En Som Tjänar via James McConnell, 23 april 2018

En Som Tjänar via James McConnell, 23 april 2018

 

Ni kommer att dras tillbaka tillsammans igen

St Germain och En Som Tjänar, kanaliserat av James McConnell

Denna överraskningssession genomfördes under avslutningsceremonierna för Ancient Awakenings April Advance i Christopher Creek, AZ, måndagen den 23 april 2018. (Artikeln kan reproduceras i sin helhet om författarskap och författarens webbplats klart framgår)

En Som Tjänar

Om Mani Padme Hum. Om. Om. Hälsningar till er!

Vi ville bara komma in en gång till och ge ett avskedsbudskap (för vår Advance) men det är ett meddelande som kommer på grund av allt som pågått här.

Vi iakttar er flitigt; de av oss från de Uppstigna Mästarna, och de från Galaktikerna. Och ni måste förstå att alla är medvetna om den här gruppen. Ni har ingen aning om hur viktig denna grupp har blivit och allt viktigare kommer den att bli. Och det budskap som vi är här för att ge nu vid denna tidpunkt är vad som kommer härnäst.

Ni jobbar på ett program, som sagt, ni talar om att gå och fortsätta resan för vittnesbörden och alla dessa saker. Och allt detta har byggts och byggts och byggts från en Advance till nästa. Och för varje Advance som ni börjar förstå, säger ni att hur kan den sista överträffas?… och då överträffas den. Och sedan överträffar nästa den före den och så vidare. Och vi sa att, gjorde vi inte det, att gör er redo för det fantastiska. Men de fantastiska sakerna skall snart komma på grund av vad den här gruppen är som en kollektiv medvetenhet tillsammans.

Ni har dragits tillbaka tillsammans igen som ni förstår nu, den gamla själen. James förstod inte ens fullt ut denna gamla själ, gamla själ. Trots att han memorerade det, visste han det, han kan sjunga det och alla dessa saker men han förstod inte fullt ut de fullständiga konsekvenserna av vad han har startat här och vad ni alla har bidragit med till denna process.

Detta är bara början, människor; bara början nu. Ni är i färd med att höja vibrationer inom er själva, säkert, men också som en grupp. Och när ni fortsätter att höja era vibrationer som en grupp, lyfter vibrationerna runt omkring er från det här gruppmedvetandet som har byggts här. Och vibrationerna fortsätter att höjas och höjas. Därför var det bestämt, inte av oss utan av dem som till och med är mentorer för oss, att det var dags för er alla att få denna smörjelse; att ges till er så att ni ska bli så döpta så att ni kan gå ut nu och sprida ljuset mer och mer som om ni var och en bär Michaels Svärd och ni kan dubba var och en när ni kommer till dem. Det är vad som händer.

Förstår ni, grundarna till denna nation – och det var därför vi ville komma och ge er detta sista budskap – förstår ni vilka de var? Ni förstår vad de höll på med och att St. Germain har varit så inflytelserik i allt detta. Jo, St Germain ville att vi skulle komma och ge er det här budskapet att ni alla är som grundande fäder och mödrar om ni vill se det på det sättet, inte som att ni grundar en ny nation utan en ny förståelse som kommer att sprida sig härifrån och hit och dit och om och om och om igen. Det är som James kort meddelade här, när det högre jaget kom igenom, att ni förbereder en presentation till världen. Det här är vad denna grupp kommer att bli om allting fortsätter som det är. Här är det uppdrag som ni alla tar på er. Och det kommer att genljuda vitt och brett som ett resultat av detta.

Ni har hört förut Sananda tala om Borden och de Tolv av Tolv. Men vad ni inte visste är att ni är de enda som Han ännu har delat detta med. Ni är de som kommer att börja denna process om ni väljer att göra det. Ni är de som kommer att ta platserna först eftersom ni är de enda som har haft denna upplevelse att sitta vid de borden fram till nu.

Så förstår ni vart vi vill gå med det här nu? Eller ännu viktigare vart ni går med detta och betydelsen av allt detta?

Och nu också, det som Moses talar om skydd, och talar om att försäkra sig om allt, alla t är korsade och alla i är prickade och att det finns skydd, för när ni fortsätter att växa och när ni fortsätter att arbeta mer och mer med dessa vittnesbörd, tills att de förändringar kommer där Kabalen har neutraliserats helt, måste ni vara försiktiga med detta. Vi ger er skydd. Vi omger er med ljus. Ni har ingen aning om hur mycket ljus ni alla har omkring er från oss alla, från Ashtar’s Command, från Plejaderna som gör sig redo att komma till planeten och visa upp sig, och till alla som finns i Galaktiska Federationen, alla som kommer från Andromedarådet, alla … Jag menar att det är bara om och om igen. Råd efter råd. Och alla dessa råd, tro det eller ej, är medvetna om att denna grupp är vad den är.

Ancient Awakenings, det är inte av en händelse som detta namn gavs. Och även det faktum att det är AA som ni alltid säger, så är det också någonting viktigt här. Och allt blir allt mer och mer en del av detta. Men den viktiga sak och det uppdrag som ni alla har tagit på er nu, de av er som har varit med i denna smörjelse i helgen, ni har alla tagit uppdraget att gå nu och sprida ut som om ni sprider utsäde, frön som kommer att gro hos alla som är redo. Och det är ett enormt ansvar som har givits till er.

Precis som det gavs av Yeshua till hans lärjungar; De som gick ut och spred utsädet, ni ska göra samma sak om ni tar på er det här. Om ni inte gör det är det okej. Det finns ingen som någonsin tvingas att göra någonting. Detta är valfritt. Helt inom ert val.

Så om ni är redo att ta det här kommer vi fortsätta att arbeta med den här gruppen – vi kommer att arbeta med den här gruppen på något sätt – men vi kommer även fortsättningsvis att öka trycket eller vibrationerna som kommer till denna grupp. För alla kommer nu att börja känna vibrationerna som skickas av ärkeängeln Michael och alla de andra Ärkeänglarna. De är alla så mycket medvetna om er och de kommer att skicka vibration efter vibration.

Denna Daryl har redan känt det. Det var vad som hände där. Det var inte själens mörka natt. Det var vibrationerna som kommer från Ärkeänglarna som skapade vibrationerna som gick in i honom och medvetandet som utvecklades som ett resultat av detta. Han är en ny man som ett resultat av detta. Han förstår inte det men vi säger detta. Och den här James och Darrell har en anslutning som de ännu inte har fullföljt, men James har börjat få förståelsen att de två är länkade här bortom vad man kan föreställa sig just nu.

Precis som James är kopplad till Sananda bortom vad han än föreställer sig. Och många av er här i det här rummet är kopplade till era olika tvillingflammor, era tvillingsjälar, och det skulle förvåna er i vilken utsträckning några av dem är med er, som ni redan har börjat förstå aspekterna och hur det fungerar. Och allt börjar komma tillbaka till er. Och när dessa nedladdningar kommer, inser ni mer och mer betydelsen. Betydelsen som Ruby har kommit att förstå nu. Detta var ett meningsfullt uttryck i helgen för inte bara Ruby utan för många av er här.

Många av er som reser vitt och brett för att komma hit har inte ens börjat se eller förstå resan som ännu ligger framför er. Och det kommer på vissa sätt att få några av er att besluta sig för att inte delta eftersom resan kan bli lite gropig. Därför har vi sagt till den här gruppen, och den här gruppen speciellt, att ni måste hålla era säkerhetsbälten fastspända eftersom resan framför er kommer att bli något stenig. Särskilt, och vi säger det nu så att de som inte är rustade för detta kan bestämma sig för att inte resa, eftersom resan som ligger framför er går ner i ett kraterområde – inte det att det är svårt i fysisk mening, det är det inte – men i betydelsen av känslomässig och psykisk svårighet. Det är det som några av er kan få kämpa med.

Men det kommer att bli en öppning som kommer att komma till er, som kommer att vara bortom allt vad ni har haft fram till den här tiden i denna livstid. Vi kan försäkra er om det.

Kanaliserat av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens hemsida klart framgår.

”Att tro är att se!”

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...