En Som Tjänar och Ashira, via James McConnell och Susan Sammarco, 25:e september

TIBET-ONE-WHO-SERVES-3

”En Som Tjänar”

Hälsningar till er.

Vi tar en liten paus nu. Vi ser oss omkring i rummet och ser de som är församlade här. Och de som pratar i telefon och allt sådant.

Vi ser er lysande energi; era energier är så starka. Vi ser er ofta med era energetiska präglingar, skulle man kunna säga. Och vi kan tala om hur ni går framåt, genom att vi gör detta. Vi gör detta eftersom ni går framåt. Ni rör er framåt mycket fint. Alla ni. Det är inte så att en rör sig framåt och de andra inte. Alla är i rörelse.

Ni flyttar till högre vibrationer. Känner ni inte det själva? Känner ni inte att ni flyttar till högre vibrationer? Känner ni skillnaden från den lägre? Även i den meningen med det som attraherar er nu. Saker som attraherar er nu, är inte desamma som de som lockade er tidigare, eller hur?

Nej, ni har andra uppfattningar. Annorlunda uppmärksamhet. Det finns saker som ger er glädje, för en högre form av erfarenhet. Det är vad det handlar om, folk. Ni är här för att uppleva livet, men inte som det var förut. Ni är katalysatorer. Ni tar detta framåt. Ni är de som tillsammans flyttar hela planeten, till de högre vibrationerna.

Det är inte för att ni kommer hit till en grupp var sjunde dag, som gör att allt skiftar för er. Nej, det är genom att ni flyttar i varje ögonblick av ert liv, som ni fortsätter att röra er längs med strömmen. Ju mer ni är i strömmen och släpper de olika pålagorna i livet, och låter allt ske, eftersom det måste ske, då rör ni er längs er uppstigningsprocess.

Det finns de som känner att de fastnat; de som känner det som om de hålls tillbaka, eller att de håller sig tillbaka själva. De kommer att ha mer problem med Uppstigningsprocessen när det hettar till.

Och ja, saker kommer att hetta till! Vi har sagt detta i åratal, kanske ni säger. Det kommer. Allt kommer till ett crescendo som ”Sananda” har sagt många gånger. Ni behöver bara vara lite tålmodiga, och fortsätta gå med strömmen. Allt kommer att vara som ska vara, och ni själva, kommer att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt, precis där ni behöver vara. OK?

Frågor nu till ”Den Som Tjänar” och ”Ashira” som står bredvid.

Fråga: Vad kan du säga om denna panik jag känner för att min familj flyttar in?

”Den Som Tjänar”

Din panik beror på att du tror att du har en panikattack. Det finns i ditt sinne, som vi säger här. Det är inte något som är verkligt. Det är en del av illusionen i 3D-paradigmet. Det är vad som nu ger dig bestörtning.

Om du släpper det nu, och låter saker komma som de kommer, då kommer allt att visa sig bli underbart, både för dig och för dem. Inte så att det inte kommer att finnas hinder på vägen, för det kommer det säkert att finnas. Hindren kommer inte att hålla dig tillbaka. De kommer inte att vara oöverstigliga. De kommer bara att vara små knölar, här och där. När du går framåt, kommer allt att bli så som det behöver vara. Eftersom Förändringen går förbi allt detta, kommer det att verka som om allt hände för länge sedan, i det förflutna.

”Ashira”

Vi vill bara tillägga, att det finns en del av er som ser detta som en begränsning. Ett sovrum, ett badrum och ”o kära nån” fyra stycken. Fast det bli en så kort tid, att det knappast kommer att påverka dig alls, och du kommer att komma runt kurvorna. Du kommer att hitta ett sätt av större förståelse, än du har just nu.

Vi vet att vi har sagt, att saker och ting kommer till en ände, och det känns som om vi har gått på om detta under en längre tid. Du kommer att finna att den omedelbara stressen kommer att släppas lätt. Saker händer när de händer. Du kommer att känna dig avslappnad med alla. OK?

Fråga: Vad kan du berätta för oss om den stora händelsen den 30:e?

”Den Som Tjänar”

Det vi brukar säga om saker som denna. Det är baserat på olika möjligheter som pågår. Just nu, då vi tittar på detta speciella datum, skulle vi kunna säga att vi inte lägger märke till denna tidpunkt. Det är inte nödvändigt att fokusera på en händelse eller en tidsram, eftersom det ofta inte sker på det sätt du önskar.

Så, om du tittar närmare på det här, är detta en upptrappning av de händelser som har funnits i bakgrunden under en längre tid, som då kommer till ett visst crescendo. Oavsett om det är den 30:e september eller den 1:e oktober, så kommer dessa händelser till ett crescendo. Denna riktning skiftar kraftigt. Baserat på sannolikheten av att detta inträffar, just i det ögonblicket. Naturligtvis kan människans medvetande skifta i nästa ögonblick, och ta bort allt igen.

Fråga: Vad kan du säga om Hillarys kloner?

”Ashira”

En sådan intressant fråga. Om vi hade svaret på det just nu, skulle vi tjäna många miljoner dollar
till er, va?

Vi skulle säga att allt detta kommer att uppdagas. Vi har sagt att Hillary Clinton inte kommer att vara kvar för detta val. Trump kommer inte att vara kvar för detta val. Ingen av dessa kommer att väljas.

Så, på frågan om är det här är den sista eller om det finns 10 eller 20 till, skulle göra mycket liten skillnad, med det vi har sagt och det vi fortsätter att säga. Det kommer inte att bli ett val som du är van vid, den närmaste tiden.

Vi vet att han verkar vara på sista sträckan och hon verkar att återhämta sig. Kanske hon är en grafisk gjord i dator. Hon kanske är en klon. Hon kanske är en dubbelgångare. Vi kommer inte att berätta om någon av dessa saker. Det kommer inte att fortsätta på det sätt du förväntar dig.

”Den Som Tjänar”

Ja, vi kan tillägga lite specifikt angående kloningsprocessen. Denna process har till största delen avslutats. De kan inte längre tillverka sådana Kabalagenter, som de kunde förut. Med det menas inte, att det inte kan finnas en eller flera längs vägen, men fabriksprocessen som har använts, har stoppats.

Fråga: Staden av Ljus i Sedona, kan du ge mig en vink om min framtid i den?

”Den Som Tjänar”

Staden av Ljus, över Sedona, finns redan där. Den väntar på dem som kan se genom att börja se den. Det har inte kommit ut till allmänheten ännu, eftersom energierna är där nu. Den allmänna populationen har inte ännu utvecklats tillräckligt mycket, för att ta del av denna vision. Efter ”Eventet” eller ”Omvandlingen” blir allt detta möjligt.

Fråga: Jag arbetar på att ha en presentation om hjärtbaserade beslut. Jag har tagit fram tre punkter och jag vill vid en tidpunkt nästa sommar, göra en nationell presentation. Är detta något jag bör ägna mig åt?

”Ashira”

Har du varit i kontakt med Barbara, i denna grupp? Hon skulle kunna vara en bra kontakt för dig.

Du skapar denna väg för dig själv. Det är en underbar väg. Så länge du är kvar på vägen du är på, är detta ett bra sätt för att fortsätta forskningen, och gå vidare. Nästa sommar kan du vara i ”Staden av Ljus”!

Om inte, fortsätt att lära dig det du kan lära dig, och anslut dig till den i denna grupp, som gör ett liknande arbete. Känn efter vad du kan göra med detta. Det kontaktar dig nu, se till att göra dig tillgänglig för det. Följ det!

”Den Som Tjänar”

Vi skulle vilja säga nu, var i ögonblicket. Om det känns rätt, då är du på rätt plats. Var på din plats och allt kommer att vara precis där det behöver vara, när det behöver vara det.

Inga fler frågor, då vill vi bara kort berätta för er nu, vad som kommer nästa gång, med Hollow Earth Network. Ett meddelande från ”Väktarna” igen. De kommer att vara med er. Det är lite speciellt just nu, på grund av det som händer, och detta är ett mycket viktigt budskap som ska delas med alla. James vet inte något om detta, så vi överraskar honom med det. Något kommer
att läggas på Susan också.

Det är en riktig show. Vi är inte i underhållningsbranschen. Men en upplevelse för er med att få dessa nivåer som kommer tillbaka till er. Det är vad det handlar om.

Shanti. Frid vare med dig. Var den Rätta.

”Ashira”

Jag är ”Ashira”.

Som alltid, är vi glada över att vara med i denna grupp i dag. Att veta, som vi gör, att det finns så många saker som kommer att kommer att väcka er! Vi kommer att få dig att flytta. Vi kommer att ta er till nästa steg. Och vi är glada för det!

Vi vet, som vi sade förra gången, att det väsnas där ute. Det är lätt för er att bli distraherade och inte vara uppmärksam på det som finns framför er. Det ni behöver ta itu med. Det ni behöver vara öppna för.

För att möjliggöra att det gyllene vita hjärtljuset ska kunna lysa igenom hela tiden, överallt där ni är. Vet att ni är en del i att lysa upp den här planeten, på ett speciellt sätt. Var och en är gudar och gudinnor. Var och en av er har ärats, tillbetts, omhuldats vid olika tidpunkter i denna kultur och i andra kulturer också.

Det är bra att tänka på det också. Detta är inte bara ett liv för just den här människan. Var och en av er är en del, av en mycket större bild genom att vara i tjänst. Vi ger er vårt tack.

Vi ger er vår kärlek och våra välsignelser,

Namaste.

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...