Montague Keen via Veronica Keen, 25 september, 2016

wpd4bc9436_06

Montague Keen

via Veronica Keen

25 september, 2016

Det kommer en tid i människornas liv när man måste ta ett beslut: att stå upp för sanning och rättvisa, eller att följa diktaten av de marionetter, som man är ansvarig för att ha placerat i maktpositionerna. Ni skapade ert eget fördärv, genom att lita på marionetternas LÖGNER och lägga er röst för att stötta deras onda planer för mänskligheten. Ni har gång på gång fått uppleva hur marionetterna lovar er allt och levererar exakt det motsatta. Kom ihåg vad Obama lovade och titta sedan noggrant på vad han har levererat. Fler människor dödades genom illegala krig under hans uppsikt, än under någon annan marionett.

Handlingar talar högre än ord, så bedöm alltid genom handlingar, inte ord. Marionetterna svarar endast till sina överordnade, aldrig till folket som valde dem. De överordnade är desamma över hela världen, med planer på att reducera Jordens befolkning. De önskar bara ha ett hanterligt antal SLAVAR kvar, som kan tjäna dem. Ni har tillåtit denna situation genom att inte ta er tiden att studera vad som har gjorts för er. Ni gick i sömnen in i den oreda, däri ni idag ser att ni befinner er. Alldeles för upptagna med era egna individuella liv för att beakta vad som har gjorts för hela mänskligheten. Ni har tyst accepterat att ert vatten har blivit förgiftat och de chemtrails som förgiftar er luft som ni andas. Vad gäller det som ni nu kallar mat, så innehåller den överhuvudtaget ingen näring.

Vad tänker ni göra åt det? Jag kan höra er säga: Vad kan jag göra åt saken? Tillsammans kan ni göra en oerhörd mängd. Ni kan dra tillbaka era skatter, tills tillräckligt med förändringar införs tills ni blir nöjda. Ni vill ha luft, vatten och livsmedel som är lämpliga för mänsklig konsumtion. När ni tillsammans står upp, kan ni inte bli ignorerade. Era skatter betalar för er förstörelse. Vänd er aldrig till regeringen för att få hjälp, för att beskydda mänskligheten finns inte på deras agenda. De svarar enbart till sina överordnade. Ett övertagande av er värld blir alltmer uppenbart för var dag. Ta er ett ögonblick för att själva se efter. Den onda kabalen kom till makten i det tysta. Kom ihåg, min kära, när jag först gick över till spirit, så visade jag dig vilka de var och hur detta fungerade. Bankväsendet är naturligtvis deras viktigaste verktyg. De har använt detta skoningslöst. De förstör hela nationer och de oskyldigas lidande, som de behöver, är syret i deras liv.

Det är dags att skrida till verket. Finn er röst och använd den för allas bästa. Mänskligheten är ett offer, och ni, mina kära vänner, är mänskligheten. Kabalen har låst in flera av er i fängelser, för de är rädda för er. De fruktar vilka ni är, och vad ni kan göra för att avslöja och förhindra deras onda planer. De fruktar de få som har förmågan att avslöja och förstöra deras korrupta makt. De arrangerar falska beskyllningar att utföras, för att få sina motståndare inlåsta. Detta är vardagsmat i Amerika, som helt och hållet styrs av kabalen. Så sorgligt att det amerikanska folket fortfarande tror på illusionen. Ett otrevligt uppvaknande väntas dem. Förenta Staternas befolkning har blivit lurade fullt ut av desamma människor som de stöttar.

Vänligen engagera er i er andliga sida, eftersom ni där kommer att finna vägledning och beskydd. Detta fördömdes, naturligtvis, av Vatikanen. Vatikanen vill skapa hjärnlösa offer som lever i rädsla för helvetets eld och alltid lyder Kyrkan. Men ni är av spirit, ni har en upplevelse på Jorden. Ni behöver koppla upp er till vilka ni är, inte till vilka Vatikanen talar om att ni är. Sluta vara offer.

Förändringar är på gång, vilka Kabalen inte kan stoppa, hur mycket de än önskar att de kunde det. Denna sanning blir alltmer uppenbar för var dag. Era kroppar måste utstå de inre förändringar som måste ske för att ni efter Övergången ska kunna fungera framgångsrikt. Den totala utmattning som ett flertal av er försöker hantera, är nödvändig för att inre förändringar ska kunna ske utan att framkalla stress. När de korrupta väl har avlägsnats från Jorden, kommer allting att lugna ner sig och ett nytt liv på Jorden kan börja. Den enda religionen som återstår på Jorden kommer att vara KÄRLEK, och den ersätter Vatikanens förbannelse med helvetes-elden. Kärlek kommer att ersätta rädsla. Livet på Jorden blir återigen en underbar upplevelse och våra två världar kommer åter samman. Kabalen kommer inte så lätt att ge upp sitt grepp om er värld, kan jag försäkra er. Men de har inget val, för de har förlorat striden. Det är dags för dem att ge sig av.

Min kära, vänligen ta hand om din hälsa. Du anstränger dig alltför mycket. Vår vän öppnar upp till vem han är. Han behöver ditt stöd och din vägledning. Kabalen försökte döda honom, men misslyckades, eftersom det inte var tillåtet. Sänd honom kärlek och kraften att vara den han är.

Alltid, min kära, din beundrande Monty.

 

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...