Moder Gaia, Sananda, Den Som Tjänar och Ashira, via James McConnell och Susan Sammarico, 29:e januari 2017

Moder Gaia, Sananda, Den Som Tjänar och Ashira, via James McConnell och

Susan Sammarico, 29:e januari 2017

 

 

“Moder Gaia”

Jag är “Moder Gaia”. Jag är så glad att vara med er alla i dag.

Ja, vi visste vilken sorts avvikelse denna grupp skulle ta idag. Vi avsatte i förväg tiden för att kunna tala med er. Vi var med er på er “förkovring” (helgretreatet i början av december) och vi hade alla många saker att dela med oss av.

Det jag vill dela med mig av idag är detta. Alla de upplevelser ni har haft runt detta, av att jag har flyttat till den femte dimensionen. Jag är i säkerhet där. Jag behåller en liten del av min energi, för de som vill vara i den världen. Det gäller inte er. Ni är i den fjärde och femte dimensionen. Ni faller tillbaka till den tredje ibland, men mestadels är ni fyr- och femdimensionella varelser.

Alla dessa saker som ni har delat i dag, är gemensamma erfarenheter i det kollektiva medvetandet, som hjälper till att ansluta er med varandra för att gå framåt. Det handlar inte om min Uppstigning. Jag har stigit upp. Jag gjorde det!

Det är viktigt att var och en av er delar med sig av sina erfarenheter, era drömmar, alla de saker som ni fått i det förflutna, nu och i framtiden. Eftersom allt detta har betydelse. De har en kulturell kollektiv betydelse för er. Det kommer att fortsätta leda er under er Uppstigningsprocess.
Vi vet att det är svårt att förstå, men en av de saker som var träffande i början av sessionen, var det Sheila delade med sig av till er. Och ni skrattade, men innerst inne visste ni att det låg en hel del sanning i det. En hel del sanning i det.

Många av er oroar er för Fukushima, och om bristen av regn på planeten. Allt detta är en del av den tredje dimensionen. Det finns saker ni kan arbeta på, men när ni flyttar in i den femte dimensionen, kommer ni inte längre att behöva arbeta med dem, eftersom jag är i bra kondition. Jag är i bra kondition. Jag har gott om vatten. Jag har gett vatten till människorna över hela planeten. Några av dem har rapporterats. Några av dem inte. Nya mineraler kommer fram. Jag skapar alla sorters nya möjligheter, för mina barn, för er alla.

Detta är en underbar tid att leva i. Även om det är svårt att se det vissa människor måste gå igenom, för att komma dit de är på väg, ni i det här rummet, i telefonen och de som läser dessa ord, vet att vi är mycket nära den Förändring som vi alla har väntat på.

Det är mitt budskap för idag. Kort, men ett av glädje! Ett av lycka. Ett av kärlek.

Vi tackar er för tiden. Tack.

 

“Sananda”

Detta är “Sananda”. Precis som “Moder Gaia”, kommer jag med ett kort meddelande.

Det är för att förbereda er för ert nästa möte, när ni är tillsammans med den Ihåliga Jordens anhängare. Detta är en gynnsam tid ni rör er in mot. Jag använder det ordet på grund av allt som är på väg att hända.

Ni har hört detta många gånger tidigare, och förstår att någon gång kommer allt detta att bli verkligt. Verkligt på er nivå. Er är i fjärde och femte dimensionen, som “Moder Gaia” sa. Men också verkligt för de som fortfarande befinner sig i den tredje dimensionen. Allt kommer att avslöjas.

Det är mitt meddelande idag. Vara bara redo. Beträffande nästa vecka, så kommer jag med ytterligare ett meddelande, för att avslöja era uppdrag för er. Det ni är här för. Ni har undrat om dem, väntat på dem. Mer kommer nu. Mer att förstå för er, mer att veta. Eftersom tiden är nära.

All min frid och kärlek till er. Och ni fortsätter att röra er mot den avslutande processen, som ni kom hit för, för länge sedan.

Frid och kärlek till er alla.

 

“En som tjänar”

Hälsningar till er. “En som tjänar” är här för att hjälpa er under er frågor och svar-stund. Vi har alltid svar så ni måste ha frågor. Vi kanske svarar på ett sätt ni inte förväntat er, efter hela den här tiden. Som James har sagt många gånger, han gillar att veta var “x”-märket finns. Han vill veta exakt hur det ska bli. Nu berättar vi det.

Många av er andra vill också veta. Ni vill ha en upplevelse så att ni förstår. Ja, det är riktigt. Det sker i realtid nu, allt händer. Vi har sagt många, många, många gånger att det kommer, det är här, nu och snabbt, glöm inte de orden. Och ni säger, vi vet att det kommer, men när? Vi vill att det ska ske nu. Vilken information kommer vi att få? Det är viktigt, och vi vill ha den nu! Det är information till oss, och vi vill ha den nu!

Luta er tillbaka. Gör er klara. Spänn fast säkerhetsbältena. Allt det. Showen kommer. Den är på väg att börja. Ni hör det och ni hör det, och ni säger, starta motorerna. Men de startar inte och ni sitter där och bilen går inte. Och ni undrar och väntar fortfarande på att den här dumma showen ska börja. Väntar och ingenting sker, det händer ingenting.

Men vad var det Ärkeängeln Mikael sa till er förra veckan? Han sa, titta på de saker som händer. Leta inte efter det som inte händer. Det är det vi säger till er. Se runt omkring er själva, se inom er själva. Se alla förändringar som har hänt inom er själva. Ni Inte behöver inte ens se utanför er själva. Se inom er själva. Ni kommer att upptäcka fantastiska saker, som har utvecklats inom er.

Lyssna på er tidigare konversation. Vi gjorde det. Jösses, det händer så mycket i era drömmar, i visionerna om lejon, tigrar och björnar! Ni har drömmar och har visioner om lejon och alla möjliga saker nu.

Så luta er bara tillbaka och slappna av. Allt är på väg. Allting kommer att ske. “Sananda” har sagt att han kommer att tala med er på största allvar angående era uppdrag och om varför ni är här, under sin nästa gång här. För att äntligen få saker och ting att bli av. OK?

 

“Ashira”

Jag är “Ashira”. Det är alltid ett nöje att vara med er.

Jag lägger märke till vad som har sagts idag och dagarna innan, och jag säger till er, vad mer kan vi berätta? Vi säger att ni ska fortsätta. Att se när saker och ting utvecklas för er.

Vi vet att saker händer men ni upptäcker dem inte förrän i slutändan, när ni hör en viskning om vad som hänt. Vi vet att det känns frustrerande för er. Ni anser er själva vara sådana mogna varelser. Även de saker som har kommit fram, eller har börjat komma fram, har ni missat.

Vi håller er i våra hjärtan. Vi håller er. Vi älskar er. Vi vill att detta ska vara över för er och för oss. Vi går också vidare. Vi är upprymda. Vi är glada för att ni verkligen ska få uppleva det vi berättar om.

Vi ger er vår kärlek och vår frid. Namaste.

 

Översättning: Margareta Jonåker www.st-germain.se

You may also like...