En Som Tjänar via James McConnell, 26 november, 2017

En Som Tjänar via James McConnell

26 november 2017

Om Mani Padme Om. Om Mani Padme Om. Om. Om. Hälsningar till er!

En Som Tjänar fortsätter här i denna process, för att fortsätta ta med er i detta som vi gör. Och för att förbereda er på mycket som kommer, inte så mycket just denna helg i ert Avancemang, men i många saker som kommer fram, många saker som kommer att ske.

Men i vetskap om det, det är inte det att ni inte fokuserar på det som sker nu, i detta ögonblick, i de stunder ni befinner er i, för att finna glädjen i varje stund. För det är vad ni har nu. Det är ert liv. Och i varje stund av era liv skapar ni det som blir framtiden i era liv.

Så fortsätt att gå framåt och sprida ljuset överallt där ni kan, för det är ert uppdrag folk! Det är vad ni kom hit för. Var och en av er som är med på telefon eller i egen hög person, var och en av er kom hit för att göra detta, sprida ljuset.

Detta är orsaken till att ni är här. Detta är varför ni fortfarande är med i denna grupp och del av detta för ni är de som på många sätt tränas att vara emissarierna, vägvisarna, de som går framåt och delar ljuset med alla ni kommer i kontakt med. Och ja, James har rätt, ni kommer att få ta emot detta från Sananda denna helg då han ska dela mycket mer om de Tolv Borden och ert förhållande till dessa Tolv Bord, dessa Råd som kommer att formas i de kommande tiderna. Så vi säger, var redo för det.

Vi skulle säga att ni ska vara redo för mycket mer än det. Många upplevelser, många skeenden, många roliga saker kommer att delas, till och med en show eller två för att roa er, att hålla er vaken, och hålla igång saker och ting. Vi kommer att ha olika typer av upplevelser för detta.

Har ni nu några frågor till En Som Tjänar?

1013

Q & A

Shanti. Frid vare med er. Var en.

Channeled by James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

 

Översättning: Markku Pärssinen

You may also like...