nu och ni kommer att få fler alternativ, allt eftersom det fortsätter. Gör er redo. Det har vi sagt under en längre tid, gör er redo. Showen kommer att börja och ni kommer att vara en stor del av denna show, när vi fortsätter. Ni förbereds för detta.

 

”Ashira”

Jag är ”Ashira”.

Det är en så rolig tid, att vara med er och med alla som tjänar er från denna sida. Det är roligt att höra konversationen ni har innan mötet, och från alla de små droppar vi släpper in i samtalet, och att dessa ämnen också diskuteras.

Vi vet att det är tröttsamt, att försöka hålla er uppdaterade på Facebook, och alla andra olika medier på webben, som ni försöker hålla er uppdaterade på. Det är ytterligare en möjlighet att testa inom er själva, vad som är sant Vi vet att det är dags för er att testa den kunskap, som klingar sann för er.

Om ni läser informationen som finns där eller inte, alla dagar i veckan, det är helt upp till er. Ni är mitt i informationsflödet, och ni vet vad som är sant. Susan säger att det är andras åsikter. Det är bara yttranden. Varför skulle deras åsikter spela större roll än era? Det är bara åsikter.

Vi har hört från många idag, att dagarna går snabbare och är mer fulländade. Vi är glada när ni kallar på oss. För att vara med er, för att hjälpa er och för att prata med er. Vi är glada över att vara här, och vi är här för er.

Vi ger er vår kärlek och vår välsignelse. Namaste.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-german.se

 

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

Du gillar kanske också...