Montague Keen via Veronica Keen, 5 mars 2017

Montague Keen, 5 mars 2017

Via Veronica Keen

 

Allt som har hållits hemligt kommer att avslöjas. 2017 kommer att gå till historien som det år, då sanningen om mänskligheten och dess överlevnad, blir det huvudsakliga samtalsämnet. Många kommer att bli både chockade och upprörda över att de kunde acceptera sådana lögner som sanning. Fakta måste bemötas. Ni har inget val. Tänk för ett ögonblick på Kabalen och när tog de över Jorden, och dömde den mänskliga rasen till att leva i fattigdom och kämpa för sin överlevnad.

Den tankekontroll de använde var mycket effektiv för att hålla er borta från att ifrågasätta varför de hade allt; varför de levde så annorlunda i förhållande till er; varför folket är tvingade att betala skatt till Kabalen. När de var säkra på att folket aldrig skulle komma att äga någonting, tog de även över äganderätten över er. De såg till att var och en av er överlät er själva till dem när er födelse registrerades. Det gjorde er till en statlig handelsvara. DE ÄGER ER!

Tills ni juridiskt förklarar er som självständiga människor kommer de att fortsätta äga er. De ser ner på er. De ser er som något som de kan trampa på. Hittills har ni accepterat denna situation.

Äntligen håller ni på att vakna upp. Många av er tittar på den här situationen för första gången. Det kom som en chock när ni först insåg det – hur ni har blivit utnyttjade och missbrukade. Ni har dödat varandra i deras KRIGSSPEL, för det var allt det var. De dåraktiga bland er trodde på deras propaganda och svarade på deras kallelse att ta till vapen. Ni har gett era liv för att spela deras krigsspel, och en del gör det fortfarande. Kabalen skrev er historia.

De kontrollerade allt ni någonsin har lärt er. Det var inte en utbildning, det var tankekontroll. När ni gör er egen efterforskning, kommer ni att hitta den verkliga sanningen. Ni behöver gå tillbaka till antikens historia för att lära er vilka ni är. Då kommer ni att upptäcka vad som togs ifrån er av Kabalen.

Fråga er själva varför så många rusar till Antarktis. Påven, Överhuvudet för den Ryska Kyrkan, Obama, Putin, John Kerry och så många andra av betydelse. Vad är de rädda för? Hitler tog över delar av Antarktis. Många lever där. Ni kommer att bli förvånade när ni forskar om det. Fråga varför det har hållits hemligt för er i alla dessa år. Vad gömde de där? Frågor måste ställas och svar måste krävas. Regeringar är inte era vänner, de finns bara till för att hålla er under kontroll och hålla er okunniga om vad de egentligen gör.

Att vara förvarnad är att vara förberedd. Kabalen kommer att spela spel med er hjärna. De kan till och med använda Projekt Bluebeam för att skrämma er till underkastelse igen. Ni har att göra med experter på tankekontroll, som vill ha er som sina själlösa slavar. Nu när de är avslöjade är de inte glada. De gör utfall mot dem som vågar ifrågasätta vad de har gjort mot mänskligheten. Kabalen har fängslat hundratals oskyldiga människor över hela världen, som bara har kommit i vägen för dem eller avslöjat vad de håller på med.

Jag är glad att kunna berätta att Harald Kautz-Vella nu är fri. Han hade en bra advokat. Han är en otrolig ung man som förtjänar er hjälp och ert stöd, och framförallt skydd.

Allt går fort nu. Ni måste vara beredda på att ta itu med vad än Kabalen försöker göra. De äger livsmedelsförsörjningen, energin, läkemedelsföretagen etc. De har försäkrat sig om att äga allt som mänskligheten behöver för att överleva på Jorden. De planerade det för att säkerställa att ni var beroende av dem. De är hänsynslösa rovdjur och måste betraktas som sådana.

De är pedofiler, och deras omfattning av pedofili har först nu blivit avslöjat. Mr. Trump håller på att behandla detta problem. Han försöker hitta barnen och rädda dem från dessa mördare och maktmissbrukare. Det är därför han har blivit attackerad och förtalad av dem som fruktar exponering. Be för honom.

Kontrollen har kommit till så att de kan vara säkra på att mänskligheten hålls ovetande om Kabalens planer för Jorden. Låt dem inte stoppa er. De inför nya lagar varje dag i sina försök att hindra er från att vakna upp och vidta åtgärder.

Be för alla dem som oskyldigt hålls inlåsta i fängelser, eftersom de är här på Jorden för att hjälpa mänskligheten. Ni behöver dem för att de ska kunna slutföra sina uppdrag med att befria er. Det är så här som Kabalen agerar för att skydda sig själva, det är därför de har överlevt så länge. De är ständigt på sin vakt för att säkerställa att mänskligheten förblir ovetande om deras planer på att ta över planeten. Ni, 99 %, måste hålla ihop för att besegra den enda procenten.

Meddelande från Veronica. Det har varit ännu en besvärlig vecka. Problem med telefoner, datorn etc. har förorsakat mig mycket stress, men det kan jag hantera. Angreppen på mig är påfrestande, de kan ske vilket jag sover eller arbetar. Frusen luft tvingas upp i min anus och isblock tvingas in i min kropp. Det är otroligt smärtsamt. Det har fortsatt under en lång tid, och det dränerar mig. Det har hänt när folk har varit här, men framför allt när jag är ensam. Det händer när jag minst anar det. Jag är så trött. Kan någon ge mig ett råd om vad jag ska göra.

Min kära, människorna måste förbereda sig. Mänskligheten har de förmågor som Kabalen aldrig lärde sig. De förutsåg inte en tid när mänskligheten inte skulle vara där för att tjäna dem. Intressanta tider.

För alltid din beundrande Monty.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

Website: The Montague Keen Foundation

 

You may also like...